HUAWEI nova 11 и nova 11 Pro дебютират на българския пазар в комплект с FreeBuds 5i
Източник: HUAWEI
0

С ледвайки традициите на линията nova, nova 11 и nova 11 Pro дебютират с технологията XD Portrait и усъвършенствана HUAWEI Multi-Vision Photography за заснемане на изключителни портрети. Дизайнът Super Star Orbit Ring перфектно интегрира обективите на камера системата, а използваното вече доказало се при сериите Mate 50 Pro и P60 Pro покритие на дисплея Kunlun Glass дава изключителна здравина на свръхелегантното тяло на nova 11 Pro. Добавете изключително бързото зареждане със SuperCharge Turbo, EMUI 13 с nova Game Engine, и получавате уникално предложение, комбиниращо висок стил, висока производителност, висока надеждност и мощна камера.

Източник: HUAWEI

Серията nova 11 – две стилни и надеждни версии

Серията nova 11 идва в два варианта – nova 11 и nova 11 Pro. Nova 11 Pro е с извит OLED дисплей, наречен Flawless OLED Curved Display, а nova 11 – с изцяло плосък, Flawless OLED Flat-Edge Display. При nova 11 Pro имаме 6.78-inch1 дисплей с 66° златиста извивка за удобен захват. Благодарение на технологията Kunlun Glass2, той е 10 пъти по-издръжлив на падане в сравнение с предшественика си nova 10 Pro.

nova 11 от своя страна идва с безпрецедентна производствена архитектура, благодарение на която впечатлява с чувствително редуциране и на теглото, и на дебелината на профила му. Изключително тънък - 6.88 мм, и лек 168 г3 - HUAWEI nova 11 е с подчертано тънка рамка и космическото съотношение екран към тяло от 93.4% на своя 6.7-инчов дисплей.

Дизайнерската концепция на серията nova 11 интегрира виталността и оригиналността на младостта, създавайки стандарт в смартфон модата. Тя се превъплъщава в две гами – черно и зелено.

Източник: HUAWEI

И в двете разцветки, HUAWEI nova 11 Pro за първи път идва с кожен гръб с гравиран монограм - nova Monogram Vegan Leather Design. Класическият монограм с логото на nova създава чувство за принадлежност към общността от потребители на серията. Зелената веган кожа с монограм e истинска красота и ще бъде представена в социалните мрежи от изключително харизматичната и успешна у нас и на международната сцена - DARA. Дръзка, и същевременно разумна, стилна, дори когато е просто на разходка. DARA е нежна и емоционална, но и уверена във всяка стъпка към успеха. Тя е истински ролеви модел за поколението nova, за което е създаден Huawei nova 11 Pro. Преди дни излезе новата ѝ песен „In my head”, по-която тя работи с италианското DJ трио ROOM9, а вече можем да се насладим и на видеото към песента, което определено дава заявка за световно ниво на съвременната българска поп музика.

Източник: HUAWEI

Обновена HUAWEI Multi-Vision Photography за снимки от близо и далеч

Серията nova 11 надгражда множество технологии за още по-добри портрети, включително групови и в близък план. За първи път в нея се въвежда технологията XD Portrait. Портрети при ниска осветеност, с богати детайли и по-автентични цветове дори при неблагоприятни снимачни условия, впечатляват със запазването на естествения тон и текстура на кожата. Интелигентна технология за подобряване на светлините и сенките в портретите представят автентичен, по-чист и по-въздействащ грим.

nova 11 Pro надгражда технологията HUAWEI Multi-Vision Photography, с 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, 100-градусов ултраширок ъгъл на заснемане, 1/2.61-инчов фон, 4K качество на изображението4, отлична резолюция и светлочувствителност. 8-мегапикселовата Close-up Portrait Front Camera поддържа 2x оптично и до 5x цифрово приближение, включително 0.7x групова снимка, 1x HD селфи, 2x текстуриран портрет и 5x близък план на грима, за улавяне на красотата от всяко разстояние.

Източник: HUAWEI

50 MP Ultra Vision Camera – най-добрата задна камера в семейството на nova

nova 11 Pro и nova 11 идва и с 50 MP Ultra Vision Camera, с 50 MP RYYB Ultra Vision сензор и 8 MP Ultra-Wide Macro Camera. Налице е още Laser Focus Sensor с поддръжка на автофокус, за по-бързо заснемане на обекта. RYYB матрицата улавя с 40% повече светлина от RGGB конфигурацията5, за по-ясни и детайлни снимки, правени на тъмно. Новата система за улавяне на спектъра на обкръжението гарантира, че всеки цвят е жив и коректно възпроизведен, благодарение на 10-каналния сензор за цветна температура.

Иновации в комуникациите, гейминга, зареждането и охлаждането

Серията HUAWEI nova 11 идва и с мощния nova Game Engine, оптимизиращ използването на всички ресурси, от процесора до чувствителния на допир дисплей, за отлично изживяване при гейминг. За гладка игра от съществено значение е и охлаждането, затова серията е оборудвана с патентована от Huawei графенова система, която подобрява отвеждането на топлината със 7%6 в сравнение с предишното поколение, a 10-каналният матричен дизайн тип „басейн“ подобрява охлаждането на видеокартата с 60%7 в сравнение с традиционните решения. Смартфонът въвежда и предиктивен алгоритъм, благодарение на който животът на батерията при игра се повишава с 10%, закъснението спада с 5%, а температурата на цялото устройство се понижава с 1°C8, в сравнение с nova 10 Pro.

Серията HUAWEI nova 11 е оборудвана с 4500 mAh батерия9 и поддържа HUAWEI 100 W SuperCharge Turbo10, така че устройствата се зареждат до 60% само за 10 минути, а за пълно зареждане при изключен екран са необходими едва 20 минути. И за да сте напълно спокойни, дори при гледане на кратки видеоклипове, ви трябват само 15 минути, за да заредите батерията до 50.

Серията HUAWEI nova 11 е първата, в която виждаме Display Turbo – технология за визуализиране на динамични HDR изображения, 1440 Hz PWM димиране и тактилна синхронизация за максимално добро представяне на дисплея. Kunlun Glass също е екстра, която виждаме за първи път в серията nova. Чрез високотехнологично инжектиране на композитни йони, се генерират стотици милиони нанокристали, които драстично повишават издръжливостта на стъклото. Устойчивостта на изпускане тук е 10 пъти по-висока от тази на nova 10 Pro12. HUAWEI Kunlun Glass e първият носител на 5-звезден сертификат за устойчивост на падане от Швейцарската лаборатория SGS.

По-бързо, по-удобно, по-интелигентно

Серията nova 11 е базирана на иновативния и богат на функции интерфейс EMUI 13. Super Memo например поддържа различни формати като видео, аудио, запис на глас, ръкопис, уеб линкове, PPT и PDF. Потребителите могат лесно да селектират няколко обекта и да ги поставят на избрано място в бележката. Privacy Centre и Security Centre се грижат за сигурността на данните ви, а настройките и разрешенията на приложенията са по-прозрачни и лесни за управление от когато и да било.

AppGallery: пълен набор от функционални приложения

Както всички смартфони на Huawei, серията nova 11 идва с пълен набор от функционални приложения. Като третият най-голям магазин за приложения в света, AppGallery си спечели репутацията на колекция от хиляди приложения и много от тях са сред водещите в света в своята сфера. В AppGallery те са разделени в 18 категории, покриващи глобални и локални приложения за навигация и транспорт, новини, социални мрежи, финанси, развлечение и други.

AppGallery покрива над 170 държави и региони с над 580 милиона активни потребители на месечна база в света, и се радва на подкрепата на 6 милиона регистрирани разработчика.

Източник: HUAWEI

В комплект с Huawei FreeBuds 5i до 2 юли 2023

От 15 юни до 2 юли всеки от моделите nova 11 и nova 11 Pro ще се предлага в комплект с Huawei FreeBuds 5i на препоръчителни цени съответно 1099 лв. и 1299 лв. Комплектът с Huawei nova 11 Pro се предлага от Yettel, Виваком, Технополис, Зора и Техномаркет, а този с Huawei nova 11 може да бъде намерен в Yettel, Технополис, Зора и Техномаркет.

Повече информация за Huawei nova 11 Pro можете да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/phones/nova11-pro/

Повече информация за Huawei nova 11 можете да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/phones/nova11/

 
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Мистериозно главоболие: Лекари откриха рядък паразит в мозъка на мъж

Мистериозно главоболие: Лекари откриха рядък паразит в мозъка на мъж

Любопитно Преди 1 час

Какво е причинило главоболието на мъжа четете в следващите редове

Учение на китайски бойни самолети в близост до Тайван

Китайски военни самолети навлязоха в Тайванския проток

Свят Преди 1 час

Машините са пресекли средната линия на протока

Националният съвет на БСП се събира, за да подреди листите за изборите 2 в 1

Националният съвет на БСП се събира, за да подреди листите за изборите 2 в 1

България Преди 2 часа

Заседанието беше анонсирано преди две седмици

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Windows 11 спря да работи със стари процесори

Технологии Преди 2 часа

Платформата не ги поддържаше, но имаше начини ограниченията да се заобиколят

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

Любопитно Преди 9 часа

Седмичното изпитание за жените свали всички маски във Вилата на любовта

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Свят Преди 9 часа

Националната противопожарна агенция съобщи, че няма незабавни съобщения за щети

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Свят Преди 11 часа

Според Шойгу САЩ са увеличили усилията си за възстановяване на позициите си в Централна и Южна Азия

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Свят Преди 11 часа

Ван: Китай решително се противопоставя на всички клевети и обиди

В Берлин искат отговори от „Алтернатива за Германия“

В Берлин искат отговори от „Алтернатива за Германия“

Свят Преди 13 часа

Хенрихман, обвини АзГ в „измяна и предателство на германския народ“

Промени в Надзорния съвет на НОИ, Петкова оглави два съвета

Промени в Надзорния съвет на НОИ, Петкова оглави два съвета

България Преди 13 часа

Людмила Петкова става председател на два съвета – Съвета за икономически анализи и Съвета за административната реформа

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Свят Преди 14 часа

Партидата ще бъде доста ограничена

Назначиха нов областен управител на София

Назначиха нов областен управител на София

България Преди 15 часа

Още пет области са с нови управители

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

България Преди 15 часа

АБРО с официална позиция във връзка с приетия на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 15 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 15 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Унижение

Коя е най-силната психическа травма за човек?

Любопитно Преди 16 часа

Според специалистите, отговорът е само един.