Много изненади със звездите в "Като две капки вода" (видеа)
Източник: Novanews.bg
3

Н енадминатото шоу за преобразявания "Като две капки вода" стартира с много смях и звездни изненади в нощта на националния празник. Водещите на шоуто - Зуека и Рачков, избраха кино салон за представянето на новите участници в шоуто.

Една от новините бе, че Дони ще бъде новият член на съдийската четворка. Изпълнителят от култовия за 90-те дует Дони и Момчил и музикален продуцент в X Factor, ще се присъедини към Хилда Казасян и Фънки.

Зуека и Рачков се оказаха в несвяст след поднесената новина от самия Маги Халваджиян.

А звездите? Първа бе представена Преслава!

„Родена съм под щастлива звезда! Имам възможност да правя това, което искам!“ – така Преслава определя своята кариера и успехът, който я превръща в една от най-известните изпълнителки на българската поп-фолк сцена. Чаровната певица смята, че гласът на майка ѝ се е преродил в нея, за да сбъдне една неосъществена мечта. Определя се като мъжко момиче.

Въпреки че обикаля из целия свят покрай работата си, изпълнителката смята за най-интересни не туристическите обекти, а срещите с хората по тези места. „Най-силното ми качество е самоиронията. Изобщо не се притеснявам дали някой ще ми се смее, а по-скоро бих се притеснявала да не изляза на сцената и да се разсмея аз самата. За разлика от пеенето и актьорската игра, имам проблем с танците, които ще бъдат вид изпитание“, споделя Преслава.

Тази вечер стана ясно, че Преслава ще загърби поп фолк сцената, за да влезе в обувките на Фреди Меркюри

Втори бе представен Геро

Българският актьор Герасим Георгиев - Геро става изключително популярен и обичан с комедийните си превъплъщения. След ролята на водещ в шоу за сватбени двойки и десетки представления в театъра, Геро се включва в „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“, където най-добре представя своето неизчерпаемо чувство за хумор.

За участието си в „Като две капки вода“ Геро възкликва: „Истинско предизвикателство и тотален позитив!“. „Няма изгонен от къщата или отпаднал!“, шеговито допълва той. „Играл съм жена и съм бил час и половина на токчета“, споделя талантливият актьор, който признава, че би искал да изиграе дете в шоуто за преобразявания.

„Господарят на ефира“ – Геро, ще работи върху тембъра на Любо Киров

Третата представена звезда е Орлин Павлов

„Певец съм, но по образование съм актьор“ е кратката дефиниция на Орлин Павлов. Като малък мечтае да стана космонавт, а течният шоколад остава сред най-сериозните му предизвикателства до този момент – когато започне, може никога да не спре.

„Всеки е успял да се клишира по един или друг начин. За мен ще е полезно да вляза в нови образи“, разказва Орлин, който признава, че не знае колко добър имитатор е, но е готов да провери в новия сезон на „Като две капки вода“. „Ако не можеш да губиш, не можеш и да спечелиш“ е формулата на Орлин.

Желанието на Орлин Павлов да разчупи всички клишета ще бъде изпълнено още с първия му образ на рапъра Дрейк

Поли Генова също се включва в шоуто

Поли започва да се занимава с пеене още на 4-годишна възраст. Истинското начало идва с „Бон-Бон“. „В училище учих кларинет, защото всяко от децата във вокалната група свиреше на някакъв инструмент. Реших, че и аз трябва да свиря“, спомня си певицата, която е сред любимците на децата в мюзикълите „Грозното пате“ и „Аладин“.

В момента Поли се занимава с режисура и признава: „Много се кефя да ръководя хора“, казва блондинката, която не крие, че е голям инат. През свободното си време обича да готви традиционни за нейното семейство ястия. „Шоуто е изпитание за мен като професионалист. Обожавам Майкъл Джексън и Фреди Меркюри. „Не иска скучни образи и сълзливи балади“, категорична е Поли Генова за своите преобразявания в „Като две капки вода“. 

На сцената ще се появи и Джъстийн Бийбър с едно от последните си парчета – хитовият изпълнител ще бъде първото предизвикателство за Поли Генова

Голямата изненада за този сезон сред участниците е дуетът Жоро Низамов и Светозар Христов

Те са първият дует в историята на шоуто в България. Жоро Низамов и Светльо ще се състезават като един участник, представяйки култови дуети от световната музикална сцена. „До момента никой не ме е питал какво съм завършил, а какво мога“, разказва Жоро, който се изявява и като ментор в предишните три жсезона на „Като две капки вода“.

„Бил съм охрана на казина и заведения, но си оставам невеж по отношение на танците“, добавя комикът, който е сред познавачите в преобразяванията.

„В един момент заминах за САЩ и реших да стана уличен музикант“, споделя своите преживявания Светльо, който постави ново начало на музикалната си кариера с тенорите от Belcanto в четвърти сезон на X Factor. „В домашни условия обичам да имитирам Лили Иванова“, разказва изпълнителят и представител на първият музикален тандем в „Като две капки вода“. „Да бъде рок! Това е посланието на един рокаджия!“, обявява Жоро Низамов, който тази година ще се качи на сцената заедно с още един колоритен артист.

Тандемът ще припомни едно от забавните парчета на братя Аргирови.

Следващата представена е Джулия Бочева

Тя е кръстена на Джулия Робъртс. Започва кариерата си като звезда на български тийн сериал и се готви за покоряването на нови сценични предизвикателства. „Малко съм луда – веднъж дори се разтанцувах по време на снимките на 90-метрова скала, което изненада дори и самите каскадьори“, разказва екстремната Джулия.

„Още от първия сезон на „Като две капки вода“ много исках да участвам в шоуто. Не ме е страх от неуспех. Трудно ще ми е с мъжките образи, но нямам търпение да го изживея!“ с вълнение разказва темпераментната актриса. 

След като положи обещаващо начало с главна роля в тийн сериала „Революция Z”, Джулия ще покаже нови умения в актьорската игра с образа на Лили Иванова

Седмата участничка е Прея

Кариерата на Прея започва преди 5 години на кастинг на X Factor. Въпреки, че певицата не продължава в шоуто, щастливата звезда изгрява за нея и така се появява дебютното й парче „Малките неща“. „Като малка бях убедена, че сутрин ще бъда гинеколог, на обед – таксиметров шофьор, а вечер – ще пея!“, добавя с присъщото си чувство за хумор певицата, която винаги е искала да бъде полезна на обществото.

„Предаването ме спечели миналата година и сякаш си го поръчах на Вселената. Искам да съм бял мъж, да бъда нещо различно от зоната на комфорта“, категорична е Прея, която с нетърпение скача в четвърти сезон на „Като две капки вода“.

Усмихнатата Прея ще запали сцената, предавайки енергията на Джеймс Браун

Калин Врачански също участва

Той е главен герой на хитови български филми и сериали и носител на приза „секссимвол“, връчен от хиляди почитателки. Динамиката определя ежедневието на чаровния актьор.

„Денят ми започва доста активно – ходя на фитнес, тъй като ме държи във форма за репетициите и различните ангажименти. По принцип обичам да карам кайтсърф, мотор, сноуборд“, добавя Калин, който не крие страстта си към високия адреналин.

"Приех да участвам, защото смятам за забавно пресъздаването на различни образи. Пея, но под душа! Притесняват ме не образите, а пеенето - певците, които пеят високо, а аз съм с по-нисък глас. Образите на жени със сигурност ще бъдат предизвикателства, особено ако трябва да се кача на токчета.“

Врачански ще направи първа крачка в тежката музика с образа на вокала на немската банда „Рамщайн“ (Rammstein)

В понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА, зрителите ще видят първите преобразявания на новите участници. Какви умения ще покажат артистите? Кой ще оглави класацията на изпълненията в първия лайв на „Като две капки вода“? – ще разберете на 7 март от 20:00ч. по НОВА.

А дотогава феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода”.

Коментари 3
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

3 коментара
 
Във форум: "Как се чистят петна от червено вино и черен хайвер???" Отговор: "Оставете ги като скъп спомен..."
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

Любопитно Преди 59 минути

Това доказва, че на генетичните прогнози не трябва да се разчита твърде много

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 1 час

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 1 час

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 1 час

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 1 час

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 2 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Свят Преди 2 часа

Принцесата отдавна е поддръжник на различни благотворителни организации за борба с рака

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

България Преди 2 часа

50-годишният обвиняем от Хасково се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата

Това са приоритетите на САЩ за България

Това са приоритетите на САЩ за България

България Преди 3 часа

Според Кенет Мертен ефективният преглед на инвестициите е полезен за всички страни

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

Свят Преди 3 часа

71-годишният актьор е посетил Националния медико-хирургически център, където се е срещнал с трима пострадали

И шефът на БНБ не иска да е премиер

И шефът на БНБ не иска да е премиер

България Преди 3 часа

Димитър Радев: С идеята да решим конюнктурен проблем ще създадем дългосрочни проблеми

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

България Преди 3 часа

Мъжът е дърпал вратите на официалния вход на институцията

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Любопитно Преди 3 часа

Ноел е първият създател на комикс свързан с наш български национален герой, а именно Васил Левски

"Динамиката на гласуването е много интересна": Исторически избори в Мексико (ВИДЕО)

"Динамиката на гласуването е много интересна": Исторически избори в Мексико (ВИДЕО)

Свят Преди 3 часа

За първи път мексиканците в чужбина ще могат да гласуват не само по пощата, но електронно и лично

<p>Делото срещу Джулиан Асанж (ВИДЕО)</p>

Риск от смъртно наказание и дискриминация: Делото срещу Джулиан Асанж

Свят Преди 3 часа

Асанж е прекарал пет години в британския затвор “Белмарш” с максимална сигурност

Руски военни кораби навлязоха в Червено море

Руски военни кораби навлязоха в Червено море

Свят Преди 4 часа

Това става на фона на атаките от йеменските бойци хути срещу търговското корабоплаване