0

1. ОРГАНИЗАТОР. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Конкурсът „Екомания” /наричан по-долу за краткост Конкурсът/ се организира от Нет Инфо АД, ЕИК 202632567, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Христофор Колумб 41, ет.6 /наричано по-долу за краткост Нет Инфо или Организатор/.

Участниците в Конкурса са длъжни да спазват описаните по долу правила, наречени Официални правила на Конкурса.

С участието си в Конкурса участниците приемат и се съгласяват с настоящите Официални правила и се задължават да спазват условията и сроковетe на Конкурса.

2. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

Конкурсът се провежда на територията на Р България, като право на участие имат всички физически лица, които живеят на територията на страната.

В Конкурса нямат право да участват служителите на Нет Инфо и Кока Кола ХБК България, както и членове на техните семейства.

Участието в Конкурса не е обвързано със закупуването на продукт или услуга.

3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Конкурсът стартира на 25 Юни 2014 г. и продължава до 16 Юли 2014 г.

4. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ

За да участва в Конкурса, Участникът следва да:

4.1. Напише есе на тема „Моята река” на български език с обем от 500 до 1500 думи и да го изпрати на eco@netinfocompany.bg.

4.2. Заедно с есето Участникът трябва да изпрати трите си имена, възраст и телефон за връзка. В случай че Участникът няма навършени 18 години, то следва да предостави и данните за контакт на свой родител или законен представител /три имена и телефон/.

4.3. Съдържанието на есетата трябва да бъде оригинално, авторско, да е подчинено на темата или да е с екологична насоченост, както и да не съдържат фрази или думи, които противоречат на етичните и морални норми. С участието си в Конкурса Участникът гарантира, че е единствен автор на изпратеното от него есе, както и че със същото не се нарушават чужди авторски или други права на интелектуалната собственост.

4.4. Есетата ще бъдат публикувани по реда на идването им и без редакторска намеса, но след като бъдат проверени от модератор. Организаторът си запазва правото на преценка и ще публикува само есетата, които отговарят на посочените критерии.

ЧАСТ 5. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Следните награди ще бъдат раздадени при приключването на Конкурса:

Първа награда – таблет SAMSUNG GALAXY TAB 3

Втора награда – фоторамка PHILIPS SPF1207

Трета награда – MP3&MP4 плеър PHILIPS SA4RGA02KF/12

6. ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

6.1. Печелившите ще бъдат определени от жури, съставено от представители на организаторите, което ще оцени есетата.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 21 Юли 2014. Победителите ще бъдат известени на предоставения от тях телефон и email адрес.

Печелившите, живеещи на територията на София, ще получат наградите си срещу лична карта, удостоверяваща самоличността им, на посочен от Организатора адрес, а тези, живеещи извън София /на територията на България/, ще получат наградите си чрез куриер, срещу удостоверяване на самоличността чрез лична карта.

Наградите ще бъдат връчени до 30 Юли 2014.

Заменяне и преотстъпване на награди

7. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за своя паричен еквивалент.

8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предоставените в процеса на регистрация данни от участниците в Конкурса, ще служат за установяване на контакт в случай на спечелване на награда. Организаторът на Конкурса се задължава предоставените от участниците данни да бъдат ползвани единствено по повод и във връзка с Конкурса. С изпращането на email с есе и данни се счита, че участникът дава изричното си съгласие данните му да бъдат използвани по този начин.

9. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА Играта

Организаторът има правото да прекрати Конкурса по всяко време, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата, форсмажорни или други обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

10. СПОРОВЕ

Всеки потенциален спор между Организатора на Конкурса и участниците в същия се решава по пътя на преговорите и постигането на взаимно съгласие; при невъзможност за постигане на такова, спорът се решава от компетентния съд в град София.

ПУБЛИЧНОСТ

С участието си в този Конкурс участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда техните имена, снимки или други материали, съдържащи техните имена или образи биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора с презентационна цел, без да се дължи допълнително заплащане за това. Участниците се съгласяват и Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, SMS или e-mail.

Организаторът на Конкурса си запазва правото да променя или допълва настоящите Официални правила, като промените влизат в сила след публикуването им в сайтa Vesti.bg

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@
<p><strong>Вижте</strong> какво <strong>закусват </strong>хората по света</p>
Ексклузивно

Вижте какво закусват хората по света

Преди 44 минути
ВСС гласува оставката на Сотир Цацаров
Ексклузивно

ВСС гласува оставката на Сотир Цацаров

Преди 52 минути
Любо Гергиев
Ексклузивно

Защо Любо Георгиев избра България 

Преди 4 часа
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Водещи новини