0

Кандис Бушнел (CandaceBushnell.com), авторката на „Сексът и градът", се завръща с нов роман. Пети по ред в кариерата й, този път тя взима на прицел тузарите - онези от нас, които се стремят към престиж и бляскав живот и са готови на всичко, за да го постигнат.

Действието в "Булевардът на тузарите" отново се развива в Манхатън. В центъра обаче е не човек, а сграда на „Пето авеню", към която всеки амбициозен нюйоркчанин се стреми.

Апартамент в нея притежава достолепната дама Луиз Хаутън. Когато умира, апетити към жилището проявяват съпругата на съмнителен финансист, 80-годишна светска журналистка, актриса със свободен дух, току-що докоснал се до славата писател на средна възраст, холивудски сценарист, досадна кучка.

Всеки от тях чертае във въображението си планове за бляскавия живот, който ще води под покрива на престижната сграда. До апартамента обаче ще се докопа само един от тях... и всичко се превръща в игра на нерви, интриги, скандали и разкрития на мрачни тайни.

„Булевардът на тузарите" е ярко, кокетно и иронично-шеговито четиво, пише за романа „Ентъртейнмънт уикли".

„Всичко, което ви е необходимо, за да избягате в един различен свят. Има си досадна кучка, срещу която да негодувате, готина двойка, на която да симпатизирате, и прекрасна приятелка, която заслужава своя собствена книга. Истинско забавление."

„Кандис Бушнел отново пресъздава съвременния живот в мегаполиса, но „Сексът и градът" е станал малко по-язвителен и по-саркастичен и много по-зрял в новия й роман „Булевардът на тузарите". Тя отправя задълбочен поглед към изпитанията, на които ни подлагат любовта, славата, парите и властта", е коментарът на коицата.

Книгата е на българския пазар от издателство „Кръгозор" (Kragozor.com).

Това е петият роман на Кандис Бушнел след „Сексът и градът", „4 блондинки", „раз-Крачка към върха" и „Триумфът на червилата", който също беше екранизиран. Първият сезон на сериала, в който участва Брук Шийлдс, беше излъчен в началото на годината по Нова телевизия.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@