0

С трашни костюми, страшни тиквени фенери и страшни номера, ако не намериш бонбони …, така всеки познава любимия на децата Хелоуин. Но защо и осветлението да е страшно като можете да се оборудвате с безопасни LED светлини.

Те стават както за декорация на дома, така и за да направите по-ефектен костюм за празника. Можете да украсите дърветата в двора си с разноцветни LED лампички и да създадете призрачна гора. Към тях можете да добавите и страшни фигурки, които да допълнят атмосферата на празника.

Най-важното е, че тази украса ще бъде напълно безопасна, защото светодиодите не се нагряват, като старите лампички, и по този начин не могат да причинят нежелани изгаряния или пожар. Освен това те не съдържат живак, имат по-дълъг живот и са напълно рециклируеми. Светодиодите работят добре и при ниски температури, което ги прави фантастичен избор при декорация на външни пространства. Не на последно място LED светлините спестяват и от консумацията на енергия и така намаляват сметката ви за ток.

За да осигурите по-висока безопасност на дома си и по-ниски сметки не само за Хелоуин, а всекидневно, можете да се спрете за дома си на широката гама от продукти на V-TAC.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@