0

О бщо 150 отбора от различни компании ще се включат в благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2015.

Събитието, което ще се проведе от 10 часа на 7 юни (неделя) на територията на Бизнес Парк София, се организира за втора поредна година от Спортен клуб „Бегач“ с подкрепата на Пощенска банка.

Тази година Postbank Business Run се провежда в подкрепа на каузата на фондация „За Нашите Деца“.

Част от таксата на компаниите, участващи в щафетата, се дарява за терапевтични дейности, които Център за подкрепа „Св. София“ предлага на деца със специфични потребности или трудности в развитието си.

„Въпреки че увеличихме квотата с 50% от миналата година и допуснахме 150 отбора от по 4 души, местата свършиха една седмица по-рано от предвидения срок за регистрацията в събитието.

Тази година за 2 часа участниците в Postbank Business Run ще избягат общо 2400 км, като наградата за най-бързия отбор ще бъде символична позлатена щафета.

Реалните награди за всички участващи компаниите са, че техните хора използват бягането, за да изградят екип и да докажат, че ефективността на една фирма зависи от всяко звено в нея или от всеки един участник в щафетата“, коментира Еленко Еленков, председател на Спортен клуб „Бегач“.

Най-големият тиймбилдинг в България предлага на отбори от по четирима души да изпробват издръжливостта и екипния си дух в щафетно бягане с обща дължина 16 км – по 4 км на състезател.

Веднага след Postbank Business Run ще се проведе и надпреварата за деца Kids Run.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@