"Мис Азия" Марго Купър: Чувствам се пълноценна българка
Източник: netinfo
6

Н осителка на титлата „Мис Азия” Марго Купър е една от най-впечатляващите участнички, която търси любовта във „Фермер търси жена”.

Красавицата има български корен – майка й е българка, а баща й руснак. По-голямата част от живота си прекарва в Русия, но никога не губи връзката с България – като дете нямала търпение да дойде лятото, за да се прибере у нас.

Любопитното е, че признанието „Мис Азия” не просто е първата й сериозна титла – това било и първото й участие в конкурс за красота. Именно поради тази причина нямала абсолютно никакви очаквания: „Въобще не съм си въобразявала, че ще получа титла”, спомня си тя. Съдбата обаче я опровергава – не само че получава приза „Мис Азия”, но с него идват и редица покани от световни модни агенции.

Днес Марго живее почти изцяло в София, макар често да кръстосва света заради модните си ангажименти. Намираме я в Лондон, където ходи на фонетичен курс по английски, за да успее да елиминирам руския си акцент и да бъда безупречна в изказа си.

Какво разказа тя за себе си, за любовта към България, за участието си в романтичното риалити и още много любопитни истории от живота си, вижте в интервю с Марго на Наталия Такова-Мазгарева от Vesti.bg:

- Здравей! Зрителите на Нова ТВ те познават като една от красавиците, които се борят за сърцето на фермера Диман. Но на мен ми се иска да надникнем зад кулисите, доколкото е възможно. Разкажи ми повече за теб – къде си родена, какви са българските ти корени?
- Здравейте, да така е, аз се боря за сърцето на Диман и никак не е случайно, че моят избор е именно български фермер – липсва ми връзката с България. Цял живот съм живяла в Русия, но българските ми корени по майчина линия винаги са ми създавали принадлежност към България. Майка ми е българка. Родена е във Варна, но тя, също както и аз, по-голямата част от съзнателния си живот прекарва у Русия. Аз съм родена в Крим и буквално седмица по-късно цялото семейство се преместваме и установяваме в Москва. Така че моят живот първоначално се е развил по такъв начин, че нямам привързаност към определено място.

- Много хора се изненадаха, че момиче с български жилки е носителка на престижната титла „Мис Азия“. Кога се случи това и как?
-  Ами ето, че е възможно. В нашия век границите са условност, абсурдите са много, а постиженията са по-високи от всякога. Получих титлата „Мис Азия“ през 2014 година, когато участвах на конкурса „Мис Евразия", представяйки Сибир – азиатската част на Русия, тъй като за мое съжаление имаше друга българка на конкурса, явяваща се от името на България. Та така по стечение на обстоятелствата получих този приз.

- Ти си израснала в Русия, но какво е разказвала майка ти за другата ти родина – България?
-  За България най-вече ми разказваше дядо ми, при това с огромна доза носталгия. Неговата любов към родината ме научи да обичам България без дори да съм живяла тук. Той винаги говореше за българската история, за хората, за природата. Благодарение на него моята представа за България винаги се е свързвала с живописни пейзажи, планински вериги, добри хора и вкусна храна. И разбира се - още от детството си знам не само кой е Васил Левски, но съм научила и вицове за Габрово. Чувствам се пълноценна българка. Остава ми само да се науча да готвя мусака.

- През годините идвала ли си в страната ни и какво най-силно се е запечатало в сърцето ти?
 

- Малко известен факт е, че ти си завършила журналистика. Работила ли си някога по специалността си, къде и в коя сфера са интересите ти?
-  Започнах да работя по професията ни още преди да бъда приета в университета, защото за кандидатстването е необходимо да представя 5 публикувани статии – авторски, както и препоръка от редактор. Така че - до 16 години аз вече имах статии, както в бизнес вестник, така и на социална тематика в най-тиражните печатни медии в Русия. След това натрупах стаж и като редактор на главния федерален канал, като кореспондент на музикална телевизия, а също така и като журналист в женското списание. Работила съм и в малко по-друга сфера - година и половина бях бранд мениджър на 4 проекта, свързани с архитектура и дизайн. Харесва ми да пиша. Но трябва да различаваме графомания и поток от мисли, от ценни статии. За сега всеки си мисли, че неговото мнение е важно, и че те трябва непременно да бъдат чути. Така че изчезна публицистичният жанр.

Истината е, че най-силно ме привлича работата в телевизията. Разбира се, че формата тип шоу е най-лек и приятен, но не по-малко ме влече и авторското разследване и социално насочените програми. Има няколко проекта, които все още не са реализирани в България, но и тук ще бъдат извършени скоро.

Относно професионалната ми реализация, безспорно имам знанията, таланта и уменията, музата, която ми е нужна, за да бъда добра в работата си, но още много трябва да работи над себе си, за да имат възможност да се реализирам в телевизия или безупречно да пиша статии.

- Всъщност, хващаме те, докато си в Лондон, изучавайки и усъвършенствайки езика именно там. Обичаш ли да учиш, да опознаваш света и това ли е за теб най-голямото богатство?
-  Да, в Лондон имам фонетичен курс по английски, за да успея да елиминирам руския си акцент и да бъда безупречна в изказа си. С изучаването и усъвършенстването на всеки език се развива мозъкът, паметта, разширява се възприятието, обогатява се общата култура на човек. Бих искала да започна да уча дори още един чужд език, но дотогава трябва да насоча цялата си енергия към усъвършенстването на българския език.

- Във „Фермер търси жена“ ти се бориш за сърцето на един български мъж. Но твоето сърце какво търси? Опиши ни идеалната половинка и издай – срещна ли я?

В епизода на "Фермер търси жена" този петък (30 октомври) ще проследим и как ще протече романтичната среща между Марго и Диман. Какво ще се случи - ще се запали ли искрата на любовта между двамата, ще разберем от 21:00 ч. А междувременно ето малко ексклузивни кадри:

Моля, довърши изреченията:
Първата мисъл, която преминава в главата ми, когато се събудя сутрин, е... молитва - благодарност за новия ден и за това, че ме има.
От вкъщи никога не излизам без… телефони, пари, паспорт и огледало.
В свободното си време обичам да… чета, да се разхождам на свеж въздух и да бъда с приятелите си.
Ако имах една супер сила, тя щеше да бъде… да лекувам хората!
Може би ще се изненадате, но знаехте ли за мен, че… завършвам второ висше образование – специалност „Психология“.
Гордея се най-много с… това, че живея по начин, по който се чувствам щастлива!
От участието си във „Фермер търси жена“, разбрах за българското село, че е…че хората навсякъде са едни и същи. Че може да бъдеш интелигентен и успял човек, независимо от това къде живееш. Всички хора, с които се запознах в селото, са много мили и сърдечни!
Никога няма да забравя участието си в шоуто, защото… условията са тежки, в къщата имаше черни червеи по стените, но пък беше много забавно, намерих нови приятели и ме боляха скулите от искрен смях.
Най-добрият съвет, който съм получавала някога, гласи… живей в настоящето!


Свободата усещам там, където… аз винаги се чувствам свободна и упражнявам правото си на личен избор!
Един човек не е живял напразно, ако… прави това, което обича и обича това, което прави!
С усмивка трябва да… преминаваме през житейските перипетии и разрешаваме проблемите!
Пожелай нещо на всички читатели на Vesti.bg:

Коментари 6
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

6 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Гърция съди "Газпром" за цените на газа

Гърция съди "Газпром" за цените на газа

Свят Преди 47 минути

DEPA е подала молба за арбитраж

Поне 45 души загинаха при падането на автобус от мост Република Южна Африка

Поне 45 души загинаха при падането на автобус от мост Република Южна Африка

Свят Преди 1 час

Автобусът е паднал от височина от петдесет метра

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 3 часа

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 4 часа

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Свят Преди 5 часа

Разкопките са извършени в района на град Кандира в Турция

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

България Преди 5 часа

Разследват измама със субсидия, свързана а с пандемията от COVID-19

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

Любопитно Преди 5 часа

Това доказва, че на генетичните прогнози не трябва да се разчита твърде много

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 6 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 6 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 6 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 6 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 6 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 6 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 7 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Свят Преди 7 часа

Принцесата отдавна е поддръжник на различни благотворителни организации за борба с рака

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

България Преди 7 часа

50-годишният обвиняем от Хасково се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата