EVA cook book - новото кулинарно списание на пазара
Източник: netinfo
0

Н ово кулинарно списание се появи на нашия пазар - EVA cook book, което ще излиза (засега) само два пъти годишно. Вкусното "блюдо" е приготвено в кухнята на най-авторитетното дамско списание EVA.

На корицата му е младият талант Владимир Тодоров, избран от Българската асоциация на професионалните готвачи за "Готвач на България" за 2016 г.

Неговите рецепти са само част от 60-те рецепти, които топ готвачи, знаменитости и чуждестранни шеф готвачи споделят в списанието.

Звезди като Катето Евро, Ирина Тенчева, Иван Юруков и Петър Стоянович отварят сърцата си, кухните си и своята съкровищница от дълго събирани рецепти.

EVA cook book предлага и много други интересни истории и теми: интервю със сомелиера, продал най-скъпата бутилка в света - за 170 000 евро, как се приготвят шоколадови бонбони от властелина на шоколада шеф Ради Стамболов, как една българка взе медали от Кулинарната олимпиада и Световното кулинарно първенство в дисциплината карвинг, кои са най- добрите ресторанти и барове, как да приготвим гореща напитка за Коледа, наречена от Чарлз Дикенс "пушещият епископ" и много, много други.

Естетите в кухнята ще оценят специалната фотосесия "Ароматна алхимия" инспирирана от парфюми - бестселъри. 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@
 
Супер сладки тенденции за кучета
Ексклузивно

Супер сладки тенденции за кучета

Преди 4 часа
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Водещи новини