И талианската кухня изобилства от най-различни форми паст и още повече рецепти за приготвянето им.
Днес може да си направите вкусни пълнени конкильони.
Нужните ни продукти за тях са:
250 гр. конкильони
За пълнаката:
1 тиквичка
200 гр. извара
100 гр. крема сирене
½ връзка пресен лук
2 яйца
1 с. л. заквасена сметана
100 гр. шунка
За соса :
1 консерва рязани домати
200 мл. доматен сос
2 скилидки чесън
2-3 с. л. зехтин
босилек
черен пипер
сол
Започнете със варенето на пастата. Важно е да са в голяма тенджера, така че да покрият дъното, без да има една върху друга.
Докато конкильоните се сварят, изгледайте видеото от vbox7.com “Да сготвим с Милена“ , за да научите другите стъпки от рецептата.
Вижте още няколко лесни рецепти:
Как да направим вкусно азиатско ястие
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!