0

Д есет специални епизода „НеСемейни войни“ ще изненадат зрителите от 24 октомври в 18.00 ч. по NOVA. Няколко подбрани отбора, сформирани от любими участници в шоуто, ще се изправят срещу четири звездни отбора. Съревнованието ще бъде изключително оспорвано, със спортен хъс, силен глас и в различни роли, a участниците ще поднесат силни емоции, неочаквани отговори и много забавление.

В първите пет игри участие ще вземат комедиантите от „Ала-Бала“ и „Ангелите на Ники“. В отбора на „Ала-Бала“ ще видим Тони, Дидо и Миро, които ще разчитат на подкрепата на чаровната Александра Богданска (вече Петканова), известният водещ Насо и приятелите им Тошко и Сисо.

Отборът на „Ангелите на Ники“ е събрал четири дами. Техен капитан е актьорът Ники Станоев, а неговите „ангели“ са Яна Огнянова, Райя, Цвети и Надя.

Всеки един звезден отбор ще се изправи в две поредни битки срещу изявили се в предишни епизоди атрактивни участници на „Семейни войни“, които този път се събират в общ отбор - по-силни и готови за победа от всякога. В последната пета битка двата звездни отбора ще премерят сили помежду си.

В следващите пет епизода предстои да видим играта на „Футболисти“ и „Поп фолк“. Във футболния отбор ще се срещнем с легендите Емил Велев – Кокала, Божидар Искренов - Гибона, Емил Кременлиев, Радостин Кишишев, Славчо Тошев и Иво Георгиев. В отбор „Поп фолк“ на сцената на предаването ще се изявяват Ивелина Колева, Валя, Магда, Соня Немска и Юнона.

Тези два специални отбора ще имат по две поредни игри срещу колоритни семейства, добре познати от предаването „Семейни войни“. След участието си срещу семействата и този път двата звездни отбора ще се изправят един срещу друг в решителен двубой за победата.

Не пропускайте специалните „НеСемейни войни“ от 24 октомври в 18.00 ч. по NOVA. След десетте специални епизода, предаването продължава с нова доза „Семейни войни“, в които всеки ден един отбор печели плакет на шоуто.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@