Битката за титлата се подновява по DIEMA XTRA
Източник: ThinkStock/Guliver
0

Т енис турнирът DIEMA XTRA Sofia Open 2018 очаква своя победител на 11 февруари. Всеки мач от надпреварата ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT през цялата игрова седмица. Изобилие от първокласен тенис, студийна програма, интервюта и репортажи ще бъдат на разположение на тенис феновете, а всеки състезателен ден ще завърши с дневник на турнира с начало 23:00 ч.

През втората половина на февруари се подновява борбата за титлата във футболното първенство на Първа лига у нас. В ефира на DIEMA SPORT през следващите няколко месеца ни очаква изключителна интрига. Шампионите от Лудогорец имат крехък аванс от само една точка на върха. В ролята на претендент, ЦСКА гостува на Верея на 17 февруари в първия кръг след паузата (15:00 ч.). На другия ден ще видим и първите шампионатни мачове за годината на Лудогорец - срещу Славия (18 февруари, 15:00 ч.) - и на сериозно подсилилия се Левски - у дома срещу Ботев Пловдив – същия ден от 17:30. В следващия кръг ЦСКА е домакин на Черно море (23 февруари, 17:30 ч.), а ден по-късно Левски е гост на столичния Септември на стадион „Васил Левски” (17:30 ч.). Ще може ли Лудогорец да съчетава представянето си в Лига Европа с изявите на домашната сцена? Тимът от Разград ще има изпитание срещу Ботев в Пловдив (26 февруари, 17:30 ч.) До края на февруари има още един междинен кръг, който също предлага завързани и непредсказуеми двубои. На 27 февруари Дунав посреща ЦСКА от 17:30 ч., а в последния ден от месеца Левски посреща стабилния Берое (17:30 ч.).

В английската Висша лига също се открояват няколко люти дербита по DIEMA SPORT 2. Емблематичното противопоставяне в Северен Лондон между Тотнъм Хотспър и Арсенал е в края на тази седмица – на 10 февруари от 14:30 ч. Футболните фенове ще очакват с нетърпение и битката между Манчестър Юнайтед и Челси (25 февруари, 16:05 ч.).

Много ще са футболните емоции в първия финал за трофей за годината на Острова. Супер интересен ще бъде и финалът за Купата на Лигата. Съперниците са доста класни – търсещият спечелването на всички купи през сезона с Манчестър Сипи Пеп Гуардиола срещу Арсенал на Арсен Венгер, подсилен от вълнуващи нови играчи през зимния трансферен прозорец. Мачът на „Уембли” е на 25 февруари от 18:30 и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT 2.

DIEMA SPORT 2 ще покаже пряко и всички мачове от петия кръг на турнира за Купата на Футболната Асоциация, който ще се играе от 16-и до 19-и февруари. В по-любопитните двубои спечелилият тпрофея за последно през 2012 г. Челси приема финалиста от 2014 г. Хъл Сити (16 февруари, 22:00 ч), а в повторение на сензационния финал от 2013 г. триумфиралият тогава Уигън Атлетик посреща Манчестър Сити (19 февруари, 21:55 ч.).

Най-интригуващият мач през настоящия месец в програмата на Лига 1 е с участието на звездния тим на Пари Сен Жермен, който по пътя си към титлата във Франция, ще има трудно препятствие в лицето на гостуващия Марсилия (25 февруари, 22:00, DIEMA SPORT ).

В средата на месеца предстои и едно от най-чаканите световни спортни събития – 67-ят мач на звездите в НБА, като всичко през зашеметяващия уикенд в Лос Анджелис ще бъде предложено на живо на зрителите на DIEMA SPORT 2. Коронният двубой, който вместо традиционните тимове на Изтока и Запада, тази година ще противопостави отбори, селектирани от капитаните Леброн Джеймс и Стеф Къри, е на 19 февруари в ранните часове на деня – 03:00 часа. По традиция той винаги е предшестван от не по-малко интересни зрелища за феновете - Райзинг Старс Чалъндж (17 февруари, 04:00 ч.) и следващата нощ - Ол-Старс Сатърдей Найт (18 февруари, 03:00 ч).

Не са за пропускане и изключително интересните мачове по волейбол, които ще се играят през февруари. Два двубоя отличаваме в Суперлигата – Вечното дерби между Левски и ЦСКА, което ще се играе на 13 февруари от 18:30 часа и ще се излъчи пряко в ефира на DIEMA SPORT. Преди това има и друг вълнуващ сблъсък – Нефтохимик посреща Левски на 9 февруари от 18:30 часа по DIEMA SPORT 2.

Феновете на волейболната игра могат да проследят и изявите на нашия Марица в Шампионска лига за жени, като през февруари ще има цели три мача в ефира. Домакинството срещу Хемик (Полша) e на 8 февруари от 18:30 часа (DIEMA SPORT 2). На 20 февруари от 21:30 часа по DIEMA SPORT е Визура (Сърбия), а последно за този месец е гостуването на руския Динамо Казан, което е на 27 февруари от 18:00 часа по DIEMA SPORT 2.

Много екшън е предвиден и за любителите на професионалния бокс. Продължават полуфиналите в Световните боксови серии, които DIEMA SPORT 2 излъчва на живо. На 17 февруари е сблъсъкът за място на финала в супер средна категория в Манчестър, който ще противопостави британците Джордж Гроувс и Крис Юбанк Джуниър. Седмица по-късно, на 24 февруари, в Нюрнберг, Германия е и другият полуфинал в категорията - между Калъм Смит (Великобритания) и Юрген Бремер (Германия). Коронните двубои в тези галавечери се очаква около полунощ. На 17 февруари пък DIEMA SPORT ще представи и двубоя за интерконтиненталната титла на IBF в супер средна категория между Винсент Файгенбутц (Германия) и Рино Либенберг (Южна Африка) директно от Офенбург, Германия.

Не пропускайте най-интересните спортни събития през февруари – на живо по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и в новата ни онлайн платформа PLAY DIEMA XTRA.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

БДЖ купува от Германия 76 модернизирани вагона

БДЖ купува от Германия 76 модернизирани вагона

България Преди 42 минути

Подвижният състав отговаря на всички съвременни стандарти за комфорт

Снимката е илюстративна

Жена не реже ноктите си 35 години, ето резултата (ВИДЕО)

Любопитно Преди 48 минути

В продължение на 34 години, до пенсионирането си, тя е работила за пощенската служба на САЩ

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева

Любопитно Преди 59 минути

До сега телекомът е подкрепил 118 проекта на 105 граждански организации, а общата стойност на сумата вече надвишава 600 000 лева

Какво показа експертиза по делото за изборите в София

Какво показа експертиза по делото за изборите в София

България Преди 1 час

Според заключението Васил Терзиев получава няколкостотин гласа повече от тези, които до момента са отчетени

Снимката е илюстративна

Отмениха търсенето на великденски яйца в гробище

Свят Преди 1 час

Децата няма да се "катерят по гробовете", уверяват организаторите на събитието

Спешни промени в закони, заради кризата със служебния премиер

Спешни промени в закони, заради кризата със служебния премиер

България Преди 1 час

Проблемът обаче се корени в Конституцията, смята Караджов

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Любопитно Преди 2 часа

Поставихме Гатьо в ситуация да видим дали познава достатъчно добре феновете на Кухнята на Ада и вижте какво каза той

Вътев би приел да бъде служебен министър

Вътев би приел да бъде служебен министър

България Преди 2 часа

Вътев подчерта, че е влязъл като експерт в настоящия кабинет

Подуправителите на БНБ: Нека президентът да намери решение

Подуправителите на БНБ: Нека президентът да намери решение

България Преди 2 часа

И тримата споделиха мнението на гуверньора Димитър Радев

Арнолд Шварценегер публикува снимка с пейсмейкъра

Арнолд Шварценегер публикува снимка с пейсмейкъра

Любопитно Преди 2 часа

Тази седмица актьорът сподели, че наскоро е претърпял операция за имплантиране на пейсмейкър

Алла Пугачова и Владимир Путин

Русия обяви Алла Пугачова за "чуждестранен агент"

Свят Преди 2 часа

По-рано в Русия се появиха медийни информации, че властите подготвят такъв ход срещу иконата на съветската поп музика

Доналд Тръмп

"Бог да благослови Америка": Доналд Тръмп продава библии по 60 долара

Свят Преди 3 часа

Концепцията за Библията, покрита с американското знаме, предизвиква безпокойство сред религиозните кръгове в САЩ

Мъж заплаши лекар с газов пистолет в болницата в Шумен

Мъж заплаши лекар с газов пистолет в болницата в Шумен

България Преди 3 часа

Причината е, че е чакал дълго за преглед

NYT: Ескалация от Путин – на Украйна ѝ предстоят тежки месеци

NYT: Ескалация от Путин – на Украйна ѝ предстоят тежки месеци

Свят Преди 3 часа

Кремъл продължава да твърди, че Украйна стои зад нея, сигнализирайки намерението на Владимир Путин да увеличи ескалацията на фронта, пише експертът по руска външна политика и сигурност Хана Ноте

Денков: Дневният ред на обществото зависи от действията на президента

Денков: Дневният ред на обществото зависи от действията на президента

България Преди 3 часа

Това заяви премиерът в оставка акад. Николай Денков във връзка с консултациите на "Дондуков" 2 в търсене на служебен министър-председател