23

21-годишната бразилка Катарина Милиорини предложи за втори път девствеността си на търг, уверявайки, че не е имала сексуален контакт с японеца, който миналата година спечели наддаването с оферта от 780 хил. долара, предаде Франс прес.

Младата жена, която позира гола с розово плюшено мече за сп. "Плейбой", създаде своя страница в интернет, за да продаде девствеността си.

"Все още съм девствена", заявява бразилката във видео, което може да бъде гледано на уеб страницата й.

"Не съм имала сексуален контакт и никой на този свят не може да твърди обратното.

Реших да създам своя уеб страница, за да продам девствеността си. Този път всичко ще е реално."

Младата жена, която показва дарби на пианистка, танцьорка на танго и прелестите на тялото си със слънчев загар, се надява да получи най-малко 1,5 милиона реала (484 хил. евро) в замяна на загубата на девствеността си.

Когато Катарина за пръв път я предложи на търг в рамките на документалния филм "Търсят се девственици" на австралийския режисьор Джъстин Сисли, японец, известен само като Нацу, спечели правото да бъде първият й любовник срещу 780 хил. долара.

Младата жена обаче се усъмни в "прозрачността" на търга. "Запознах се с Нацу в ресторант в Сидни", разказа тя.

"Не ставаше въпрос за 53-годишен мъж, както ми бе казал Джъстин. Разговарях с 21-годишен японец. Бях много изненадана, ситуацията не ми вдъхваше доверие и в края на краищата не се стигна до споразумение между мен и него."

В първия търг участваха 15 кандидати, повечето от които от Бразилия, но също от Индия, Австралия и САЩ.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@