Н ово кулинарно списание се появи на нашия пазар - EVA cook book, което ще излиза (засега) само два пъти годишно. Вкусното "блюдо" е приготвено в кухнята на най-авторитетното дамско списание EVA.
На корицата му е младият талант Владимир Тодоров, избран от Българската асоциация на професионалните готвачи за "Готвач на България" за 2016 г.
Неговите рецепти са само част от 60-те рецепти, които топ готвачи, знаменитости и чуждестранни шеф готвачи споделят в списанието.
Звезди като Катето Евро, Ирина Тенчева, Иван Юруков и Петър Стоянович отварят сърцата си, кухните си и своята съкровищница от дълго събирани рецепти.
EVA cook book предлага и много други интересни истории и теми: интервю със сомелиера, продал най-скъпата бутилка в света - за 170 000 евро, как се приготвят шоколадови бонбони от властелина на шоколада шеф Ради Стамболов, как една българка взе медали от Кулинарната олимпиада и Световното кулинарно първенство в дисциплината карвинг, кои са най- добрите ресторанти и барове, как да приготвим гореща напитка за Коледа, наречена от Чарлз Дикенс "пушещият епископ" и много, много други.
Естетите в кухнята ще оценят специалната фотосесия "Ароматна алхимия" инспирирана от парфюми - бестселъри.