0
Кв виатурата Logitech G19, слушалките Logitech G35 и лазерната мишка Logitech G9x са новите продукти от печелившата продуктова линия.

G-серията геймърски периферни устройства на Logitech позволява пълен контрол по време на игра. На CES 2009 в Лас Вегас Logitech представи новите попълнения в печелившата си G-серия – три продукта, които дават прецизност, перфектно изпълнение и възможност за индивидуални настройки: клавиатурата Logitech G19, слушалките Logitech G35 и лазерната мишка Logitech G9x. Те имат всичко, от което геймърите се нуждаят, за да бъдат добри състезатели – от програмируемите бутони до 7.1-канален звук, от 5000 dpi лазерни сензори до клавиши с подсветка – най-добрите геймърски устройства от Logitech са проектирани да задоволят всички потребности по време на игра.

Клавиатурата Logitech G19
Новата геймърска клавиатура Logitech G19 е първата клавиатура на Logitech с цветен GamePanel LCD екран. Дисплеят се накланя и има резолюция 320 х 240 пиксела. Той дава важна информация за играта в реално време при над 60 от най-популярните компютърни игри, включително World of Warcraft (изисква инсталация на цветния Logitech GamePanel). Освен информацията за играта, екранът може да показва и данни при VoIP комуникация, часовник, CPU натоварване и други неща извън играта като картинки или видео клипчета. Превключването между различните видове информация е много лесно и става без да се напуска играта.



Най-новата геймърска клавиатура на Logitech има 12 програмируеми G-бутона с три макроса на всеки бутон, което дава възможност за 36 спестяващи време команди за всяка игра. Изпълнението на множество действия едновременно също се улесява от възможността да се ползват по няколко (най-много пет) бутона с едно натискане.
Популярна функция при предишни геймърски клавиатури на Logitech е Game Mode превключвател, с който може да се деактивира бутонът Windows, за да се излиза неочаквано от играта без желанието на играча. Клавиатурата G19 има и два високоскоростни USB 2.0 порта където може да се включат допълнителни устройства като мишката G9x или слушалките G35. Клавиатурата G19 е съвместима с PC с Windows и с Mac компютри.

Слушалките Logitech G35
За пълно потапяне в играта, новите слушалки Logitech G35 са първият модел от Logitech със 7.1 пространствен звук. Те са отличен аксесоар към оборудването на екшън-геймърите и са особено подходящи за high-definition филмите, които поддържат 7.1-канален звук. Слушалките работят с второ поколение Dolby Headphone технология и пресъздават сложна акустика като в звукозаписно студио с детайлен пространствен звук. Дизайнът на слушалките G35 обгръща удобно ушите и приятно намалява околония шум, който пречи на играта или гледането на филм. Положението на микрофона може да се регулира и настройва, а когато работи, той се фокусира върху гласа на този, който говори и свежда до минимум фоновия шум.



Слушалките G35 позволяват на геймърите да звучат като героите си от World of Warcraft или да преправят гласовете си по време на игра. След инсталиране на включения софтуер, слушалките дават шест опции за промяна на гласа: киборг, великан, мутант, космическа катерица, трол или извънземно. При ползване на популярните чат програми като Ventrilo или Team Speak, слушалките G35 имат три G-бутона в лявата част за промяна на гласа с едно натискане. Допълнителни контролери върху слушалките дават бърз достъп до контрол на звука, заглушаване на микрофона и настройките за пространствен звук.
За повече комфорт при продължителна игра, моделът G35 има три сменяеми ленти за глава – тънка, дебела и със специални контури.
За по-добро качество на музикалните файлове, записани в традиционни формати, включително и на MP3 файлове, слушалките G35 ползват Dolby Pro Logic II в комбинация с Dolby Headphone технология за по-добър звук.

Новата лазерна мишка Logitech G9x
Новата мишка G9x дава прецизност независимо от бързината на движение (до 3,80 метра в секунда за най-разпространените геймърски подложки за мишки). Лазерната мишка Logitech G9x е подобрен вариант на широко признатата и много успешна мишка Logitech G9 с лазерен сензор от ново поколение. Прецизността на G9x може да се регулира в движение в диапазона от 200 до 5000 dpi. С мишката G9x лесно се преминава от прецизно посочване на всеки отделен пиксел към светкавични движения, без да се спира играта за промяна на настройките.



Мишката G9x има две сменяеми захватки и геймърите могат да избират усещането, което най-много им допада по време на игра. За още повече персонализация, G9x има вградена памет, която позволява създаване до пет профила за игра. Системата с подреждането на тежестите осигурява до 28 грама допълнително тегло. Цветовете на LEDG19 и новия геймборд G13. светодиодите също се настройват според индивидуалните предпочитания и могат да се съчетаят с цветовете на клавиатурата

Усъвършенстваният геймборд Logitech G13
Новите продукти в G-серията включват и представения наскоро усъвършенстван геймборд Logitech G13. Той спечели награда CES 2009 Design and Engineering Award за „Най-добра иновация в категорията Електронен гейминг”.



С три геймърски режима, 25 програмируеми бутона и аналогов стик, G13 дава до 87 начина да се контролира играта (за това се изисква инсталация на софтуер). Вграденият 160 х 43 пиксела GamePanel LCD екран също дава информация за играта в реално време, системна информация и съобщения от другите играчи. Logitech G13 се очаква на европейския пазар през март на цена около €89.99 (около 176 лева).

Цена и наличност
Новата геймърска клавиатура Logitech G19 се очаква на пазара в Европа през март тази година на цена около €179.99 (около 352 лева). Слушалките Logitech G35 се очакват на европейския пазар също през март на цена около €129.99 (около 254 лева). Лазерната мишка Logitech G9x се очаква на европейския пазар през февруари на цена около €89.99 (около 176 лева).

Източник: IDG.BG
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Любопитно Преди 4 минути

Поставихме Гатьо в ситуация да видим дали познава достатъчно добре феновете на Кухнята на Ада и вижте какво каза той

Арнолд Шварценегер публикува снимка с пейсмейкъра

Арнолд Шварценегер публикува снимка с пейсмейкъра

Любопитно Преди 37 минути

Тази седмица актьорът сподели, че наскоро е претърпял операция за имплантиране на пейсмейкър

NYT: Ескалация от Путин – на Украйна ѝ предстоят тежки месеци

NYT: Ескалация от Путин – на Украйна ѝ предстоят тежки месеци

Свят Преди 1 час

Кремъл продължава да твърди, че Украйна стои зад нея, сигнализирайки намерението на Владимир Путин да увеличи ескалацията на фронта, пише експертът по руска външна политика и сигурност Хана Ноте

Денков: Дневният ред на обществото зависи от действията на президента

Денков: Дневният ред на обществото зависи от действията на президента

България Преди 1 час

Това заяви премиерът в оставка акад. Николай Денков във връзка с консултациите на "Дондуков" 2 в търсене на служебен министър-председател

Act ll: Cowboy Carter: Излезе най-новият албум на Бионсе

Act ll: Cowboy Carter: Излезе най-новият албум на Бионсе

Любопитно Преди 1 час

Второто издание от трилогията Renaissance е посветен на тексаските корени на певицата и включва 27 парчета

Лавров: Мирният план на Украйна е безсмислен

Лавров: Мирният план на Украйна е безсмислен

Свят Преди 1 час

По думите му той се основава на "неприемливи понятия" като изтегляне на руските сили от завзети от тях територии,

Емоционални обяснения в любов и сълзи в очите в новия епизод на “Един за друг”

Емоционални обяснения в любов и сълзи в очите в новия епизод на “Един за друг”

Любопитно Преди 1 час

Мъжете ще напишат романтични писма, в които изразяват най-съкровените си чувства към своите дами

<p>&quot;По-добре да умреш там, отколкото тук от глад&quot;&nbsp;</p>

От Непал до Украйна: Историята на непалския наемник

Свят Преди 2 часа

Сравнително бедна в сравнение със своите съседи като Русия, Китай и Индия, много непалци са привлечени от високите заплати, които могат да получат, мигрирайки нелегално в тези страни

Петър Чобанов: Споделям мнението на Димитър Радев, крайното решение е на президента

Петър Чобанов: Споделям мнението на Димитър Радев, крайното решение е на президента

България Преди 2 часа

Екипът в БНБ трябва да продължи да действа и да вървим напред, коментира той

Снимката е илюстративна

Природни бедствия и контрол над съзнанието: Какво представлява HAARP

Любопитно Преди 2 часа

HAARP се превърна в магнит за конспиративни теории, но какво всъщност представлява

<p>Скандал в НС: Може ли да се окажем с 480 народни представители или депутати с двойни заплати</p>

Скандал в НС заради НАТО, Конституцията, "Турски поток" и депутатските заплати (ВИДЕО)

България Преди 2 часа

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии

Лятното часово време: Как преместването на стрелките може да повлияе на настроението ни

Лятното часово време: Как преместването на стрелките може да повлияе на настроението ни

Любопитно Преди 2 часа

Тази промяна може да причини хаос на психическото и физическото ни благосъстояние

Ще може ли да се състави служебен кабинет според новите правила, записани в Конституцията?

Ще може ли да се състави служебен кабинет според новите правила, записани в Конституцията?

България Преди 2 часа

Втори ден продължават срещите при президента с потенциалните кандидати за поста служебен министър-председател

Мостът бе частично срутен

"Цяло чудо, че е оцелял": Какво разкри съпругата на работник на моста в Балтимор, който се срути

Свят Преди 3 часа

Зет ѝ е сред загиналите, а племенникът ѝ все още се издирва-вероятно мъртъв

ПП-ДБ предлага създаването на временна комисия за пътната карта на „Турски поток”

ПП-ДБ предлага създаването на временна комисия за пътната карта на „Турски поток”

България Преди 3 часа

От ГЕРБ-СДС поясниха, че темата не е коментирана по време на преговорите