Стоп на телесните миризми и лошия дъх
Източник: netinfo
0

Н яколко факти за лятото и прекомерното изпотяване...:

-Температурите ще се покачват все повече и ще бъде горещо, много горещо!

- Искате на всяка цена да се отървете от петната и изпотените подмишници, миришещите крака, запаряването в интимната област, лошия дъх...

- Ако разчитате единствено на антиперспиранти и пудри, ви предстои неравна битка с хиперхидрозата и лошите миризми!

Сигурно през годините сте забелязали, че... Стандартните антиперспиранти не вършат добра работа. Защо ли? Ами те действат само локално и решават проблема повърхностно, без да елиминират причините отвътре. Не могат да се справят напълно с неприятната миризма, която всъщност идва не от потта, а от дейността на бактериите върху кожата. Освен че не са 100% ефикасни, антиперспирантите запушват порите на кожата и не ѝ позволяват да дишa.

От какво зависи вашата специфична миризма? От много фактори – начин на хранене, състояние на стомашно-чревния тракт и чревна перисталтика, прием на лекарства, хормонални нарушения и др. Лошата диета и наднорменото тегло, недостатъчният прием на вода – всичко това са ключови фактори за развитие на лош дъх и остра миризма на потта.

Други горещи точки. Когато става дума за неприятни телесни миризми не бива да забравяте, че стъпалата и интимната област също страдат в горещото време. Трябва да поддържате тези зони в перфектна форма, за да чувствате комфорт и удобство винаги и навсякъде!

Много свежест в жегите с хлорофил! Хлорофилът е зелен пигмент и уникално хранително вещество, открито в състава на растенията. На него те дължат зеления си цвят и благодарение на него абсорбират слънчевата енергия, използвайки я за да синтезират други важни вещества. Той е ключовата биомолекула, благодарение на която се осъществяват процесите на фотосинтеза. Структурата на хлорофила е почти идентична с тази на хемоглобина, с изключение на централния атом. При хлорофила той е магнезий, а при хемоглобина – желязо. Това означава, че при поглъщане хлорофилът помага на хемоглобина за възстановяването и попълването на червените кръвни клетки, и повишаване на жизнените сили. Колкото и невероятно да звучи, хлорофилът има силата да регенерира човешкото тяло на молекулярно и клетъчно ниво. Богат е на витамини, включително К, С, фолиева киселина и др., както и на минерали като калций, желязо и особено магнезий – силно алкален, жизненоважен минерал, много добър източник на протеини и силно антиоксидантни съединения... Но оздравителният ефект на хлорофила не спира до тук... Той притежава способността за кратък период от време да очиства тялото от отровите и да го дезодорира отвътре. Неговите антибактериални, антисептични и детоксикиращи свойства са подробно изследвани и доказани от науката. Известно е, че ефикасно унищожава микробите, предотвратява развитието на бактерии и подпомага нормалното киселинно-алкално равновесие, като не позволява вътрешната среда да стане киселинна. Киселата среда в организма е огнище за развитие на болести и генератор на лоши миризми. Като вътрешен дезодорант и детоксикатор, хлорофилът е широко използван в САЩ и в много европейски държави от години насам. У нас той е популярен отскоро, но който го е използвал се е убедил в невероятното му действие, което става осезаемо още в първите дни от приема!

С Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл завинаги ще се отървете от лошия дъх и отблъскващите телесни миризми! Хлорофреш е оригинален природен продукт на американската компания Nature’s Way. Източник е на висококонцентриран хлорофилин комплекс*, извлечен от листата на бяла черница (Morus Alba).

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл е отлично природно лекарство срещу неприятния мирис на потта, включително в най-критичните точки като подмишници, слабини и стъпала. Контролира мириса на урината и особено – изпражненията, поради което е подходящ за хора, които се притесняват да използват тоалетната в офиса или на друго място с повече хора. Намалява значително отблъскващата миризма, когато стъпалата са склонни към прекомерно изпотяване.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл е страхотен избор за дамите, които страдат от лоша интимна миризма в резултат от свръхизпотяване, нарушено микробно вагинално равновесие и др. Тъй като е успешен интимен дезодорант, Хлорофреш е обожаван от жени от целия свят.

Тук е моментът да отбележим и способността на хлорофилин комплексът в Хлорофреш да потиска растежа и развитието на болестотворните гъбички Candida albicans, които са причина за развитие на кандидоза (млечница / кандидозен колпит) при около 75% от жените.

На последно, но не и по важност място, Хлорофреш въздейства отлично и на храносмилателната система – очиства от натрупаните отрови, улеснява изхождането в случаите на констипация и има дезодориращ стомашно-чревния тракт ефект.

*За разлика от обикновения хлорофил, хлорофилин комплексът се усвоява бързо и на 100% от тялото, и е десетки пъти по-ефикасен в елиминирането на отровите и лошата миризма. На практика става дума за едно и също нещо, с тази разлика, че хлорофилин комплексът е разтворим във вода, съответно – нивата му на абсорбция са максимално високи.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл е ултра ефикасен вътрешен дезодорант и детоксикатор. Източник на висок клас течен хлорофил под формата на хлорофилин комплекс. Обогатен с мед, за оптимална абсорбция. Не съдържа захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, алкохол, изкуствени консерванти, оцветители или аромати!

Разфасовка: 83 дози. Всяка доза /25 капки/ доставя 100 mg хлорофил. Прием: веднъж дневно. Добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Можете да използвате Хлорофреш и като вода за уста - за изплакване или гаргара.

Контролът върху неприятните миризми е огромна крачка към по-добро качество на живот, много повече удоволствия и социални контакти, както и сигурни успехи с противоположния пол! Така че ако искате да бъдете постоянно свежи и приятно ухаещи, доверете се на Хлорофреш – най-ефикасният природен „дезодорант” за вътрешна употреба!

Официален вносител за България: Ревита ЕООД. За въпроси и повече информация: 02/9530583
 

 
Между приятелки: - Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Еврокомисарят Илва Йохансон на посещение у нас</p>

Еврокомисарят по вътрешни работи Илва Йохансон на посещение в България

България Преди 14 минути

Тя ще обсъди с българските власти ефекта от премахването на граничния контрол по въздушните и морските вътрешни граници на Шенген от 31 март насам

<p>Огромното бяло &bdquo;сърце&ldquo; на Плутон има изненадващо жесток произход</p>

Проучване: Огромното бяло "сърце" на Плутон има изненадващ произход

Любопитно Преди 19 минути

Повече информация за Плутон може да прочетете в следващите редове

Байдън обвини Китай в измама

Байдън обвини Китай в измама

Свят Преди 7 часа

Байдън: Те не се конкурират, те мамят

Швеция прие спорен закон за смяна на пола

Швеция прие спорен закон за смяна на пола

Свят Преди 8 часа

Шведският парламент прие закон, с който минималната възраст за законна смяна на пола се намалява от 18 на 16 години и се улеснява достъпът до хирургически интервенции. Законът беше приет с 234 гласа "за" и 94 "против" в 349-местния парламент, предаде АФП. Макар че скандинавската страна е първата, която въвежда законна смяна на пола през 1972 г., предложението, целящо да позволи така наречената "самоидентификация" и да опрости процедурата, предизвика интензивен дебат в страната. Дебатът отслаби позициите на консервативния министър-председател Улф Кристерсон, след като той призна, че се е поддал на натиск от страна на членове на партията по въпроса.

Присъда от 18 г. затвор за убийството в „Люлин”

Присъда от 18 г. затвор за убийството в „Люлин”

България Преди 9 часа

Присъдата на СГС не е окончателна

Републиканците представиха военен пакет за Украйна

Републиканците представиха военен пакет за Украйна

Свят Преди 9 часа

Гласуването ще се проведе в събота

Мъж с психични отклонения се барикадира в дома си в София

Мъж с психични отклонения се барикадира в дома си в София

България Преди 9 часа

На място са повикани екипи на полицията и психолози

Русия удари болница и училище в Украйна

Русия удари болница и училище в Украйна

Свят Преди 10 часа

Нанесени са щети на няколко многоетажни жилищни сгради

МВнР извика на среща иранския посланик

МВнР извика на среща иранския посланик

България Преди 10 часа

МВнР осъжда атаката на Иран срещу Израел

Нова информация за прокуратурата и ДАНС по договора с „Боташ”

Нова информация за прокуратурата и ДАНС по договора с „Боташ”

България Преди 10 часа

От „Има такъв народ” съобщиха, че тя е „притеснителна”

ГЕРБ-СДС ще поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт

ГЕРБ-СДС ще поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт

България Преди 11 часа

Хекимян: Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна

Главчев: Сега на ход е Радев

Главчев: Сега на ход е Радев

България Преди 12 часа

Главчев: Наистина нямаме време за изчакване

БЕХ смени директора на "Булгаргаз" Деница Златева

БЕХ смени директора на "Булгаргаз" Деница Златева

България Преди 12 часа

От състава на СД на дружеството се освобождават и Димитър Спасов и Татяна Петрова-Бояджиева

Момчил Мавров ще оглави временно НЗОК

Момчил Мавров ще оглави временно НЗОК

България Преди 12 часа

Мавров ще изпълнява длъжността „управител“ на НЗОК до приемане на решение на Народното събрание

Протест пред МЗ, искат оставката на министъра

Протест пред МЗ, искат оставката на министъра

България Преди 12 часа

Искат и отстраняването от длъжност на директора на УМБАЛСМ „Пирогов“

Скитник с психически отклонения поругал гроба на Патриарх Неофит

Скитник с психически отклонения поругал гроба на Патриарх Неофит

България Преди 12 часа

Ако мъжът бъде обявен за невменяем, няма как да бъде осъден