Серията HUAWEI WATCH 3 предлага богатство от интерактивни циферблати – от разучаване на Космоса и Луната до видеоигри
0

О сновната роля на един смарт часовник е да даде повече контрол над живота ни чрез все по-модерни и полезни функции. Но часовникът е и определящ стила аксесоар, затова неговият дизайн е не по-малко важен от функционалността му. Всеки от нас разполага с различни тоалети -  бизнес, ежедневни, спортни или коктейлни. A всички модели от серията Huawei Watch 3 могат да станат естествена част от тях, благодарение на лесната смяна на каишките им и богатството от циферблати, които могат да бъдат всичко - от стилен артуърк до истинска интерактивна игра.

Уникален часовник с динамични, DIY и гейминг циферблати

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 са първите смарт часовници, които идват с иновативната възможност за използване на динамични, гейминг и видео циферблати. За първи път потребителите могат да управляват, да комуникират и дори да играят на дисплея на циферблата си. Зад това стоят множество софтуерни и хардуерни графични възможности като 3D рендеринг, видео декодиране и други системи за обогатяване на потребителското изживяване.

Иновативните циферблати за серията HUAWEI WATCH 3 следват концепцията и естетиката на новата операционна система HarmonyOS, като работят не само в полза на визуалната стойност на часовника, а и като бутони за активиране на различни функции.

Освен това, серията HUAWEI WATCH 3 предлага истинско богатство от циферблати от различни категории като бизнес, мода, лайфстайл, анимация и много други за максимално персонализиране на продукта според човека и точния момент в живота му.

До Луната и обратно с циферблатите за серията HUAWEI Watch 3

Циферблатът Explore the Moon позволява на потребителите да погледнат отблизо Лунната повърхност и да са информирани за текущата й фаза и фазите за следващите 12 дни. Показва също моментното разстояние между Земята и Луната и разкрива повече при използване на различни жестове с короната на часовника, като въртене, приплъзване и натискане. При докосване на “Explore the Moon” в дъното на циферблата, Луната ще се придвижи към центъра на дисплея, а потребителят може да натисне и задържи върху нея и да я върти на 360 градуса, за да я разгледа отвсякъде. Могат да се разгледат известни Лунни формации като Морето на дъждовете, Залива на дъгите и лунния кратер Коперник, както и да се получи подробна информация за тях. При натискане върху Earth може да се види разстоянието между Луната и Земята в различни времеви периоди.

Източник: Huawei

Да поиграем на циферблата!

Ако считате себе си за мобилен геймър, ще се влюбите в този циферблат. HUAWEI WATCH 3 поддържа гейминг циферблат със забавен пинбол, с който можете да убивате времето на някоя опашка или просто да играете, защото обичате да го правите. Управлявате блокчета, с които целите определени обекти, за да печелите точки, а играта свършва, когато блокчето падне на земята. Вълнуващ начин да се връщате в детството навсякъде и по всяко време.

Източник: Huawei

Традиция и естетика в едно

Стилът Mondrian е базиран на геометрични фигури и има голямо влияние върху архитектурата и дизайна. Този циферблат прави смела препратка към Mondrian, като експериментира с форми, линии и цветове, за да подчертае хармонията и красотата, носени от Huawei Watch 3.

Източник: Huawei

Kung Fu e важен елемент от традиционната китайска култура и акцентира върху силата и финеса, отвън и отвътре. Има висока репутация и същевременно носи силно послание, свързано с древното познание за живота и вселената. Циферблатът Kung Fu използва характерни Kung Fu движения за показване на времето, като ръцете и краката са интерпретирани като стрелки за часовете и минутите.

Източник: Huawei

Някои медали от Пекин включват определена разновидност на нефрита, който символизира традиционната китайска култура и уважение към атлетите. Стъпвайки на това, дизайнерите на циферблати за HUAWEI WATCH 3 и HUAWEI WATCH 3 Pro разработват темата Jade. Когато потребителят обърне китката си, отраженията на злато и нефрит се завъртат, комбинирайки перфектно жизнеността на златото с благородството на нефрита.

Източник: Huawei

Благодарение на HarmonyOS серията, HUAWEI Watch 3 поддържа динамични циферблати, с които да адаптирате стила си към различни обстоятелства. Например фонът на циферблата The Terraces се променя според околната температура.

Източник: Huawei

Циферблатът The Mystical Journey сам по себе си е едно пътешествие през различни нива, което виртуално правите отвътре навън. Смелият цветен код в червено и зелено е категорично отличителен, а аранжиментът от компас и арабски цифри придава класически и същевременно екзотичен вид на дисплея, пълен с точна и полезна информация.

Източник: Huawei

Направи си сам циферблат!

Серията HUAWEI WATCH 3 дава на потребителите и свободата  да си направят свои собствени циферблати. Видео на забавен каданс, таймлапс, стандартно видео или запис от игра – всичко можете да превърнете сами в циферблат. Освен това можете да си създадете шорткъти към често използваните приложения, за да стигате бързо до най-важната за вас информация само при вдигане на китката. Циферблатът Griddy поддържа персонализиране на до 4 модула, избраната според случая информация може да се визуализира на циферблата. Циферблатът Cards също може да се персонализира с множество функции, като информация за времето, любима музика, напомняне за планирани събития и дори гласов асистент.

Източник: Huawei

Изследвай света от китката си

Моделът HUAWEI WATCH 3 Pro предлага шест ексклузивни циферблата - Mountains, NightSky, Speedster,  TimeTravel, Golden и Comp.

Mountains е анимиран циферблат, който показва имената и надморската височина на известни върхове на различни континенти като Маккинли, Еверест, Килиманджаро и други, на случаен принцип. Циферблатът има и анимиран ефект на облаци и мъгла, а ъгълът, под който гледате планината, се променя според движението на китката.

Източник: Huawei

Времето лети и звездите се променят. Циферблатът  NightSky интегрира 88 тайнствени съзвездия и ги задава като дисплей на часовника. С приплъзване по дисплея, потребителите могат да видят информация за съзвездията и да разучават галактиката от китката си.

Източник: Huawei

Циферблатът Speedster използва черно-сивата гама като основна цветова схема, с металикови линии, създаващи усещане за скорост и прогрес.

Източник: Huawei

Циферблатът Golden е базиран на цвета на златото в комбинация с деликатен серифен текст за премиум дизайн, а Comp използва градация на цветовете за свежест и практичност.

Източник: Huawei

Циферблатът TimeTravel акцентира върху пътуването, а минималистичният му стил демонстрира свободата на изследване на градовете. Помага и на бизнесмените, които често летят и работят в различни часови зони. А ако докоснат името на града по периферията на циферблата, ще видят колко е местното време там, накъдето са тръгнали.

Източник: Huawei

Който и вариант на HUAWEI Watch 3 или HUAWEI Watch 3 Pro да изберете, можете да разчитате на голямо разнообразие от циферблати в различни стилове и с различна функционалност. Благодарение на големия капацитет на батерията, можете да използвате и функцията Always-On Display. Когато е активирана, при изключен дисплей ще виждате само часа и монохромни очертания на циферблата, без анимациите и цветовете.

Всички модели от серията са съвместими с Android и iOS смартфони.

 
Между блондинки: - Муцка, имам две добри новини! - О, какви са? - Направих си тест за бременност и се оказа положителен. Бременна съм! -…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
,

Храмът, пред който огънят спря: Чудо ли спаси над 100-годишната църква в село Воден

България Преди 10 минути

Камбанният звън на храма, възвестил, че селото трябва да бъде евакуирано

уран

Австралия закрива ураново находище, за да предпази аборигенско племе

Любопитно Преди 1 час

Това е едно от най-големите неизползвани находища на висококачествен уран в света

Температури до 30°: Какво време ни очаква през уикенда

Температури до 30°: Какво време ни очаква през уикенда

България Преди 1 час

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца, ще започне да се повишава

Google Gemini стана още по-бърз и умен и на български

Google Gemini стана още по-бърз и умен и на български

Технологии Преди 2 часа

Новата версия вече се предлага на над 40 езика в 230 държави

Опасна ли е за олимпийците водата на Сена в Париж

Опасна ли е за олимпийците водата на Сена в Париж

Свят Преди 10 часа

Един по-силен дъжд може да направи водата опасна за плуване

<p>&quot;Победа на Тръмп оставя Украйна на произвола&ldquo;</p>

"Гардиън“: Победа на Тръмп оставя Украйна на произвола

Свят Преди 11 часа

Камала Харис, ако спечели, вероятно ще продължи политиката на Байдън

Грандиозно откриване на Олимпийските игри в Париж

Грандиозно откриване на Олимпийските игри в Париж

Свят Преди 12 часа

За грандиозната церемонията в Париж пристигнаха повече от 100 високопоставени представители на страни от целия свят

Олимпийските игри започват без примирието на Макрон

Олимпийските игри започват без примирието на Макрон

Свят Преди 12 часа

Френските дипломати се надяваха да използват това олимпийско примирие за преговори за Украйна

Главният архитект на София подаде оставка

Главният архитект на София подаде оставка

България Преди 13 часа

В понеделник ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността

След решението на КС може да започне избор на главен прокурор

След решението на КС може да започне избор на главен прокурор

България Преди 13 часа

Проф. Киров отбеляза, че изборът на главен прокурор може да направи нов състав на Висшия съдебен съвет

Отново критична ситуация на границата с Гърция

Отново критична ситуация на границата с Гърция

България Преди 13 часа

Пожарникари, горски служители и военни с пръскачки и лопати опитват да не допуснат огъня на наша територия

Русия призна: Кризата е катастрофална

Русия призна: Кризата е катастрофална

Свят Преди 14 часа

Песков: Живеем в най-голямата държава в света, но всяка година сме все по-малко

Ваканцията на депутатите ще е от 17 до 31-ви август

Ваканцията на депутатите ще е от 17 до 31-ви август

България Преди 14 часа

Темата за депутатската ваканция беше обсъдена вчера на председателски съвет

Задържаха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж

Задържаха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж

България Преди 15 часа

ДАНС провежда действия по установяване на подбудителите и съучастниците

<p>&quot;Емоционалните белези ще се лекуват с години&quot;</p>

"Емоционалните белези ще се лекуват с години": Ужасът на войната в Израел

Свят Преди 16 часа

В Газа повече от един милион палестински деца са травмирани от широко разпространената смърт и разрушения

Остър конфликт между СЗО и тютюнопроизводителите в Малави

Остър конфликт между СЗО и тютюнопроизводителите в Малави

Свят Преди 16 часа

Кампанията срещу тютюнопушенето на СЗО казва, че отглеждането на тютюн представлява сериозен риск за общественото здраве