Отслабнете здравословно, изглеждайте наистина красиво!
Източник: netinfo
0

Капсулите HERBAFAST®:
- намаляват апетита,
- елиминират токсините,
- стопяват мастните натрупвания,
- предотвратяват образуването на целулит.

HERBAFAST® помага да изглеждате наистина красиви и бъдете напълно доволни от своето тяло.

НЯМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ.

Приема се по 1 КАПСУЛА НА ДЕН, най-добре преди закуска с голяма чаша вода.

HERBAFAST® от години присъства на пазара в Европа. Милиони хора са придобили своята линия и редовно я поддържат благодарение на HERBAFAST®.

Може да се купи в аптеките, а повече информация може да получите на herbafast.com и на телефон 02/943 444 3.

Жена, 33, маркетинг мениджър, височина 175 см, тегло 85 килограма,

"Здравейте, аз използвах HERBAFAST® 3 месеца, и само с него успях да отслабна с 10 кг и съм ви много благодарна. Тъй като работя в медиите, за мен е удоволствие да представя HERBAFAST® на майки, които страдат от затлъстяване. Използвала съм няколко продукта за отслабване, но безуспешно, даже имах чувството че напълнявам. По препоръка започнах да използвам HERBAFAST®, по една капсула сутрин преди закуска с голяма чаша вода.

За по-малко от три месеца загубих точно 10 кг. Не можех да позная себе си и ходех пеш до 10 км дневно. Що се отнася до храна, не ядях след 19 часа, като и с другите продукти правих същото, но този ефект го нямаше.

Сега съм 75 кг и се чувствам много по-добре и съм много доволна от външния си вид и съм отлична реклама на вашия продукт.

Студентка на 22 години, висока 163 см, тегло 63 кг

Осем месеца използва HERBAFAST® - от март до ноември 2007 г., след което прави пауза до януари. Отслабва с 8 кг. HERBAFAST® намали апетита й, и понякога се храни, само защото знае, че е време за закуска или обяд.

Докато приема капсулите се чувства нормално, регулира се запека й, защото пие по 2 литра вода на ден. Избягва да вечеря след 20 часа. Не изпитва желание за похапване и спира консумацията на алкохол през тези 8 месеца, през които приема HERBAFAST®.

Тя споделя: „Много съм доволна от HERBAFAST®, надявам се, че още дълто ще останете на пазара и някой ден, когато стана майка и реша да отслабвам, пак да използвам HERBAFAST® ... на другите, които тепърва започват, препоръчвам да бъдат упорити ... една - две кутии ... а не веднага да се откажат. Резултатът ще бъде 100% забележим".

Жена на 22 години от Белград, асистент-режисьор, висока 162 см, тежи 76 кг

"Когато бях на 20 години имах проблеми с щитовидната жлеза, което предизвика увеличаване на телесното тегло. Тогава правех диета (гладуване) и отслабнах с 18 кг, но много бръзо след това качих 5 кг. Чувала съм за HERBAFAST® от много хора и вече две седмици го използвам. Отслабнах с 4 кг."

Музикант на 26 години, висок 187 см,тегло 102 кг

Тежи 102 кг., когато започва да използва HERBAFAST®. След 5 месеца отслабва с 6 кг. Чувства се отлично и с удоволствие го препоръчва на всички.

Студентка на 26 години от Белград, висока 175 см, тегло 69 кг

Използва HERBAFAST® всеки ден, в продължение на един месец. Сега тежи 60 кг. HERBAFAST® значително намалява апетита й, и с негова помощ тя успява да премахне лошите навици, като похапването пред телевизора. Създава си здравословни навици (да се храни по-често,на по-малки порции и да пие повече течности през деня). Резултат от това е фактът, че след шест месеца, нито един килограм не се възвръща.

До сега е изпила още 10 капсули HERBAFAST® и е отслабнала с още 2 кг. Спира да го използва и апетитът й е регулиран и не напълнява. Препоръчва го на всеки, който я пита как е успяла да отслабне така бързо и да придобие тази стройна фигура.

29 годишна жена, търговец от Босна, висока 162 см., тегло 68 кг

Използва HERBAFAST® месец и половина и отслабва с 6 кг. Много е доволна и казва: "Поздравления за продукта HERBAFAST® който е много популярен в Босна".

 

32 годишна жена от Босна, общински съветник, висока 175 см, тегло 75 кг

Използвала е HERBAFAST® два месеца (един месец ежедневно по една капсула, един месец пауза и след това още един месец всеки ден по една капсула). HERBAFAST® намалява апетита й, чувства се добре, освен първите няколко дни, когато има треска, поради слабото хранене. Когато започва да се храни нормално, се чувства отлично и отслабва със 7 кг. Препоръчва го на всички, които забелязват новата й фигура.

32 годишен мъж, бивш спортист, 182 см и 107 кг

През последните 7-8 години не се занимава активно със спорт и наддава 20 кг. До сега е използвал най-различни продукти за отслабване, но без траен ефект. Трудно сваля килограмите и бързо ги качва след това. От роднина, собственичка на аптека, научил за HERBAFAST®.

Започва редовна употреба на капсулите HERBAFAST® в продължение на два месеца и половина. През първите 20 дни не отслабва и грам, но след това започва да смъква и до сега е свалил 12 кг. Чувства се отлично, много е доволен и дори позвънява за консултация колко време да продължи да приема капсулите. Апетитът му намалява, храни се по три пъти на ден, но яде много плодове и доста често риба. Понякога в компания изпива по 2-3 бири.

Казва, че се чувства щастлив, което не е и предполагал, че ще се случи и има намерение да продължи да приема HERBAFAST®. Спортува за удоволствие и се чувства по-лек и по-бърз. Познати, които не са го виждали повече от месец, забелязват, че е отслабнал. Препоръчва го на приятели.

Жена на 33 години от Скопие, омъжена с едно дете,височина 196 см, тегло 80 кг

В началото тя е силно затормозена психически, заради повечето килограми и не се чувства комфортно, нито в компания, нито пред огледалото. Преди да реши да използва HERBAFAST® теглото й е 80 кг. За HERBAFAST® разбира от приятелка, която го е използвала (и е отслабнала с 10 кг).

Тя също започва да използва HERBAFAST® в продължение на 9 месеца. След шестия месец, както и по време на менструалния цикъл, прави пауза от 20 дни. След 9 месеца отслабва с 10 кг. Сега е доволна, защото килограмите й не се възвърнаха и апетитът й значително е намалял. Препоръчва HERBAFAST® на всички, които имат излишни килограми и проблеми с апетита.

Мъж на 33 години от Скопие, шеф на склад, женен с две деца, тегло 98 кг

През януари 2008 започва да пие HERBAFAST®. Всяка сутрин изпива по една капсула с чаша вода. След 4 дни, апетитът му се понижава и не изпитва нужда да похапва вечер. По собствено желание спира да консумира бял хляб, мазни храни, газирани напитки и алкохол. След един месец отслабва с 10 кг.

Сега тежи 88 кг. и се чувства перфектно. Навсякъде показва как изглежда сега и препоръчва HERBAFAST® на приятели и колеги. Казва: „Бог да ви благослови, че внесохте този продукт в Македония".

Домакиня, 105 кг, омъжена с едно дете

По време на климактериума е напълняла с 35 кг. При тегло 105 кг опитва месна диета, но без успех. Използва и други продукти за отслабване, но безуспешно. Започва да използва HERBAFAST® и след пръвата кутия т.е. след 10 дни отслабва с 1,5 кг, а след третата (един месец), отслабва с 5 кг.

Всяка сутрин след събуждане пие HERBAFAST®, който държи до главата си, за да не го забравя. По принцип не закусва, а HERBAFAST® понижава апетита й по време на обяд и вечеря. Страда от високо кръвно налягане - 235/134 и пие Prilazid и Prinorm. Казва, че може да приема HERBAFAST® независимо от това заболяване. Изключително доволна е от HERBAFAST® и ще продължи да го взима. Вече го е препоръчала и на сестра си.

Жена, 97 кг., омъжена с две деца, адвокат

Два месеца използва HERBAFAST®, след което отслабва с 10 кг. Веднага след първите няколко капсули, апетитът й намалява значително, а нуждата от течности се увеличила. През първия месец килограмите се намалили значително по-бързо, от колкото през втория. След това решава да направи пауза от един месец. През това време си прави анализ на кръвта и урината. Резултатите са добри. Само понякога се случва долната граница на кръвното й налягане да е по-висока, а холестеролът й е 6,1. Синът и дъщеря й са лекари и казват, че това е от насъбралия се стрес.

Доволна е, че и по време на паузата не е качила нито един килограм, затова ще продължи да ползва HERBAFAST®, докато не постигне желаната форма. Препоръчва го и на сестра си, която освен че е с наднормено тегло, страда и от високо кръвно, трудно се движи и обича да се храни обилно.

Неомъжена жена, полицайка, 172 см и 60 кг

Тя е бивша спортистка. Знимавала се е професионално с тенис на маса и бойни изкуства. Миналата година се заразява с вирус Коксаки. Поради притесненията на докторите за миокарда, се налага да почива по-дълго време. Спира с тренировките и наддава 4 кг. Без значение, че е висока, тя казва, че се чувства тежко, и че би искала да свали тези няколко килограма. Измежду многобройните продукти за отслабване тя избира HERBAFAST®, защото както казва, той подобрява общото състояние на организма. След една кутия HERBAFAST® т.е. 10 дни, вече усеща намаляване на апетита.

150 килограмов мъж, ВиК специалист

За три месеца и половина отслабва с 20 кг. HERBAFAST® подтиснал апетита му и му помага да спази диета. Чувства се отлично и ще продължи да използва HERBAFAST® капсули, за да постигне желаното тегло.

Жена, говорителка

След нещастие в семейството наддава 6 кг. Като активен спортист не успява да регулира теглото си и избира HERBAFAST® капсули. Чрез ежедневна употреба на HERBAFAST® успява да свали тези 6 кг, за 40дни. Сега се чувства отлично и успява да възвръне дисциплината си на хранене.

Препоръчва HERBAFAST® капсулите на всички, които желаят да регулират даже и по-малкия излишък от килограми здравословно и бръзо.

Mъж, танцьор, висок 184 см. и тежи 104 кг

За един месец редовна употреба на продукта HERBAFAST® отслабва с 10 кг. Още след 1-2 дни започва да чувства, че е сит и апетитът му намалява. Един месец след началото той се чувства отлично, няма го безсънието, което е имал преди, не е изтощен, подобрява се циркулацията на кръвта и е по-подвижен. Ще продължи да взима HERBAFAST® занапред, защото желанието му е да стигне до 86 кг.

Жена, висока 145см, 61 кг, домакиня

Изполва HERBAFAST® един месец и отслабва с 4 кг. Яде всичко. По време на първата кутия HERBAFAST® вечеря редовно, но после отвиква, губи апетит към сладките изделия и спира да пие газирани напитки. За закуска обикновено яде плодове, кисело мляко... Нейният фармацевт, в чиято аптека намира, HERBAFAST® редовно следи намаляването на теглото й. Ще продължи да използва HERBAFAST® , но сега и заедно със сестра си, която също е възхитена от действието на продукта.

Жена, висока 164 см, с тегло 63 кг

Не е била дебела, но е имала излишък, който не й позволявал да облече това, което иска. Използвала HERBAFAST® шест месеца. Сега, когато вече е спряла да го пие, казва че никога няма да допусне да надебелее отново. Щастлива е, че си е изградила навика да не яде нищо след 20 часа и да пие по 2 литра вода на ден. Намалява консумацията на сладки неща и солети, но не ги е отказала съвсем.

Жена, омъжена с две деца, стоматолог

35 години се бори с наднорменото тегло, но така и не намира продукти и диета, които да й помогнат. Решава да опита HERBAFAST® и той се оказва първият продукт, който успява да намали апетита й. След пръвата бременност, от 54 кг наддава до 68 кг и непрекъснато се опитва да елиминира тази разлика. Балансира "на горе - на долу", но никога не е успява да достигне желаното тегло. Резултат от това е камък в жлъчката.

Допълнителните килограми качва за четири години, когато влиза в климактериума и не успява да намали апетита. Когато започва употребата на, HERBAFAST® тя тежи 116 кг. След три месеца кантара показва 109 кг. Без каквато и да е диета тя отслабва със 7 кг. Много е щастлива и споделя "намерих своя продукт".

Жена, работничка в Швейцария

След многократните неуспешни диети казва: "Въодушевена съм от продукта! Най-после намерих помощ срещу излишните килограми!". Използва HERBAFAST® четири месеца и отслабва с 12 кг. Чувства се отлично и възнамерява да направи пауза от един месец, а след това да продължи още един-два месеца, за да смъкне още 5 кг и да постигне желана фигура.

Жена, майка на 2 деца, фитнес инструктор, тегло 67 кг

В много кратък срок наддава 7 кг. Избира HERBAFAST® и много лесно успява да свали 4 кг. Тогава спира да отслабва, защото смята че това е достатъчно . Избягва бял хляб, мазни храни и сега се чувства отлично. Много е доволна и препоръчва HERBAFAST® на всеки в нейния клуб.

Жена от Скопие, фармацевт, омъжена с двама сина , тегло 64 кг

През декември 2007 г. започва да взима HERBAFAST®. След три месеца редовно използване преди закуска, прави пауза от две седмици, а след това продължава. Преди тежи 64 кг, а след 3 месеца - 54 кг. Чувства се отлично и препоръчва HERBAFAST®.

Мъж, висок 184 см и тежък 120 кг

"Преди 12 години имах сърдечна операция. Хранех се неправилно, не обръщах внимение и ядях прекалено и предимно подправена и мазна храна. От време на време ми пада захарта. Пуша и работя много. До скоро бях доста активен физически, но от февруари 2008 започнах да се движа все по-трудно, бавно с помощта на Нитроглицерин. Пия Monizol, Plavix, Sortis i Concor.

Използвам HERBAFAST® само от 5 дни, пия по 2-3 л. вода на ден, нямам апетит, но се храня често с малки порции. Не мога да повярвам, че преди ядях големи количества, а сега нямам чувство за глад. Вече се чувствам по-лек и по-хубав и ще продължа да използвам, HERBAFAST® докато не сваля поне 20 кг. Надявам се само, че това ще стане скоро тъй като не изпитвам нужда за храна както преди".

Мъж, директор маркетинг

"Моят опит с HERBAFAST® е отличен. Преди време тежах 115 кг и с помоща на една диета успях да сваля 45 кг. Но с времето провалих добрата фигура и през март 2008 г. започнах да пия HERBAFAST® по препоръка на моя позната. С две кутии свалих 9 кг и сега правя малка пауза. Занимавам се със спорт и възнамерявам да продължа с още два пъти по две опаковки HERBAFAST®, защото искам да сваля още 15 кг. Тогава ще имам идеална фигура. Във всеки случай БРАВО и голямо БЛАГОДАРЯ."

Жена, пенсионер от Белград, висока 176 см. и тежка 95 кг

"Започнах да пия HERBAFAST® през януари 2008 г. До май 2008 г. свалих 20 кг. Сега се чувствам идеално, разхождам се с кучето всеки ден по 5-6 км без затруднение. Направени са ми няколко операции, тъй като преди 22 години се разболях от рак на дясната гърда. Последната операция претърпях преди две години и половина, когато се установи, че боледувам от Diabetes Mellitus. Тогава напълнях с 20-тина кг и си възвърнах 95-те кг. Чувствах се тромава, не можех да се затичам, лесно се изморявах и трудно дишах при изкачвания. Бях изключително недоволна от външния си вид и дълго търсех нещо, което да ми помогне да се отърва от излишните килограми.

Заради основното ми заболяване трябваше да се консултирам с моя доктор и той ми препоръча HERBAFAST®. Намаляването на телесното тегло (с помощта на HERBAFAST®) спомогна за намаляването на нивото на захар в кръвта и нуждите от инсулин също. Благодаря, че съществувате."

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

д

Защо семейството полицаи влезе с над 200 кг багаж в “Един за друг”?

Любопитно Преди 1 час

Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са поредната двойка, която напуска “Един за друг”

;

Любовната история на цар Борис ІІІ и Йоанна Савойска

Любопитно Преди 1 час

Любовта им - чиста и истинска, непродиктувана от политически или лични интереси

Разследват документна измама, свързана с Кирил Петков и „Да запазим Корал“

Разследват документна измама, свързана с Кирил Петков и „Да запазим Корал“

България Преди 2 часа

Кирил Петков твърди, че това е „поредният ченгеджийски номер“

ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН и независими срещу проекта за "Патриарх Евтимий"

ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН и независими срещу проекта за "Патриарх Евтимий"

България Преди 2 часа

Проектът за бул. "Патриарх Евтимий" бе представен в петък от заместник-кмета по транспорт

Отвъден живот

Добре дошли в града, в който всеки говори с мъртвите

Любопитно Преди 3 часа

Ако вярвате в задгробния живот, това е една задължителна дестинация

НСО опроверга Денков, охраната му не е свалена

НСО опроверга Денков, охраната му не е свалена

България Преди 3 часа

От НСО посочват, че изпълняват стриктно вменените им „със закон задължения”

Доброволци засадиха 1300 нови фиданки в района на село Негован

Доброволци засадиха 1300 нови фиданки в района на село Негован

България Преди 3 часа

Над 100 служители на Пощенска банка се включиха в инициативата, която е част от мащабния проект „Новата гора на София – 2“

Как да се грижим за здравето на детските зъби: Научете с нас

Как да се грижим за здравето на детските зъби: Научете с нас

Любопитно Преди 3 часа

„Ох, на мама!“ има удоволствието да обяви своето първо голямо целодневно БЕЗПЛАТНО събитие за всички бъдещи и настоящи родители

Хората с инвалидни пенсии останаха без великденска добавка

Хората с инвалидни пенсии останаха без великденска добавка

Пари Преди 3 часа

Право на великденска добавка добиха около 534 хиляди души

Грета Гъруиг

Обявиха тазгодишното жури на фестивала в Кан

Любопитно Преди 3 часа

Председател е режисьорът на "Барби" Грета Гъруиг

Вижте как да проверите номера и адреса на избирателната си секция

Вижте как да проверите номера и адреса на избирателната си секция

България Преди 4 часа

На 9 юни гласуваме на избори 2 в 1 - за Европарламент и за Народно събрание

Затвор без решетки в Самораново

Отварят през септември първия затвор без решетки у нас

България Преди 4 часа

Съоръжението е предвидено за настаняване на лишени от свобода, които изтърпяват по-дълги присъди

С документален филм ЕП призовава да използваме гласа си на евроизборите

С документален филм ЕП призовава да използваме гласа си на евроизборите

Свят Преди 4 часа

Комуникационната кампания е под мотото „Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо теб”

Полските фермери преустановиха блокадите по границата с Украйна

Полските фермери преустановиха блокадите по границата с Украйна

Свят Преди 4 часа

Камионите, превозващи зърно, все още ще срещат известни ограничения, предупредиха украинските митнически власти

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

България Преди 5 часа

Към 31 декември 2023 г. населението на страната ни е 6 445 481 души, което представлява 1,4% от това на ЕС