0

Мадона с двете си деца и бебето от Малави, което наскоро си взеMTV се изгаври и с Мадона. Попкралицата не посети Европейските музикални награди (EMA.mtv.tv) в Копенхаген снощи, но в церемонията неколкократно се коментираха новините около новото й бебе, заради което правозащитни организации в Малави я дадоха под съд.

Миналогодишният водещ Борат* я определи й предложи да купи бебето, което уж се родило от запознанството му преди година с "най-грозната от "Пусикат долс". Опасявам се само, че този пеещ травестит няма да е толкова добър баща, добави обаче той.

Пародията на клипа \'Hund Up\'По-късно сцената излезе мъж в розово трико и перука, който имитираше номинирания й хит "Hang Up", а около него танцуваха четири джуджета, дегизирани като бебета.

Купих си ги от eBay.com, затова ги наричам моите е-бейбита, обяви фалшивата Мадона, която приличаше повече на Баба Яга.

Оказа се, че това е друг британски комик - Авид Мерион, популярен от тв предаването "Bo' Selecta" на Ченъл фор. Той не за първи път имитира попзвездата (вж. в You Tube.com пародията му на клипа "Hung Up", която бе представена и на сцената в Копенхаген).

Допълнително унижение бе фактът, че наградата при певиците взе младата й конкурентка Кристина Агилера, която обаче също не се появи на церемонията, защото подготвяла световното си турне.

Мадона беше номинирана в три категории, както и Шакира. И двете останаха без статуетки от MTV, но часове по-късно

колумбийката триумфира на наградите "Грами" за латиноамериканска музика (Grammy.com/Latin) в Ню Йорк

с призове за албум на годината ("Fijacion Oral Vol. 1") плюс песен и запис №1 за дуета си с Алехандро Санц "La Tortura".

Албумът на годината"Ред хот чили пепърс" също не пристигнаха в Копенхаген, защото имаха концерт. Както и на видеонаградите през лятото, когато имаха седем номинации, но взеха награда само за сценография, те бяха кандидати в четири категории и спечелиха в една - за албум (двойния "Stadium Arcadium").

Наградите се гласуват от публиката, но този път бе връчена и новоучредената "Future Sounds" - за дебют. Тя се определя от самите изпълнители и бе присъдена на дуета "Нарлз Баркли", нашумял през пролетта с дебютния си хит "Crazy", който сега бе обявен и за песен на годината.

Група на годината станаха "Депеш мод",

които това лято пяха пред 40 000 души на столичния стадион "Локомотив", а наскоро издадоха концертно DVD от същото турне, но с по-ранната им изява от Милано.

Джъстин Тимбърлейк със статуеткатаНай-доволен беше Джъстин Тимбърлейк, който беше водещ на церемонията в конгресния център "Бела" в покрайнините на датската столица. Той спечели две от статуетките - за певец №1 и в категорията "поп".

За видеоклип №1 беше предпочетен клубният хит "We Are Your Friends" (гледай го в YouTube.com) на "Justice vs. Simian". Зад тях всъщност се крият френските диджеи "Джъстис", които са използвали композицията "Never Be Alone" на английската психеделик група "Симиън".

Изборът в тази категория разгневи Кайние Уест, който излезе на сцената, за да обясни разпалено как вложил 1 млн. долара в номинирания си видеоклип "Touch The Sky", където участва и сексбомбата Памела Андерсън.

Все пак той спечели при хип-хоп изпълнителите, като се наложи в оспорвана надпревара над колегата си Диди (бивш Пъф Деди), който през октомври оглави американската класация с новия си албум "Press Play".

В категорията "R'n'B" беше отличена младата Риана от Барбадос, която изпя на живо хита си "SOS" с мотиви от популярната преди 25 години "Tainted Love" на "Софт сел".

Пред публиката в залата излязоха още британците "Мюз", спечелили в категорията "алтернатив", Нели Фуртадо с дълга вечерна рокля от сатен и татуирани до раменете ръце и Пи Диди. (Разгледай снимките от червения килим и церемонията в Yahoo!).

Заради студа, сковал датската столица, най-популярните аксесоари бяха шаловете, които рокзвездите бяха увили около врата си. В такъв вид се появи и барабанистът на "Металика"

Ларс Улрих, който е родом от Дания и логично се чувстваше като у дома си

Мадс МикелсенДругият известен датчанин на сцената, който връчи една от наградите, бе Мадс Микелсен от новия филм за Джеймс Бонд. В "Казино "Роял", който излиза премиерно на 17-и този месец сексапилният скандинавски актьор изпълнява ролята на злодея Льо Шифр.

Ставащото зад кулисите се излъчваше по интернет (вж. видеото в EMA.MTV.tv), а водещи там бяха американската актриса Джулиет Луис и рокгрупата "Джулиет енд дъ ликс", на която тя е вокалистка.

Вътре шоуто, естествено, бе открито от Тимбърлейк, който представи хитове от новия си албум в стил "3 в 1". Да закрият пък излязоха рокчудовищата от Финландия "Лорди" с хита си "Хардрок алилуя", спечелил тазгодишния конкурс на "Евровизия".

Тази година церемонията се излъчваше както от залата, така и от сцена на открито в центъра на града с водеща Кълийс. Въпреки вечерния студ там се бяха събрали 8000 зрители, които гледаха на живо Снууп Дог в дует с топпродуцента Фарел, британската група "Кийн" и отличените в рок категорията "Килърс".

Доги (SnoopDogg.com), който участваше и в скеча "At Home with Snoop & Justin", с изненада научи в края на вечерта, че в САЩ е издадена

заповед за арестуването му заради незаконно притежаване на оръжие

Новият албум на Снууп Дог излиза този месецНа 27 септември той бе арестуван на летището край Лос Анжелис със сгъваема полицейска палка от стомана, която по думите му била реквизит за филм.

Към края на октомври той бе хванат отново с незаконно оръжие и известно количество марихуана, но излезе на свобода с 35 хил. долара гаранция.

В момента той е зад кулисите и се опитва да изпуши Джеймс Блънт, пошегува се водещият с рапъра и вейчестия британски певец с китара.

35-годишният Снууп, чието истинско име е Калвин Броудъс, вече има забрана да пътува с "Бритиш еъруейз" заради предишни прегрешения. Той може да избегне ареста, ако плати 150 хил. долара гаранция, но ако бъде признат за виновен, може да получи до три години затвор.

Слабо успокоение за Мадона бе първото място

в излъчения по-рано през седмицата по музикалната телевизия (MTV.tv) Топ 10 с най-добрите изпълнения на живо в историята на Европейските музикални награди.

Тя оглави класацията с дископарчето си "Hung Up", с което тя и анимираните герои "Горилаз" откриха церемонията миналата година в Лисабон.

* Борат е един от емблематичните персонажи на шоумена Саша Барон Коен. По кината и у нас тази седмица излиза предпремиерно филмът му "Борат" (Borat: Cultural Learnings Of America For Make Great Benefit Glorious Nation Of Kazakhstan), който проследява приключенията на спецкореспондента от казахстанската телевизия из САЩ.

Казахстанските власти отдавна негодуват от начина, по който комикът представя страната им. Той е от еврейски произход, но героят му Борат Сагдиев е антисемит и обича да разказва вицове за евреи - както опита да направи и в прякото си включване за MTV.

Коен е известен и с два други свои персонажа. Единият е рапърът Али Джи, който участва във видеоклипа на Мадона "Music" като шофьор на лимузината й.

Другият е австрийският светски тв репортер Бруно, за който преди броени дни актьорът подписа мултимилионен договор за пълнометражен филм в стил "риалити" с киностудията "Юнивърсъл".

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Във форум: "Как се чистят петна от червено вино и черен хайвер???" Отговор: "Оставете ги като скъп спомен..."
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Вестник „Мач Телеграф“ със специален подарък за футболните фенове на 29 март

Вестник „Мач Телеграф“ със специален подарък за футболните фенове на 29 март

Любопитно Преди 15 минути

През април очаквайте още изненади със спортното издание

НС прие да се увеличат граничните полицаи срещу нелегалната миграция

НС прие да се увеличат граничните полицаи срещу нелегалната миграция

България Преди 21 минути

Вносители на предложението са председателите на ПГ на ГЕРБ-СДС и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски

Apple патентова нов тип батерия за смартфони

Apple патентова нов тип батерия за смартфони

Технологии Преди 1 час

Тя е по-мощна, по-здрава и по-малка

Кирил Петков: Всеки трябва да си поеме отговорността, ред е на президента

Кирил Петков: Всеки трябва да си поеме отговорността, ред е на президента

България Преди 1 час

Ако направим вота 2 в 1, това дава възможност едно цяло провеждане на избори да бъде спасено, каза съпредседателят на ПП-ДБ

Бойко Борисов с молба към президента

Бойко Борисов с молба към президента

България Преди 1 час

Лидерът на ГЕРБ с молба кой да не бъде служебен премиер

Тошко Йорданов: Отговорността за това служебно правителство е на управляващата "сглобка"

Тошко Йорданов: Отговорността за това служебно правителство е на управляващата "сглобка"

България Преди 1 час

Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ на излизане от сградата на президентството

Раздадоха наградите "Икар", ето кои са отличените артисти

Раздадоха наградите "Икар", ето кои са отличените артисти

България Преди 1 час

Театралните награди бяха връчени от Съюза на артистите в България (САБ) снощи на церемония в Народния театър

Северна Корея цензурира дънките на британски телевизионен водещ (ВИДЕО)

Северна Корея цензурира дънките на британски телевизионен водещ (ВИДЕО)

Свят Преди 1 час

"Никога не съм се възприемал като опасен подривен империалист - обикновено ме смятат за доста уютен и безобиден", казва телевизионният водещ

Разбиха мащабна схема за търговия с лекарства

Разбиха мащабна схема за търговия с лекарства

България Преди 1 час

При обиските е открит е инсулин, който липсваше на пазара

"Да се завърнеш в бащината къща...": 137 г. от рождението на Димчо Дебелянов

"Да се завърнеш в бащината къща...": 137 г. от рождението на Димчо Дебелянов

България Преди 2 часа

Творчеството на Димчо Дебелянов го прославя като „поетът на любовта, на тихата скръб, на цъфналите вишни“

Радев: Започвам среща с всички потенциални премиери - днес, утре, ако се наложи и в почивните дни

Радев: Започвам среща с всички потенциални премиери - днес, утре, ако се наложи и в почивните дни

България Преди 2 часа

Това заяви президентът, след като ИТН върна празна папката с третия мандат

Децата на Майкъл Джексън присъстваха на лондонската премиера на "MJ: Мюзикълът"

Децата на Майкъл Джексън присъстваха на лондонската премиера на "MJ: Мюзикълът"

Любопитно Преди 2 часа

Принс, Парис и Бланкет Джексън присъстваха на премиерата на "MJ: Мюзикълът" в Prince Edward Theatre в Лондон

Отиваме на избори: ИТН получи и върна празна папката с мандата

Отиваме на избори: ИТН получи и върна празна папката с мандата

България Преди 2 часа

Правителството, което управляваше през тези 9 месеца, отдавна сме определели като вредно, затова се радваме, че тази 9-месечна агония приключва, заяви Ивайло Вълчев

Четирима убити при нападения с нож в американския щат Илинойс

Четирима убити при нападения с нож в американския щат Илинойс

Свят Преди 2 часа

Задържан е 22-годишен заподозрян

<p>Опасната&nbsp;болест от Япония: Какви са симптомите и как да се предпазим</p>

Синдромът на стрептококовия токсичен шок: Ето какво знаем за него и кои са симптомите

Свят Преди 2 часа

Смъртността от инфекцията е 30 процента, което предизвиква безпокойство в цялата страна

<p>Защо Зеленски смени шефовете на сигурността и разузнаването</p>

Каква е причината за рокадите в Украйна: Зеленски смени шефовете на сигурността и разузнаването

Свят Преди 3 часа

В традиционното си вечерно видео обръщение украинският президент не спомена никакви конкретни причини за уволнението на Олекси Данилов