0

Н аближава крайният срок за записване в първата „Национална финансиада“ – състезание по финансова грамотност за деца и родители, в което всички печелят нови знания, а голямата награда е стипендия от 3000 лева.

Образователната инициатива на Банка ДСК цели да насочи вниманието на родителите върху повишаването на знанията на техните деца във финансовата област, така че те да растат уверени и да могат да взимат важни решения, свързани с парите и семейния бюджет.

Първото издание на Финансиадата ще се проведе под формата на състезание между младежи на възраст 16-19 години и техните родители. Всеки екип ще се състои от двама души от едно и също семейство.

Ако състезателният дух и търсенето на нови знания ви зареждат с емоция и удовлетворение, Финансиадата ви очаква на адрес www.finansiada.bg. За да участвате, трябва да се регистрирате и да попълните онлайн тест от 20 въпроса. Той ще е активен до 24-ти февруари, а след това започва истинската надпревара.

За полуфиналите ще се класират 12-те отбора с максимален брой верни отговори и с най-добро време, а на финали отиват първите три отбора от полуфиналите. Всички те ще състезават един срещу друг в директни елиминации, като отговарят на въпроси, степенувани по трудност и точкуване.

Полуфиналите и финалите на първото издание на „Национална финансиада“ ще се проведат на живо в „Сердика център“ в София на 9-и и 10-и март.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@