0

Световните знаменитости захвърлят силикона си до 10 г., сочат данни на Американското общество на пластичните хирурзи. Звездите без импланти пък „отказаха” фотошопа, защото все по-често сами не се разпознават на снимки.

В суматохата „изплуваха” някои доста срамни и смешни методи за „обогатяване” на деколтето. Оказа се, че Салма Хаек, Ким Кардашиан и Кейти Пери са много набожни – горещи молитви донесли пищните им форми. А в Тайланд правителството дори дава пари на жените, да се учат да уголемят гърдите си с шамари.

Европа обаче не признава подобни странни практики. Старият свят залага на научно обосновани методи. Хитът е увеличаване на бюста чрез натурални средства – храни и билки. Най-ефективни и най-вървежни са продукти със смес от екстракти на „женски растения” (соя, хмел и звездовиден анасон). Те били богати на специални вещества, които дават на дамите женственост и изкусителен бюст.

В това отношение България не изостана от европейските тенденции. Нашенките също могат да се доберат до такъв продукт за сочни и стегнати прелести. Продуктът с „женските растения” у нас се казва Vitaslim BUST (Витаслим БЮСТ). На практика той „храни” бюста, който се уголемява и повдига без това да променя телесното тегло. Връща усещането за стегнат и изкусителен бюст на раждалите и кърмили жени.

Атрактивен бонус за дамите са и допълнителните ефекти на Vitaslim BUST. Той подсилва усещането за жена, като съблазнително уплътнява устните и ефективно изчиства несъвършенствата по кожата.

Дамите в зряла възраст също се радват на допълнителни екстри. Vitaslim BUST им помага да забравят неволите, характерни за климакса – горещи вълни, нервни колебания и други.

Повече за новия продукт за красив и стегнат бюст

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@