19

Д есислава Радева придружи президента Румен Радев на посещение в Йордания.

В кралския дворец в столицата Аман президентската двойка беше посрещната с официална церемония от техни величества крал Абдула II бин ал-Хусейн и кралица Рания ал-Абдула.

Впечатление направиха първите дами

ВИЖТЕ ДЕСИСЛАВА РАДЕВА И КРАЛИЦА РАНИЯ В ГАЛЕРИЯТА

Десислава Радева и кралицата на Йордания - Рания

И двете бяха избрали тоалети в бежовата гама. На официалната церемония Десислава Радева се появи с елегантна, дантелена рокля с дължина под коляното. Тоалетът ѝ е дело на дизайнерката Невена Николова. Много често първата дама се доверява именно на нея за външния си вид на важни събития.

Невена уши два от най-впечатляващите тоалети на първата дама, с които тя се появи в Брюксел през май 2017 г. и във Виена в началото на 2018-та.

Една година Деси Радева като първа дама, как се промени

Източник: БГНЕС

За посрещането на българската президентска двойка кралица Рания бе избрала тоалет от две части - късо яке с ревер и бежова миди пола.

Рания - кралицата, за която не се говори често 

В Аман президентът Румен Радев и крал Абдула II обсъдиха двустранните отношения в икономиката, отбраната и сигурността, науката, образованието и културата. Както и политическата ситуация в региона на Близкия Изток, проблемът с мигрантите и бежанците.

Йордания е дала подслон на милиони бежанци, като само от последната криза в Сирия, те са над 1,3 млн. души. По думите на Румен Радев страната трябва да бъде подкрепяна от България и от ЕС, защото има реален принос в борбата с нелегалната миграция.

Източник: president.bg/В. Николов

В Аман първата дама Десислава Радева посети център за социална интеграция на жени в неравностойно положение.

Източник: president.bg/В. Николов

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още интересни новини последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@