Заедно да покорим върха
Източник: easycredit.bg
0

М ежду месеците януари и май 2019 година в Изи Кредит се проведе традиционното вътрешно-мотивационно съревнование „Заедно да покорим върха!“, в което имаха право да участват Кредитни консултанти и Организатори продажби, съревноваващи се в една група, и Мениджъри развитие и Регионални мениджъри от компанията – в друга група. Условията за участие в съревнованието бяха изпратени към всички участници още в началото на годината.

В състезанието се включиха близо 500 Кредитни консултанти и Организатори продажби и близо 250 Мениджъри развитие и Регионални мениджъри от почти всички регионални офиси на Изи Кредит в страната - най-добрите, които отговарят на условията и са успели в периода на състезанието да постигнат определените от правилника цели. Големите награди от  съревнованието, осигурени от Изи Кредит, бяха два апартамента в к.к. Банско. Печелившите участници бяха изтеглени на случаен принцип, като равен шанс имаха участници и от двете състезателни групи. Първата група имаше над 700 шанса в урната, а втората – над 1000 (броят на шансовете за всеки един участник се определяха от начина на изпълнение на целите, описани в Общите условия на съревнованието и публикувани във Вътрешния правилник на Изи Кредит).

Имената на двама победители и от двете групи бяха изтеглени по време на Националната Търговска Конференция на Изи Кредит, проведена на 6 юли в .Боровец. С ключове за апартамент в гр.Банско си тръгнаха Цветанка Петрова Нинова, Организатор Продажби в РО Стражица и Елена Анастасова Георджева-Аврамова, ТОП Мениджър Развитие в РО Девин.

На снимката е спечелилата апартамент в гр. Банско Цветанка Нинова (в ляво), заедно с колежка от офиса в гр. Стражица Румяна Капинчева (в дясно).
На снимката е спечелилата апартамент в гр. Банско Цветанка Нинова (в ляво), заедно с колежка от офиса в гр. Стражица Румяна Капинчева (в дясно). Източник: easycredit.bg

Цветанка Петрова Нинова от гр. Стражица е един от двамата носители на голямата награда от тазгодишното съревнование– апартамент в Банско. Пожелахме да научим повече за нея, за работата ѝ, свободното време и мечтите ѝ, както и как възнамерява да използва наградата си в бъдеще. Ето какво ни каза тя.

Как би описала пътя си на развитие в компанията? Какво за теб е Изи Кредит?

Работя в офиса на Изи Кредит в Стражица вече 5 години. Вдовица съм, но имам омъжена дъщеря и съм горда баба на две прекрасни внучета. За мен работата ми в Изи Кредит е гордост, защото според мен компанията е лидер на пазара и има сериозен авторитет, а за мен е привилегия да бъда част от нея.

Защо се включи в съревнованието тази година? Участието в подобни инициативи отразява ли се на мотивацията ти?

По природа съм работохолик. Участието ми в съревнованието ме мотивира допълнително да давам всичко от себе си в желанието ми за успех и развитие. Ежедневието на Организатора Продажби е постоянно състезание със самия себе си.

Срещаш се с различни хора, влизаш в битието на всеки един клиент. Несъзнателно ставаш част от живота му, съпричастен си към радостите и проблемите му.

Какви бяха страховете ти преди да стартираш участието си?

Добрият състезател не изпитва страхове, загърбва неприятните мигове и се съсредоточава единствено в състезанието.

Какво те привлича най-много в подобни съревнования – състезателният дух или наградата?

Привлича ме най-вече състезателният дух. Добрият състезател е наясно, че може да спечели, но е подготвен и да загуби.

Имаше ли усещането, че ще спечелиш, когато стартираше? А надяваше ли се да спечелиш?

Не, не съм имала подобно усещане. Моята формула за успех е търпение, трудолюбие и всеотдайност, а наградата е просто късмет.

Опитваш ли се да надминаваш себе си в ежедневието, дори и ако в края на предизвикателството не те очаква награда?

Ежедневието ми започва рано сутрин, за да бъда полезна на клиентите, а това е предизвикателство към самата мен – да съм винаги навреме, винаги на място. А знанието, че съм помогнала на някого за мен е достатъчна награда.

За какво ще използваш наградата си – апартамент в Банско? Какви са мечтите ти свързани с нея?

Ще го ползвам за почивка с децата си. И ще прекарвам там отпуските си с приятели.

Какво би препоръчала на колегите си, които ще вземат участие в съревнованието догодина? Какво ще им пожелаеш?

На колегите, които ще вземат тепърва участие в състезанието следващата година, бих препоръчала да бъдат много упорити и постоянни в работата си, да бъдат открити и толерантни. Организаторът продажби трябва да умее да реагира адекватно и да бъде успешен.

Гордееш ли се, че си част от екипа на Изи Кредит?

Разбира се, че съм горда, че съм част от Изи Кредит! Ние сме една голяма общност и заедно покоряваме върхове.

Имаш ли често споделени мигове с екипа и колегите? Какви са обикновено те?

С колегите сме един екип и, както работим упорито, така и умеем да се разтоварваме с купон на планина или море, с празнуване на рождени дни.

Защо е важно да сме заедно по пътя към успеха?

Заедно можем повече. Изи Кредит го е доказвала многократно през годините. Това не е просто нашата компания, Изи Кредит е нашето семейство.

Какво за теб е работата ти? Каква е мотивацията ти да продължиш да вършиш работата си всеки ден?

Чувствам, че това е вторият ми дом. Работата ме среща с много хора ежедневно, а това винаги е предизвикателство. Усещането да помагам на клиентите и да бъда близо до тях е много удовлетворяващо и даващо ми усещане, че съм била полезна в края на деня.

Какво за теб е свободното време? Успяваш ли да балансираш между личен и професионален живот?

Умея да балансирам между личен и професионален живот. В свободното си време пътувам, посещавам децата си. Обичам да пътешествам с приятелки до различни дестинации, това ме отморява и ме зарежда с още по-голяма енергия за работа.

Каква е следващата ти цел в живота?

Моята основна цел е постоянно да постигаме повече неща, да съм последователна и никога да не се отказвам от нещата, които искам да реализирам.

Елена Георджева-Аврамова
Елена Георджева-Аврамова Източник: easycredit.bg

Елена Георджева-Аврамова е от гр. Девин и работи в компанията от 12 години. Попитахме и нея за професионалния ѝ път, работата с екипа и клиентите ѝ, за мотивацията ѝ да участва в съревнованието, както и за това дали е очаквала, че ще спечели. Вижте по-долу отговорите ѝ.

Как би ни описала пътя си на развитие в компанията?

Родителите ми бяха клиенти на Изи Кредит и при плащането на  една от вноските, служителите  ме попитаха дали се интересувам от една по-различна работа. Почти не се замислих и реших да се пробвам. Позицията беше ЛФС (личен финансов съветник).  Беше много забавно, защото ми се налагаше постоянно да излизам с много и различни хора, даже помагах в едно селско заведение без надница, за да ме опознаят хората и да трупам контакти. През всичките тези години си мечтаех да отворим офис в Девин и да имам екип като този, в който бях тогава. Това се случи - на 01.03.2015 година станах Мениджър развитие (Отговорник, спомагателни дейности), а няколко месеца след това отворихме и офиса. Мога да кажа, че мечтата ми се сбъдна: офис, страхотен екип, невероятни колеги  и честта да работя с всичките ни клиенти.

Защо се включи в съревнованието тази година?

В съревнованието ме включиха екипа, те са изключително „заразно-гонещи“ показателите хора и покрай тях няма как да не си „топ“, а и от там - да участваш във всяко едно предизвикателство. За което съм им безкрайно благодарна!

Какви бяха страховете ти преди да стартираш участието си?

Нямам такива, смятам че всеки е достатъчно силен, стига да има „патерицата“, на която да се подпре, за да не падне.

Какво те привлича най-много в подобни съревнования – състезателният дух или наградата?

Състезателният дух-така човек може да види способностите си.

Имаше ли усещането, че ще спечелиш, когато стартираше? А надяваше ли се да спечелиш?

Не, сега се усмихвам лекичко, когато се замисля за разговора с един от колегите преди тегленето. С него си говорихме, че се надяваме да го спечели човек, който да го оцени истински и да му се радва много. Той ме попита също дали се надявам да спечеля и тогава му казах, че не се надявам и се шегувахме, че ако спечеля това ще означава да отскачам от единия "баир" до другия "баир"  и би било много забавно. Дори проверихме на колко километра се намира от Девин от Банско. Но не, не съм се и надявала на такава чест!

Опитваш ли се да надминаваш себе си в ежедневието, дори и ако в края на предизвикателството не те очаква награда?

Когато човек се опитва да стане много по-добра версия на самия себе си, може да даде повече на околните! Наградата за мен винаги е била в очите на хората, там се вижда най-добре, друга награда не ми е нужна.

За какво ще използваш наградата си – апартамент в Банско? Какви са мечтите ти свързани с нея?

Ако мога, бих я споделила с всички колеги и когато казвам всички - то е буквално. Обмислям го като вариант и ако успея да го направя, ще пусна мейл до цялата група.

Какво би препоръчала на колегите си, които ще вземат участие в съревнованието догодина? Какво ще им пожелаеш?

Да се борят до край и да изпитат емоцията, която аз изпитах. Успех на всички, защото всеки един го заслужава!

Гордееш ли се, че си част от екипа на Изи Кредит? Имаш ли усещането си, че си част от една по-голяма общност?

Винаги съм била и ще бъда горда. Аз не съм част от Изи Кредит, аз съм ходещо „Изи Кредитче“. Ако трябва да съм честна, знам, че съм част от едно голямо семейство, в което всеки би ти подал ръка и винаги би ти помогнал да достигнеш нови върхове.

Имаш ли често споделени мигове с екипа и колегите? Какви са обикновено те?

Миговете ми  с екипа са  от много рано сутрин до късно вечер. Започва се с кафе, след като децата им отидат на детска градина и училище, до бирата - след като затворим офиса. Често излизаме заедно и си помагаме.. Смеем се често. С останалите колеги е по същия начин. Имам си шеф, който изгради, смея да кажа, един изключителен екип, в който са само професионалисти в работата си, а и знаят как да се забавляват и да те разсмиват.

Защо е важно да сме заедно по пътя към успеха?

Ако се опитам да направя каквото и да било сама, няма да стигна до никъде, но с хора до себе си... няма толкова висок връх за нас.

Какво за теб е работата ти? Каква е мотивацията ти да продължиш да вършиш работата си всеки ден?

ВСИЧКО, обожавам работата си, обожавам колегите си, обожавам клиентите. Благодарна съм, че в онзи ден се наложи да платя вноската на родителите си и две мили създания да ми покажат, че има един нов и изключително интересен начин на живот. Мотивацията ми определено е удовлетвореността на екипа ми във всеки един момент и това да виждам резултата за мен е безценно. Знам че работя в една изключителна компания, която с всеки изминал ден се опитва да надмине себе си, и това да бъда до хората си,  бих казала, че е достатъчна мотивация за мен.

Какво за теб е свободното време? Успяваш ли да балансираш между личен и професионален живот?

Когато работата ти доставя удоволствието, което ми доставя на самата мен, не ми е нужно свободно време. Мога да съм благодарна на съпруга си за това, че  винаги е бил до мен и ме е насърчавал да не спирам и да се боря за това, което искам. Самият той казва, че очите ми греят, когато говоря за работа и че не е нормално да се оплаквам, че през уикенда се почивало. 😊

Каква е следващата ти цел в живота?

Да се пенсионирам в Изи Кредит!

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Перничаните Михаела и Венци спечелиха “Един за друг” след невероятен обрат

Перничаните Михаела и Венци спечелиха “Един за друг” след невероятен обрат

Любопитно Преди 11 минути

Те завоюваха и специалната награда от 10 000 лв. по случай 30-годишнината на NOVA

Герт Вилдерс

Остър завой: Как и Нидерландия зави надясно

Свят Преди 48 минути

Новият "Кабинет на надеждата", както го наричат четирите коалиционни партии, е политически експеримент дори за Нидерландия

Извънредно заседание на иранския кабинет след инцидента с хеликоптера на Раиси

Извънредно заседание на иранския кабинет след инцидента с хеликоптера на Раиси

Свят Преди 8 часа

Негов председател е вицепрезидентът Мохамед Мохбер

Състезание по спане в Южна Корея (ВИДЕО)

Състезание по спане в Южна Корея (ВИДЕО)

Любопитно Преди 8 часа

Различни разсейващи фактори като гъделичкане с пера, шепот и шум от комари бяха използвани, за да предизвикат участниците

д

Лондон изпрати на Украйна 80 ракети за противовъздушна отбрана

Свят Преди 9 часа

Графиката показва, че до края на май Обединеното кралство възнамерява да изпрати на Украйна още 20 ракети

Жена остана без панталон при опит за кражба (ВИДЕО)

Жена остана без панталон при опит за кражба (ВИДЕО)

Свят Преди 9 часа

Съобщава се, че жената имала съучастник, който я изоставил

пустинята Табернас

Защо пустинята край Саудитска Арабия се покри с трева

Свят Преди 9 часа

Интересни факти за пустинята край Саудитска Арабия четете в следващите редове

й

Ирак и Азербайджан предлагат помощ на Иран в издирването на хеликоптера

Свят Преди 10 часа

Вътрешното министерство, Червеният полумесец и други компетентни органи са били инструктирани от иракския кабинет да окажат съдействие

Шофьор помете и уби пешеходец на тротоар във Варна

Шофьор помете и уби пешеходец на тротоар във Варна

България Преди 10 часа

27-годишен шофьор е загубил управление над автомобила си

САЩ губят стратегическа позиция в Африка

САЩ губят стратегическа позиция в Африка

Свят Преди 10 часа

От 2019 г. американската армия използва дронове и самолети за извършване на мисии за наблюдение от военновъздушната база в покрайнините на Агадес

.

Петата болест: Дете в Гърция почина след зараза с парвовирус

Свят Преди 11 часа

Много от заразените нямат никакви симптоми или имат леки грипоподобни симптоми като умора и лека температура

д

Антоанет Пепе каза „да” на Карамански-младши (ВИДЕО)

Любопитно Преди 11 часа

Милионерският наследник, който отдавна е поел грижата за трите й деца, реши да предложи брак на красавицата

Словакия проверява дали атентаторът срещу Фицо е бил единак

Словакия проверява дали атентаторът срещу Фицо е бил единак

Свят Преди 12 часа

„Една от версиите е, че виновникът е бил част от група хора, които са се насърчавали взаимно да извършат престъплението“

Д

В аварийната лента: Военен камион удари кола на АМ „Тракия”

България Преди 12 часа

По чудо инцидентът се е разминал без жертви