0

Д а живееш в сърцето на града и същевременно да си заобиколен от тишина, зеленина и просторен уют, осигурен от собствения ти двор – в литературата подобно съчетание се нарича оксиморон, а в живота обикновено го наричаме невъзможен лукс. Всички сме наясно, че столицата отдавна е престанала да осигурява онова спокойствие на жителите, което е имала преди само 100 години, но пък мечтите по духа и аристократизма на Стара София са живи и до днес у мнозина.

Ако сте сред мечтателите, копнеещи да имат свой дом в града, в който са отраснали (или са превърнали във втори роден), и искат той да ги спасява от стреса, шума и урбанистичните усещания, с които градът ги напоява през деня, вероятно сте наясно, че това е много трудна задача. Преди да сте се отчаяли обаче, позволете си нещо нестандартно - да бъдете въведени в едно истинско тайнство, което ще разкрие изумителни възможности и перспективи пред вас и бъдещия ви живот. Седнете удобно и отворете въображението си максимално, за да влезете с подходящото настроение през портите на Secret Gardens – едно истинско бижу в центъра на София, което няма да искате да изпуснете за нищо на света.

Secret Gardens е жилищна сграда в центъра на столицата, съчетаваща красота и стил с огромни зелени градини – точно така, както преди години се е строило в Стара София. Разположена на метри от Семинарията и Математическия факултет, на улица Галичица 33, сградата обещава да приюти топло своите обитатели и да ги обвие в зеленина и достъпен разкош. Градините, разбира се, са най-голямата тайна, обгръщаща тази сграда – както голямата обща, така и частните градини, принадлежащи към всеки имот на кота нула, са отличителната ѝ черта. Вложеното богато и стилно озеленяване превръща тази жилищна сграда в истински градски шедьовър – нещо, което все по-рядко виждаме на други места в столицата.

Secret Gardens е комплекс от затворен тип, в луксозен, но ненатрапчив стил, изграден на най-високата точка в Лозенец. Използваните в строителството материали са от най-висок клас, озеленяването присъства навсякъде – в това число и живи цветя, а решенията за отопление и електрозахранване са на топ ниво – съвременни соларни панели, висококачествена топлоизолация и климатизация с термопомпа вместо обикновени климатици.

В сградата има 87 жилища (и също толкова гаражи!), като апартаментите на кота 0 разполагат и с частни градини. Апартаментите са с различна квадратура – от двустайни до огромни четиристайни жилища. Всяко от тях има тераса, а таваните в апартаментите са високи, създаващи усещане за максимален простор. Кухните пък могат да бъдат обособени като отделни помещения, в случай, че искате допълнителен уют. Четиристайните жилища разполагат и с отделна тоалетна за гости, а терасите предлагат страхотна гледка към Витоша – нещо, което ще успокои и най-трескавия ум след натоварен ден в града.

Апартаментите на 1 етаж са тристайни и четиристайни, от етаж две до етаж седем жилищата са от двустайни до четиристайни, като три от тях са истински уникати – с динамични вътрешни пространства, обособени зони за активен живот и почивка, и обособени към тях тераси.

Последният, 8 етаж, е запазен за просторните четиристайни жилища, най-малкото от които започва от 200 квадрата, а най-голямото стига до 420 квадрата.

Предимствата, разбира се, далеч не свършват с това – всяко жилище е „обзаведено“ с

разкошна тераса и съответната гледка към планината, а тишината, усамотението и зеленината, която заобикалящата зеленина предлагат, превръща Secret Gardens в истински диамант, блестящ в градската среда.

Ако всичко това ви звучи прекалено хубаво, за да е истина, уверете се с очите си на сайта на изпълнителя на този шедьовър, строителната компания BLD. И, да, вече виждаме, че търсите на картата къде е Галичица 33. Точно там е – където е и вашият нов дом. Точно такъв, какъвто винаги сте си го представяли.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@