0

"Съмнявай се в мен" е хитът, с който тя се връща в голямата игра този сезон. "Виж ме" е албумът, с който тя бившата певица на "Пайнер" доказва, че е звезда, светеща със собствена светлина.

А корицата и фотосесията й за "Плейбой" вече утвърждават зеленооката дива като един от секссимволите на българската музикална сцена.

11.(4) Мария, певица
Слизането със седем позиции надолу е предизвикано единствено от резкия завой в имиджа, който Мария направи след сватбата си миналата година. Тя е все така красива и секси, но вече не изтъква това така осезателно нито в клиповете, нито в сценичните си изяви.

Дочуваме, че мъжът й твърде изкъсо контролирал публичния й образ. Сигурно и ние да имахме такава жена, и ние щяхме така да правим - макар че прекалената ревност, както се знае, никога не води до добро.

12.(-) Никол, певица
След появата си върху 51-вата ни корица от юни 2006-а тя вече не е просто изпълнителката на "Вкус отровен", "Спомен сив" и "Give Me Some Sex".

Тя вече е един от секссимволите на българския попфолк. Кадърът с мократа Никол върху култовия "Форд Мустанг" пък е една от емблемите на нашето списание за последната година.

13.(16) Венета Райкова, тв водеща
Тя ту се развежда с Тишо, ту обича мъжа си повече отвсякога. Важното е, че непрекъснато е в центъра на вниманието. Венета Райкова без съмнение е тв звезда №1 у нас.

Семейна или не, гореща (Goreshto.com) или хладна като ума си, тя си остава една от най-харесваните и коментирани жени на последното десетилетие.

14.(15) Деси Слава
Макар наскоро да бе засенчена по гръдна обиколка от напористата Анита Мейзер (виж 45-ото място в класацията, тя обаче не е певица, поне засега - бел. ред.), Деси продължава да държи първенството в попфолка по отношение на пищност, комбинирана с певчески талант.

Колкото до интригата, че първо е обещала да позира за "Плейбой", а после се е съблякла за друго списание - в това има нещо вярно, но няма нищо лошо. В края на краищата събличането трябва да става постепенно, нали така?

15.(11) Росица Иванова
Въпросът не е само в това, че миналогодишната "Мис България" е една от най-красивите носителки на тази корона в цялата нейна история.

Въпросът е, че тя е нетипично сексапилна на фона на преобладаващо миловидните и лишени от подобна женственост свои предшественички или наследнички. Мила Роси, ти си знаеш!

16.(-) Нели Петкова, певица
Триумфът на дуета й със Слави "Само мен" и невероятният видеоклип, в чиято uncensored-версия получихме кратко preview на изящния й бюст, превърнаха това чаровно момиче в една от най-харесваните български изпълнителки.

Единственото, от което Нели се нуждае, са повече изяви, съответстващи на красотата и таланта й. Слави, стига си я кътал и крил!

17.(10) Ан Джи, певица, фитнес модел
Във всеки следващ свой клип (най-новият е "Dance With Me") тя е все по-привлекателна и предизвикателна.

През последната година Ан Джи завоюва и няколко престижни титли от международни фитнес състезания. Сам разбираш - тази жена с имидж на секси-лолитка е неизтощима и на сцената, и в леглото...

18.(22) ЛиЛана, певица
Нейното присъствие на попсцената е все по-солидно и изпълнено със съдържание.

Краката й сякаш стават все по-дълги, а гръдната й обиколка (при това напълно естествена) - все по-интригуваща. Не е ли време за втора "Плейбой"-корица след онзи горещ август на 2003-а?

19.(3) Нели от "Туистър", тв водеща
Отсъствието от националния ефир на Би Ти Ви неизбежно свали рейтинга на една от най-привлекателните наши тв звезди.

Но не помрачи нито за миг усмивката, нито стопи впечатляващата й гръдна обиколка. Сега тя е една от основните причини да гледаме кабелния канал Джи Ти Ви.

20.(17) Зара
Подкупващият й чар продължава да е неизменен гост в хола и спалнята ти всяка вечер около полунощ. Колкото и да ти е досадно, предаването "Ало, Къщата!" е част от твоето ежедневие именно заради сексапила на Зара.

Казахме го и миналата година, ще го повторим и сега - далеч не всяка притежателка на толкова хубави крака и гърси би могла да бръщолеви нонстоп в продължение на цял час, без да спира да бъде самоиронична и забавна.

21.(-) Лиляна, reality-star
Месец след излизането си от къщата на "Биг брадър", красавицата от третия сезон на най-гледаното тв шоу у нас изгря на корицата на "Плейбой" и доказа, че няма никакво намерение да бъде звезда-еднодневка.

Нейният усет към красотата и стила в живота вече са я превърнали в пример за подражание за много млади българки. А и връзката й с ръгбиста Боби се оказа изненадващо хармонична и устойчива.

Не са лишени от основание твърденията, че именно тя трябваше да бъде крайният победител този сезон.

22.(-) Албена Денкова
Тя е красивото лице на българския спорт днес. Чаровна, позитивна, винаги усмихната, с перфектна фигура и огромен талант.

Заедно с Максим двамата без колебание могат да бъдат обявени за българския еквивалент на двойките Брад/Анджелина или Дейвид/Виктория. Заради нея дори ние в "Плейбой" сме готови да вържем кънките.

23.(12) Вики Терзийска, певица
И тази година беше доста секси на "Евровизия"-та, но и тази година отсъства от медията, която открай време й приляга - корицата на нашето списание. Терзийска, стига с това мастило, време е за повече брилянтин и шотове!

24.(26) Яна Маринова, тв водеща, модел
С две места по-нагоре тази година, бившата "Мисис България" според нас е едно от най-красивите олицетворения на успеха днес.

Манекен с перфектна фигура, звезда от все още коментиран тв сериал, водеща на едно от най-гледаните предиобедни предавания в националния тв ефир... А и да не забравяме любимия ни детайл от нейния сексапил - този прелъстително дрезгав глас...

25.(41) Алисия, певица
Съблечи ме, съблечи ме, ти го правиш несравнимо, направи със мене още сто неща... Не сто, а хиляда ни идват наум, скъпа Алисия.

26.(34) Теодора Андреева, модел, певица
Андреа, както вече я знаят почитателите на певческия й талант, се катери неумолимо към върховете на нашия престижен списък.

Тя е млада, пленително руса, финансово независима и секси. Т.е. - всичко онова, което винаги сме харесвали у жените.

27.(44) Теодора
"Пръста няма да си мръдна, но със тебе ще си тръгна... Всяка друга ти е лесна, а пък аз съм интересна..." Текстът е малко елементарен, но пък е хит, нали? И Теодора също е хит. Все повече и повече.

28.(-) Галя Литова
Звезда от "ВИП Брадър". Звезда от ноемврийската корица на "Плейбой". Една от най-скандалните личности в българския моден бизнес.

29.(49) Весела Тотева
Цели 21 места нагоре. Ето на това му се казва скок в класация. Водещата на "Ало, Къщата!" по Нова тв вече е една от най-известните и харесвани блондинки на републиката.

Дали все още си пада по връзките с футболисти - за това нямаме надеждна информация, но едно е сигурно - деколтето й изглежда по-примамливо отвсякога. А и се справя доста добре като водеща. Който не е убеден в това, нека опита да води едночасово предаване на живо и пак да си помисли...

30.(-) Елеонора Манчева
Тазгодишната "Мисис България" е официално призната за една от най-красивите футболни съпруги в света. За съжаление, мъжът й не е Дейвид Бекъм, нито пък България е Англия. Иначе и двамата щяха да са много по-известни, обзалагаме се.

31.(23) Диана Любенова
От доста време насам името й се е превърнало в синоним на еротиката и сексуалността и тяхното присъствие в телевизионния ефир.

Някогашната водеща на "Нощен магазин" (и корица на "Плейбой", брой 21, да не забравяме) днес е една от звездите на проспериращата телевизия "Диема 2", а шоуто "Секс игри, ах" - пример за интелигентно и същевременно секси представяне на интимния живот като тема за разговори и спорове.

32.(13) Мария Илиева
Изглежда добре и пее добре. Даже е по-точно да се каже - изглежда перфектно и пее перфектно. И нямаме информация да е тръгнала скоро да се жени!

33.(19) Жана Йовчева, танцьорка
Изявите й в клиповете на Деси Слава "Схемата" и на Goodslav "50 лева разходи", както и във февруарския ни fashion, и тази година осигуриха на бившата ни корица място в почетния "Плейбой"-списък.

Можеш да я видиш как танцува и в най-добрите денсклубове на София и страната и да й поискаш автограф върху нейната снимка в списанието.

34.(27) Александра Раева, певица
Макар и вече цяла година извън "Шоуто на Слави" и голямата игра в шоубизнеса, чаровната Алекс не излиза от устата на хората и не престава да бъде една от най-редовните гостенки в мокрите ни сънища.

35.(-) Мира Добрева, тв водеща
Българската Ким Бейсинджър си остава неувяхващият секссимвол на националния тв ефир.

Провокативните изяви на Мира в предавания като "Горещо" и не по-малко скандалните й интервюта в пресата я превърнаха в любим обект за обсъждане в жълтата преса, а красотата й - в често повтаряща се тема за разговор във всяка мъжка компания.

36.(28) Анелия, певица
"Вятър в косите ти" и "Ден без теб" я бетонираха не просто като попфолк звезда, а като една от най-добрите певици у нас въобще.

През последната година тя чувствително подобри и физическата си форма. Единствено липсата на по-предизвикателни клипове и фотосесии пречи на Анелия да заеме позиция в челната ни десетка - нещо, което със сигурност би й прилягало.

37.(46) Десислава Гръблева, бизнесдама
След като през 2005-а завоюва титлата "Мисис България", през миналата година Деси бе коронясана и като "Супермодел на света" на конкурса "Мисис Обединени нации".

Конкурирайки се с 50 други кандидатки, тя успя да се класира във финалната петица на надпреварата. Деси е майка на три деца, но това не й пречи да поддържа феноменалните мерки 95/62/88. Ето защо и се придвижва с девет места по-нагоре в годишната ни класация.

38.(-) Вероника Вапирова, fashion-знаменитост
Авангарден дизайнер от нашумялото студио "Totally Erected". Екзотичен фотомодел. Танцьорка от култовите хауспартита в "Ялта".

Едно от най-споменаваните имена в модердния столичен night-life. Тепърва очакваме да пълзи нагоре и в тази класация.

39.(43) Александра Енева, танцьорка
Първо я гледахме в клипа на Руши "Things Are Simple". После - и в онзи клип на Ивана, където играе ролята на Мадона (която трябва да даде микрофона, за да разцепим озона).

Миналия месец участва и в предизвикателния ни fashion-пикториъл "Have a Cigar", заедно със своята колежка от денссцената Жана Йовчева. А е и по-хубава и секси от Парис Хилтън.

40.(-) Евгения Петканска, модел
Победителката в последния конкурс "Best Model of Bulgaria" е един от най-перспективните български модели.

Жени е от Пловдив, тази пролет ще бъде абитуриентка, а най-големите й изяви на подиума и пред обектива тепърва предстоят.

41.(24) Снежина Вълкова, модел
"Изглеждам предизвикателно, добре, в излъчването ми има много секс, но когато ми говорят за някаква сериозна тема, смятам, че се доказвам и като интелигентна жена".

Така Снежка обобщава своята индивидуалност в свое интервю за в. "Монитор" от миналата година. Е, кажете ни за какви сериозни теми да си мислим, докато я гледаме на снимки като тази тук?

42.(37) Малина, певица
"Триста пъти във минута бие сърцето в мене..." А нашите питаш ли ги как издържат?

43.(-) Роси Черногорова, модел
Емблематично лице от българския моден подиум за последните няколко години. И емблематично тяло.

44.(21) Гергана, певица
Сексапилното Барби на попфолка е далеч от челните позиции, където беше преди две-три години, но все още е сред 10-те най-харесвани и желани звезди от най-масовия жанр.

45.(-) Анита Мейзер, бизнесдама
Българка от Лас Вегас, нещо като тъмнокоса версия на Памела Андерсън.

Най-пищната гръдна обиколка (107 см) в родния шоубизнес в момента. За тази жена тепърва ще се говори и пише много, обзалагаме се.

46.(-) Илияна Пантелеева, модел
Първата подгласничка на миналогодишната ни "Playmate of the Year" е най-големият шемет, който познаваме.

Обезоръжаващо симпатична и винаги леко разсеяна, тази дългокрака варненка стана любимка на целия "Плейбой"-екип по време на снимките в "Елените". А от снимката на Васил Къркеланов се вижда и колко неустоимо привлекателна е г-ца Пантелеева.

47.(32) Мария Велкова, модел
Откакто е натоварена със задачата да участва в "Сблъсък" (Sblusuk.com) и с реплики, рейтингът й леко спадна, но въпреки това си остава една от най-надарените, усмихнати и сексапилни асистентки в демократичната история на българския телевизионен бизнес.

48.(-) Светла Иванова, певица
Колко бивши фотомодели са успявали да направят толкова успешна кариера като певици?

2006-а беше изключително успешна за Светла. Тя изпя един от поп шлагерите на годината - "C'Est La Vie", и засне може би най-ефектния клип, реализиран в България напоследък. Крайно време е да помисли и за "Плейбой"...

49.(-) Нели Иванова, reality-star
30-годишната администраторка от Бургас доказа, че физическата издържливост и изяществото невинаги са в противоречие.

Тя спечели първия български "Сървайвър" и стана вдъхновение и пример за подражание на хиляди свои сънароднички.

50.(-) Мина Аврамова, модел
Бронзовата медалистка от последния ни конкурс "Плеймейт на годината" и корица на октомврийския "Плейбой" е най-хубавият експорт от града на Яворов Чирпан през последните години.

Ослепително красиво лице и фигура, която може да те докара до трайна сърдечна аритмия... Казано възможно най-кратко - просто Мина.

* Числото в скобите показва позицията в миналогодишната класация.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

БДЖ купува от Германия 76 модернизирани вагона

БДЖ купува от Германия 76 модернизирани вагона

България Преди 18 минути

Подвижният състав отговаря на всички съвременни стандарти за комфорт

Снимката е илюстративна

Жена не реже ноктите си 35 години, ето резултата (ВИДЕО)

Любопитно Преди 24 минути

В продължение на 34 години, до пенсионирането си, тя е работила за пощенската служба на САЩ

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева

Любопитно Преди 35 минути

До сега телекомът е подкрепил 118 проекта на 105 граждански организации, а общата стойност на сумата вече надвишава 600 000 лева

Какво показа експертиза по делото за изборите в София

Какво показа експертиза по делото за изборите в София

България Преди 1 час

Според заключението Васил Терзиев получава няколкостотин гласа повече от тези, които до момента са отчетени

Снимката е илюстративна

Отмениха търсенето на великденски яйца в гробище

Свят Преди 1 час

Децата няма да се "катерят по гробовете", уверяват организаторите на събитието

Спешни промени в закони, заради кризата със служебния премиер

Спешни промени в закони, заради кризата със служебния премиер

България Преди 1 час

Проблемът обаче се корени в Конституцията, смята Караджов

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Любопитно Преди 1 час

Поставихме Гатьо в ситуация да видим дали познава достатъчно добре феновете на Кухнята на Ада и вижте какво каза той

Вътев би приел да бъде служебен министър

Вътев би приел да бъде служебен министър

България Преди 1 час

Вътев подчерта, че е влязъл като експерт в настоящия кабинет

Подуправителите на БНБ: Нека президентът да намери решение

Подуправителите на БНБ: Нека президентът да намери решение

България Преди 1 час

И тримата споделиха мнението на гуверньора Димитър Радев

Арнолд Шварценегер публикува снимка с пейсмейкъра

Арнолд Шварценегер публикува снимка с пейсмейкъра

Любопитно Преди 2 часа

Тази седмица актьорът сподели, че наскоро е претърпял операция за имплантиране на пейсмейкър

Алла Пугачова и Владимир Путин

Русия обяви Алла Пугачова за "чуждестранен агент"

Свят Преди 2 часа

По-рано в Русия се появиха медийни информации, че властите подготвят такъв ход срещу иконата на съветската поп музика

Доналд Тръмп

"Бог да благослови Америка": Доналд Тръмп продава библии по 60 долара

Свят Преди 2 часа

Концепцията за Библията, покрита с американското знаме, предизвиква безпокойство сред религиозните кръгове в САЩ

Мъж заплаши лекар с газов пистолет в болницата в Шумен

Мъж заплаши лекар с газов пистолет в болницата в Шумен

България Преди 2 часа

Причината е, че е чакал дълго за преглед

NYT: Ескалация от Путин – на Украйна ѝ предстоят тежки месеци

NYT: Ескалация от Путин – на Украйна ѝ предстоят тежки месеци

Свят Преди 2 часа

Кремъл продължава да твърди, че Украйна стои зад нея, сигнализирайки намерението на Владимир Путин да увеличи ескалацията на фронта, пише експертът по руска външна политика и сигурност Хана Ноте

Денков: Дневният ред на обществото зависи от действията на президента

Денков: Дневният ред на обществото зависи от действията на президента

България Преди 3 часа

Това заяви премиерът в оставка акад. Николай Денков във връзка с консултациите на "Дондуков" 2 в търсене на служебен министър-председател