0

С амо година и половина след създаването си, фондация "Живот със Синдром на Даун" може да се похвали с първия си Летен спортен лагер за деца със Синдрома и техните семейства от цяла България, благодарение на продажбата на чаши. Той ще се състои от 18 до 21 юни в почивна база до Обзор.

Лагерът е напълно безплатен за всички 55 участници и благодарение на подкрепа на много хора в и извън България, както и на доброволеца в Германия Натали Ангелова, която неуморно помага в осъществяването на бъдещи проекти на фондацията. От "Живот със Синдром на Даун" са щастливи, че имат собствен продукт, чрез който директно помагат и са благодарни на всички за подкрепата. Целта на лагера е семействата да се опознаят по-добре, да обменят опит и да се забавляват, защото ежедневието им целогодишно е натоварено с работа, терапии за децата и различни дейности, с които спомагат развитието им. 

Мястото на лагера е близо до морето в красива гора, а всички ще бъдат настанени в бунгала сред природата. Партньори са Даниела и Бояна от ParaKids, които ще организират подходящи, спортни занимания за децата и са също част от ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@