Десислава е в плен на любовта
Източник: netinfo
6

Тя е усмихнала, млада, успешна и много амбициозна. Като малка мечтае да стане полицай, но съдбата е приготвила нещо друго за нея.

След като печели първата си музикална награда на 14-годишна възраст, на 17 г. е чута от известната народна певица Вълкана Стоянова, която остава впечатлена от необикновенния ѝ талант.

Популярна я прави поп фолк музиката, но и не само. Десислава (Desislava.es) и до днес изпълнява песни от народния ни фолклор, а навлезе и в поп средите, като постепенно изгради уникалния, както тя самата го нарича "стил Десислава".

32-годишната изпълнителка се продуцира сама, помага на други имена да проходят в музикалния бизнес, има собствен телевизионен канал. Но и не само. Тя работи непрестанно над проекти, с които да зарадва феновете си, а в същото време е майка, а и баща за сина си Майки. И макар ежедневието й да е изпълнено със задачи, намира време и за любов.

Какво ново се случва около певицата, научете от самата нея:

- От години се продуцираш сама. В момента работиш и върху изграждането на нови имена в музикалния шоубизнес. Отделно от това имаш собствен тв канал. Изглеждаш така крехка жена, как събираш цялата тази сила да правиш толкова много неща наведнъж?
- Ами повярвайте ми въобще не е толкова лесно. Аз не съм и очаквала да бъде. Наистина това са доста дини под една мишница. Но слава Богу имам екип зад гърба си и много хора ми помагат. Ако не са те, аз няма да мога да направя всичко това, което виждате. Като продуцент и като човек в медийния бизнес аз и екипът ми все още сме в самото начало и се надявам да успеем да се развием подобаващо и всичко да се случи по най-добрия начин.

- В този ред на мисли, вярваш ли, че има място за силни жени в България?
- Да, разбира се. Аз лично познавам много силни жени и контактувам с такива. Все по-често и по-често ми се случва да срещам независими жени, които по един или друг начин се борят почти сами в живота си и не разчитат на мъже.

- Името ти напоследък се свързваше много с това на Бой Джордж. Разкажи ни повече. Докъде стигнаха плановете за общ проект?
- За мен е много голямо щастие, че се запознах лично с Бой Джордж и контактувах с него цели два дни. Включително обядвахме, вечеряхме, прекарвах известно време с него в неговата гримьорна по време на два концерта. Там ме запозна с Грейс Джоунс, после бях на едно парти след първия концерт, което беше само за хората, които организират мероприятието. Те обърнаха много внимание на момиче, което може да се каже, че не познават добре. Да, той предварително знаеше това-онова за мен от интернет, включително и от Джон Темис, който е и негов музикален продуцент, а е работил и с мен. Но това е пиар и не само. Когато се запознаеш с една такава личност, на която си се възхищавал дълги години, няма как да си премълчиш и да не се похвалиш, защото е много приятно и смятам, че няма нищо лошо в това. Гордея се от всичко, както и от факта, че той ме хареса толкова много и ми предложи сам да направим евентуално някакъв проект. Дали ще се случи това нещо, той също е много ангажирана личност. Има такива идеи, но не ми се иска да говоря много убедено, защото човек не знае утре какво може да се случи.

- Разбрахме обаче, че ти сега работиш по румънски денс песни. Разкажи ни какво се случва там?
- Да, сега работя с диджеи, които всъщност са едни от най-известните имена и са познати в цяла Европа, доколкото знам и в Русия. В интерес на истината, аз не приемах това нещо много сериозно, но ми направи впечатление, че някои румънски имена като Ина (Inna.ro)чух и докато бях в Испания, и Ротердам, и в Лондон също. Песните, които си харесах и избрах, са изключително сладки и запеваеми и просто са летни хитове. Надявам се да ги представя по най-добрия начин, да успея да ги развия и да имам някакъв успех не само в България.

- Знае ли се кога ще се появят на бял свят?
- Работи се по проекта много сериозно и с много бързи темпове. В момента съм малко болна, но после заминавам, записвам и правя клипове, защото това са песни, които трябва да са готови за лятото.

- Името ти се свързва с Англия, Испания, Щатите, Гърция, Румъния. Пресата те мести къде ли не. Какво се случва всъщност?
- Това е, защото аз се местя (смее се). Не, това по-скоро означава, че ми е интересно да работя с хора от чужбина, защото те имат съвсем друго мислене, други идеи и това внася някакво разнообразие в моята кариера. Разбира се, има го и това нещо, че от доста време искам да изляза и извън рамките на България, защото чувствам, че имам потенциал. Но това нещо не е толкова лесно и в един момент се оказва, че трябва наистина да попаднеш в подходящия момент с подходящите хора.

- Новата ти песен "Пленница на любовта" (Вж. клипа), чийто клип днес тръгва ексклузивно във Vbоx7.com е с различно от типичното за Десислава звучене. Това значи ли, че променяш стила си?
- Общо взето гледам да балансирам нещата и когато направя някоя песен, която повече се доближава до поп музиката, после се опитвам да балансирам и компенсирам с нещо в малко по-друга посока, защото смятам, че хората харесват различни неща от мен. Разбира се, според мен най-малко харесват онази крайност тип „кючеци", а и не мисля, че в именно тази песен се изявявам най-добре, но в същото време точно този тип песни карат хората да се забавляват максимално и имайки една такава песен в репертоара си, аз се чувствам много добре на сцената, защото знам, че ще дойде един момент, в който ще накарам хората да „избухнат".

- Разкажи ни нещо повече за клипа. Виждаме те с черна коса. Това трайна смяна на визията ли е?
- Да, в клипа съм с черна коса, но е перука. Накрая се разбира, когато я махам. Той е изключително изчистен и семпъл, целият акцент е върху това, че съм с тъмна коса и ярко червило - една визия, с която отдавна не съм била. Направих го най-вече за хората, които дори са спорили по форуми за цвета на косата ми -- кой ме харесва повече с черна и кой с руса. Затова реших да експериментирам и да удовлетворя до някаква степен хората.

- Пееш за любов. А и вярваш ли в нея?
- Да, вярвам, че има истинска любов и че тя съществува, макар че живеем в едно такова време, в което има много безразборни отношения. Има дори много песни, в които се пее за любов за една вечер едва ли не и това нещо ме дразни, защото аз винаги съм намирала, че трябва да има нещо по-дълбоко. Не съм против любовта за няколко месеца, но за мен трябва да е нещо повече.

- А ти влюбена ли си?
- Как да кажа, аз винаги съм влюбена (смее се). Но да, влюбена съм. Няма значение в кого, важното е, че съм влюбена.

- Разкажи ни как минава един твой ден. Кое е задължителното нещо, което Десислава прави?
- Всеки ден се чувам със сина ми поне по веднъж, дори и да съм далеч от него, дори и да не го видя през деня. Да видя как е минало училището и дали не е направил някоя беля.

- Как съчетаваш професионалните си ангажименти с родителството?
- Може би ще прозвучи банално, но когато човек иска да намери време за нещо, той успява. Разбира се, това е адски трудно и ще си призная съвсем откровено, че нямам самочувствие на някакъв супер родител, защото моята роля в живота се оказа, че е и на баща, и на майка, и на човек, който се грижи изцяло за семейството. Но майка ми успява да ме допълва. На моменти тя играе дори много повече ролята на майка за моя син, отколкото аз. Но това по никакъв начин не влияе на нашите отношения, дори имам чувството, че даже когато отсъствам повече, повече си липсваме и връзката помежду ни е по-дълбока.

- Какво си мечтаеш още да ти се случи?
- Слава богу, мога още да мечтая. Надявам се всичко, с което се занимавам да има успех, защото още не съм усетила успеха, за който мечтая и който желая.

Коментари 6
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

6 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 34 минути

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 1 час

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 3 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 3 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 3 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 3 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 3 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 3 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 4 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Свят Преди 4 часа

Принцесата отдавна е поддръжник на различни благотворителни организации за борба с рака

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

България Преди 4 часа

50-годишният обвиняем от Хасково се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата

Това са приоритетите на САЩ за България

Това са приоритетите на САЩ за България

България Преди 4 часа

Според Кенет Мертен ефективният преглед на инвестициите е полезен за всички страни

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

Свят Преди 4 часа

71-годишният актьор е посетил Националния медико-хирургически център, където се е срещнал с трима пострадали

И шефът на БНБ не иска да е премиер

И шефът на БНБ не иска да е премиер

България Преди 4 часа

Димитър Радев: С идеята да решим конюнктурен проблем ще създадем дългосрочни проблеми

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

България Преди 5 часа

Мъжът е дърпал вратите на официалния вход на институцията

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Любопитно Преди 5 часа

Ноел е първият създател на комикс свързан с наш български национален герой, а именно Васил Левски