0

Ч е е незаменимо да илезеш с дружинката на лов и да се заредиш с приятни изживявания, няма спор. А сега да си представим, че има място, на което хем да срещнем много приятели и нови съратници, хем да оборудваме автомобила си за приключенията по пресеченвите терени, хем да изберем правилното ново оръжие и муниции и да си изкараме подобаващо.

Това място съществува. Добре познатото ни изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ ще се проведе и през тази година - от 26 до 29 септември в Интер Експо Център. Неговото 26-о издание ще ни представи страхотната въможност да се запонаем с любимите си ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности и туристическа екипировка.

Надеждно и сигурно придвижване

Тъй като за придвижването ни и силно пресечените терени се нуждаем от надеждно оборудване, трябва да екипираме превозните си средства. На „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018 ще открием лебедки, въздушни блокажи и аксесоари за оффроуд от Пауър Уинч България, гуми, джанти и аксесоари от Агрина ЕООД, както и много други. Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, сред чиито предложения са каяците с MirageDrive система за задвижване.

Нуждаем се от правилните оръжия

Наситените с участници изложбени площи са ясен знак, че всеки ще може да открие пасващото му оръжие. Сред тях ще бъде ловният полуавтомат на Vincenzo Bernardelli - изящно оръжие с двупозиционно газово бутало за лесна смяна от леки на тежки патрони. Изложителите ще се погрижат и за точния ни мерник. Измежду предложенията ще открием оптика Vortex Crossfire ІІ 3-9x40, представена ни от АйЕсДи. С голямото разстояние от окуляра до зеницата на окото, многослойни лещи и възможност за регулиране на настройките, тя е безкомпромисна. В списъка откриваме и продуктите на Tracitive - GPS устройства за кучета, предложени от Мавесто.

Рабира се, неотменим елемент от екипировката е ножът. Десетките изложители обещават да ни предложат богат списък от алтернативни предложения. Сред тях попадат тези на ЧУНЧЕ. А Hunter George ще ни предложи богатство от изделията и аксесоарите от естествена кожа – калъфи, раници, патрондаши, ремъци и други.

Изложението ще ни даде въможност и да посетим отново Международната киноложка изложба, в която български и чуждестранни участници ще се включат с четириногите си любимци. Ценителите ще могат да се насладят и на изящна диорама, както и на изложбата, организирана от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Началото на есента със сигурност ще бъде изпълнено с много адреналин и приятни емоции. Поднесени от 26 до 29 септември и благодарение на ежегодното иложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ в Интер Експо Център.

Повече информация за изложението ще откриете на iec.bg/nasluka

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@