0

П оредната красива баба лъсна гола и показа, че все още не е за изхвърляне.

Въпреки 52-те си години, Орнела Мути остава секс символ за мнозина по света. Италианската кинозвезда събра кураж и се съблече по повод кампанията "Pro Age", осъществена в чест на жените на над 50-годишна възраст.

Посланието е, че във време, в което хубостта се смята за синоним на младостта, и половинвековните дами могат да остаряват позитивно и спокойно.

За Орнела това не е първият подобен "гол" опит, но въпреки това тя призна, че й е било доста трудно да свали изцяло дрехите си пред обектива, разказва българското електронно издание за новини от Италия "Пронто София".

Не е лесно, всички казват, че съм хубава, но аз винаги съм се чувствала неудобно без дрехи, а този път все едно, че бях затворена в празна кутия, каза актрисата в интервю за седмичника "Веро".

"Боли те, когато остаряваш. Би било лъжа, ако отричаш това. Трябва обаче да признаеш болката, да я почувстваш и да минеш отгоре", признава Орнела. Годинките обаче не я плашат кой знае колко, още повече че спътникът й в живота е пластичен хирург.

Мути твърди, че досега не се е подлагала на никакви пластични операции, за да заличи следите на времето върху лицето си. Но все повече се самоконтролира, когато сяда пред масата: "Важното е да намериш баланса", разсъждава тя.

Заедно с нея за кампанията "Pro Age" позира гола и актрисата Далила Ди Ладзаро.

Орнела Мути е родена в Рим на 9 март 1955 г. с рождено име Франческа Романа Ривели в семейството на неаполитански баща и естонска майка.

В младежките си години работи като модел, а дебютът й в киното е през 1970 г. Едва 15-годишна тя изиграва главната роля в криминалето на Дамиано Дамиани "Най-красивата жена" (La Moglie più bella).

След това снима повече от 90 роли в киното и телевизията. Играе с Адриано Челентано в комедията "Укротяване на опърничавия" и "Безумно влюбени". Неведнъж е признавана за една от най-красивите жени в Италия.

В Италия

72-годишната София Лорен стана най-възрастният модел, позирал за луксозния календар на производителя на гуми "Пирели". Кинозвездата е по бельо, като по-голямата част от тялото й е прикрита с чаршаф.

Българският пример

През 2002 г. тогава 63-годишната Лили Иванова позира за българското издание на "Плейбой". Фотосесията й предизвика нечувани спорове защо, как и дали въобще мястото на певицата е на страниците на най-популярното еротично списание. "Винаги съм обичала предизвикателството", е краткият коментар на примата на българската попмузика.

По света

В световен мащаб Фара Фосет е сред най-възрастните звезди, показвали се в "Плейбой". Актрисата демонстрира завидна за своите 48 години фигура.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@