0

Т я е френско момиче с африканска душа. Започва кариера на модел, но с времето разбира, че трябва да се отдаде на това, което най-много обича и умее - музиката.

Наричат Имани певицата с кадифен глас, а сценичното ѝ име означава "надежда". Характерни за нея за тюрбана, широката усмивка и спокойствието, което излъчва.

ВИЖТЕ ИМАНИ ИЗВЪН СВЕТЛИНИТЕ НА ПРОЖЕКТОРИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Надя Младжао живее и работи в Ню Йорк 7 години. Признава, че професията ѝ на модел била тежка и недостатъчно доходоносна, за да живее добре в този град, ето защо ѝ се налага да се занимава с много други неща.

Когато се прибира у дома, тя решава да промени пътя си и сега почитателите ѝ в цял свят се радват на нейния глас и песните ѝ, които разказват истории.

Пишейки песните си сама, Имани печели световна слава и стига до върха.

През 2011 г. албумът ѝ Shape of broken hearts става платинен във Франция, Гърция и Полша.

"Артистът има силата да вдъхновява хората да правят добро или лошо. Той е авторитет и това е привилегия. Малко са тези, които могат да се докоснат до толкова много хора. Затова за мен е важно да вдъхновявам хората да са по-добри и да оставя нещо след себе си", споделя изпълнителката.

Източник: Getty Images/Guliver

Освен в музикалния бизнес, Имани води битки и в личния си живот.

Дълги години болестта ендометриоза не ѝ позволява да бъде майка. И макар че излиза като победител от тази борба, тя я е приела като своя лична кауза.

Имани признава, че е много трудно да съчетава работата с майчинството, заради честите пътувания. В такива случаи човекът, който я замества у дома, е нейната майка.

"Най-щастлива се чувствам, когато се върна от турне и моят син ме погледне. Тогава светът просто спира. Никога не съм си представяла, че точно такива моменти в живота могат да ме накарат да се чувствам толкова щастлива", казва певицата.

 

La vie est trop courte !cOmmencez par la confiture ! #haveagoodday

A post shared by imanyeasy (@imanyeasy) on

Имани пази топли спомени от България.

Когато преди време идва тук за първи път, остава изумена, че публиката знае всичките ѝ песни.

Сега Имани пак ще омагьоса българската публика с музиката си. Това ще се случи на 17 юни на фестивала "Франкофоли" в Благоевград. 

Събитието се организира с медийната подкрепа на NOVA. Цялата програма може да видите тук.

Още интересни неща за живота на Имани може да разберете от интервюто ѝ с Мария Милкова за NOVA:

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@