4 начина как технологиите правят лятото ни по-хубаво
Източник: Samsung
0

Д ългоочакваната лятна ваканция е тук. Има защо лятото да е любим сезон на мнозина. Традиционно по-хубаво време, което е по-приятно и удобно за забавления с близки и приятели, пътувания и откриване на нови интересни места.

Неразделен спътник за всеки модерен човек по време на неговата почивка вече са модерните технологии и особено смартфонът. Мобилен телефон като например новия Samsung Galaxy S22 Ultra е преносим технологичен център, който разполага с всичко необходимо не само са работа в движение, но и за забавления. Много забавления.

л
Източник: Samsung

Galaxy S22 Ultra разгръща пълния си потенциал като безспорен и незаменим помощник в ежедневието, а когато се използва и с подходящи приложения можете да вземете още повече от всеки миг. Samsung и Google имат партньорство именно с тази цел и S22 Ultra предлага оптимизирано изживяване с някои от най-популярните приложения на Google. Ето и как комбинацията от приложения и мощен смартфон правят лятото по-хубаво.

Ах, тези спомени

Летните забавления, партита, пътешествия и приключения трябва да бъдат запомнени подобаващо, а именно чрез впечатляващи и детайлни снимки и видеоклипове. Galaxy S22 Ultra разполага с всичко необходимо, за да направи това реалност.

Смартфонът има 4 основни камери: 108МР широкоъгълна камера, 12МР ултраширокоъгълна камера и две 10МР телефотокамери – едината с 3х оптично увеличение, а другата – с 10х оптично увеличение. Предната камера пък е 40МР. Мощните сензори обаче са само началото. Системата от камери на S22 Ultra обединява новите възможности за нощна фотография под името Nightography, като разчита на сензори с уголемени пиксели и супер изчистено стъкло на лещите, за да осигури на софтуера оптимално качествено изображение. Резултатът е много по-добри нощни снимки, каквито са особено популярни по време на летните събирания с приятели. Nightography работи и при запис на видео, като може автоматично да коригира оптималната скорост на кадрите в секунда според условията.

л
Източник: Samsung

По време на лятната почивка се опитваме да практикуваме и повечко спорт. S22 Ultra разполага с оптимизиран за динамични сцени режим, който използва вградените системи за стабилизация и  с 58% по-широк ъгъл на корекция, намалявайки всяко трептене. А Super HDR режимът извлича още по-красиви цветове и сенки. Смартфонът може да записва RAW изображения, а тъй като разполага с най-мощния процесор, използван в Galaxy телефон досега, може без проблеми да помогне на потребителя да редактира готовите снимки. Вграденият в S22 Ultra стилус S Pen тук може да има практична роля и да улесни редакцията на кадрите, подбор на филтри дори и рисуване на собствени щрихи и елементи.

Камерите на S22 Ultra разполагат и с множество допълнителни технологии, които да улесняват правенето на красиви снимки и клипове с професионално качество, но и с минимални усилия. Технологията за автоматично рамкиране, вграденият изкуствен интелект за редакция и оптимизиране на кадрите са само една част от възможностите на устройството. Режимът Director’s View пък записва с всички камери наведнъж и дава възможност след това да се изберат най-добрите кадри, ъгли и моменти, за да създадем свой филм.

Къде съм сега?

За да може човек да се наслади пълноценно на почивката си, а и на възможностите на камерите на Galaxy S22 Ultra, трябва да отиде на подходящо място. Тук на помощ идва добре познатият ни Google Maps. С негова помощ можем да изберем най-добрия маршрут за всяка дестинация, да добавим спирания по пътя, например за интересни забележителности или почивка. Street View улеснява ориентирането в почти всеки град, а с помощта на S Pen може лесно и прецизно да се избере маршрут и да се преглежда допълнителната информация за различните обекти и оценките за тях, които са част от Google Maps.

л
Източник: Samsung

Местоположението лесно може да се споделя и с приятели. А здравият, подсилен алуминиев корпус на Galaxy S22 Ultra и неговото стъкло Corning Gorilla Glass Victus+ означават, че телефонът може да се използва в най-различни ситуации, включително и като навигатор по време на по-динамични моменти. Няма да го спре и дъждът, тъй като има рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. Samsung Galaxy S22 Ultra  е на разположение на своя собственик през целия ден - има мощна батерия с 5000mAh капацитет, функция Super Fast Charging с 45W и възможност за безжично презареждане на други устройства, например слушалки.

Време за парти

След като пристигнахме успешно на мястото за новите си спомени, време е за забавление. Samsung Galaxy S22 Ultra отново ще е в центъра на вниманието. Неговият голям 6.8-инчов Dynamic AMOLED 2X e с технология Vision Booster за контриране на отблясъците. Освен това има 120Hz опресняване на картината, което прави работата с устройството по-приятна, но се отразява осезаемо и на изживяването при играене на игри или гледане на клипове.

А в комбинация с YouTube и YouTube Premium, разполагаме с достъп до огромен архив от видео клипове и музика, които да са сърцето на всяко парти. Можете да се наслаждавате на качеството на звука от мощните говорители на Galaxy S22 Ultra, при закупуване на телефон от серията Samsung Galaxy S22 имате 4 месеца достъп до YouTube Premium.

Творчески кът

л
Източник: Samsung

Лятната почивка е и време за отдаване на творчество. Samsung Galaxy S22 Ultra ще е от полза на хората, които обичат да рисуват, тъй като разполага с вградения S Pen, който се отличава с висока прецизност. Също така улеснява воденето на бележки или писането на стихове на плажа, които да бъдат дигитализирани с лекота. Разбира се, може да се използва и за работа, ако се появи неотложна малка задача, а почти винаги има такива моменти през всяка отпуска.

Samsung Galaxy S22 Ultra ще се погрижи всички данни на потребителя да са добре защитени с платформата Samsung Knox. Тя гарантира сигурността на най-важните данни, включително и биометричните, в отделен чип. Има и функция за лесна защита на файловете, а таблото Permission Usage улеснява контрола над това кое приложение да има достъп до данните и как. Спокойствието е важна част от пълноценната почивка, а модерните технологии в смартфоните като Samsung Galaxy S22 Ultra ни го предоставят в изобилие.

В рамките на актуалната кампания на Samsung България, до 22.06.2022 г. потребителите могат да закупят модел от серията Galaxy S22 и да вземат часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Франция ще посредничи за деескалация на конфликта между "Хизбула" и Израел

Франция ще посредничи за деескалация на конфликта между "Хизбула" и Израел

Свят Преди 1 час

Министърът на външните работи на Франция Стефан Сежурне пристигна в Ливан днес

<p>Френският правосъден министър призова за борба с организираната престъпност</p>

Мафията е активна: Френският правосъден министър призова за борба с организираната престъпност

Свят Преди 1 час

Основната цел на министърa е с новите мерки да се пребори с трафика на наркотици

Израел увери САЩ, че няма да нахлуе в Рафах

Израел увери САЩ, че няма да нахлуе в Рафах

Свят Преди 3 часа

Вашингтон бе обявил, че не би подкрепил израелска операция в град Рафах без съответен надежден хуманитарен план

Нейнски: ЕС ни даде свобода, той е възможност за лични постижения

Нейнски: ЕС ни даде свобода, той е възможност за лични постижения

България Преди 3 часа

Политологът от „Галъп интернешънъл“ Първан Симеонов посочи, че алиансът представлява идентичност, принадлежност и възможности

<p>Ситуацията на фронта в Източна Украйна се влошава</p>

Олександър Сирски: Ситуацията на фронта в Източна Украйна се влошава

Свят Преди 3 часа

По думите на Сирски има признаци, че Русия се готви за настъпление в северната част на страната

<p>Принц Хари готви пътуване до Великобритания, ето защо</p>

Принц Хари на визита във Великобритания заради игрите "Инвиктус"

Любопитно Преди 4 часа

Последното посещение на Хари беше през февруари т.г., когато той пристигна за среща с баща си

Джорджа Мелони се кандидатира за евродепутат

Джорджа Мелони се кандидатира за евродепутат

Свят Преди 5 часа

При издигането си на власт Мелони като лидер на „Братята на Италия“, често осъждаше ЕС

Лодка с мигранти потъна в Егейско море, има жертва

Лодка с мигранти потъна в Егейско море, има жертва

Свят Преди 5 часа

Тази година Гърция изпитва засилен миграционен натиск

<p>Василев отговори на лидера на ГЕРБ: Той&nbsp;не е в положение да поставя условия</p>

Асен Василев: Борисов не е в положение да поставя условия

България Преди 5 часа

Съпредседателят на ПП заяви, че първото нещо, на което Борисов трябва да отговори, е дали ще се "откачи" от зависимостите от Пеевски

Преговори за примирие в ивицата Газа започват в Кайро

Преговори за примирие в ивицата Газа започват в Кайро

Свят Преди 5 часа

Западни страни, включително и най-близкият съюзник на Тел Авив - САЩ, призоваха Израел да се въздържа от атаки срещу граничния град

<p>Берачи на гъби и горски плодове&nbsp;подготвят&nbsp;протест в София (ВИДЕО)</p>

Берачи на гъби и горски плодове подготвят протест в София

България Преди 6 часа

Какво предизвика недоволството на този сектор?

<p>Карлос Насар подобри световен рекорд, но няма да бъде признат, ето защо&nbsp;(ВИДЕО)</p>

Карлос Насар подобри световен рекорд, но няма да бъде признат

България Преди 6 часа

Със своите постижения 19-годишният Насар помогна на своя отбор Хайнсхайм да се изкачи в Първа Бундеслига

Електрически високоскоростен влак ще свързва Лас Вегас и Лос Анджелис

Електрически високоскоростен влак ще свързва Лас Вегас и Лос Анджелис

Свят Преди 6 часа

Високоскоростните влакове ще съкратят четиричасовото пътуване през пустинята Мохаве

<p>Песков отправи остро предупреждение към Запада&nbsp;</p>

Кремъл: Руските активи не трябва да бъдат докосвани, ще има суров отговор на тази кражба

Свят Преди 7 часа

След началото на руската инвазия в Украйна ЕС и други страни замразиха активи на РЦБ

<p>Обстрел в контролираните от Русия части на Запорожка област, има жертви&nbsp;</p>

Украински обстрел в контролираните от Русия части на Запорожка област, има жертви

Свят Преди 7 часа

Това съобщи в канала си в „Телеграм“ губернаторът на руската Пензенска област Олег Мелниченко