0

З а втора поредна година София ще бъде домакин на Специализираната Facebook Бизнес Конференция. Събитието е на 16-ти ноември (петък) в Интер Експо Център.

Очаква се форумът да събере стотици професионалисти в работата със социалната мрежа, като 11 от най-опитните Facebook специалисти в страната ще споделят своите практически съвети и стратегии за висока ангажираност и повече продажби във Facebook.

Всеки от лекторите ще представи богатия си опит в една от 10-те теми на конференцията, която ще протече през целия ден - от 9:30 до 19:30 ч., като всеки от присъстващите ще може да се включи в дискусията и да зададе своите въпроси в края на ивента на специален Q&A панел с лекторите.

Една от ключовите презентации на форума е озаглавена "Ефективен Video marketing и Storytelling" с лектор Борал Шен - мениджър дистрибуция на 7Talents – първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital-first видео проекти. От него ще разберем как да създаваме дигитално видео, което да генерира милиони гледания онлайн и да ангажира в социалните медии едни от най-атрактивните за брандовете аудитории - Gen Z & Millennials. Присъстващите на конференцията ще получат и ценни съвети от първа ръка за дигиталния видео маркетинг, менажирането на инфлуенсъри в различни областии и продуцирането на интерактивно ентъртейнмънт съдържание, уникално за всяка социална мрежа, аудитория и устройство.

Можете да се запишете за Facebook Бизнес Конференция и с 10 % отстъпка от билетите за събитието, като въведете промо код 7talents10 при регистрация тук

Темите на Facebook Бизнес Конференция са добре подбрани - съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Всеки лектор засяга отделни ключови моменти от развитието на бизнеса във Facebook, основополагащи се на дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Лекторите ще споделят своите знания и тънкости в работата със социалната мрежа в няколко основни направления:

Промени във Facebook Algorithm
Нови функционалности във Facebook
Copywriting за FB постове и реклама
Съвети за Video реклами във Facebook
Съвети за Instagram marketing
Съвети за Viral marketing във Facebook
Рекламни стратегии за E-commerce
Facebook Bots & Messenger Marketing
Персонализиран Dynamic Remarketing

Повече за темите и лекторите, можете да научите тук

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@