Още трима съквартиранти влизат във VIP Brother
Кристина Димитрова   
Източник: VIP Brother
16

Първият съкварирант, който влезе в къщата на VIP Brother във втората вечер от премиерата на шоуто, е Кристина Димитрова.

Родена е през лятото на 1960 г., зодия Лъв, тя не иска да я наричат звезда и се описва като добре реализиран човек с прекрасна кариера.

"Може би няма място, където да не съм пяла. Едно от най-незабравимите за мен турнета беше в Латинска Америка. Там наистина ни посрещнаха като истински звезди.

Аз съм човек индивидуалист, не обичам шаблоните. Обичам да се превъплъщавам в различни образи, в различни визии, но винаги държа да е малко секси. Още от ученичка ми излезе прякорът „Секси” и така е и до ден днешен", казва още тя.

"Изключително много съм била ухажвана, но това го приемам - без да звучи хвалебствено – като нещо нормално, защото аз съм свикнала с това. Разбира се, имала съм и неприлични предложения, но те винаги са оставали встрани - не съм им обръщала внимание, тъй като винаги е имало мъж, който съм обичала и който ме е обичал", разказва Кристина Димитрова.

"Като типичен представител на зодия Лъв, харесвам лукса, обичам да харча пари и мисля, че харча доста сериозно, когато реша да го правя. Харесвам изисканите места, обичам да ходя по скъпи заведения, обичам скъпите бижута – задължително злато или платина. Бижутата ми стоят в сейфове. Много се надявам в Къщата да има добър готвач, който да ми приготвя хубави неща, защото аз не съм много по готвенето. Искам да ме приемат такава, каквато съм. На който не му се харесвам - съжалявам, но това съм аз", добавя тя.

След влизането на Кристина в къщата водещите на шоуто съобщиха, че последните трима съквартиранти няма да живеят заедно с останалите в луксозната къща, a ще влязат в селската къща от Big Brother:100% натурален. Оттам те ще се промъкват тайно в къщата, в която са останалите звезди и ще играят ролята на саботьори.

Повече за Кристина вижте във видеовизитката й:

Съквартирант номер 14 в къщата е  Джино Бианкалана.

Джино Бианкалана
Джино Бианкалана Източник: VIP Brother

Той живее в САЩ от 18 години и във визитката си разказва, че семейството му има собствен бизнес и е постигнало американската мечта.

"Живея хубав живот, разполагам с доста средства. Имам самочувствие. Хората, които тук си мислят, че живеят тоя хайлайф и казват: „Аз съм VIP”, това в Щатите е нормален живот", казва Джино.

Той обича "бързи коли, бързи мотори, по-специални партита".

"Жените са ми слабост. Имам доста солиден бекграунд с жени, защото не е номерът с колко жени си бил, а с кои жени си бил. Аз съм бил с доста жени на ниво. Най-скъпият подарък, който съм правил за жена, е автомобил. Стойността на колата е някъде около 400 000 лева. Последната ми връзка беше с доста известна личност в България – това е певицата Джена. Бяхме заедно повече от 2 години. Бяхме сгодени. Мислех си, че ще остарея с нея, но просто нещата не се получиха.

Тя е доста честен и справедлив човек, защото пръстенът, който й дадох, годежният пръстен, стойността му е около 45-48 000 долара, тя ми го изпрати обратно в Щатите. Влизам във VIP Brother, за да мога да покажа нещо на българите, което е доста по-различно от живота в България. Аз съм човек, който е нормален и има някакъв бизнес, има нещо, някакви голове в живота и съм стигнал донякъде. Да, мога да кажа, че съм VIP", категоричен е Джино.

Последният съквартирант, който влезе във VIP Brother, е Катрин Вачева - професионален модел

Катрин Вачева
Катрин Вачева Източник: VIP Brother

"Имам доста корони за красота. Снимала съм като започнем от Италия, разбира се – меката на модата, Гърция, Турция, стигнем до Япония, снимала съм в Токио. Доста момичета ми пишат: „Искам да стана като теб! Искам да бъда като теб! Какво да направя?”. За съжаление, в момента има модели, които дори се наричат манекенки, които са под 170 см, което за мен просто е абсурд! Разбира се, че се харесвам! Имам перфектните пропорции наистина, тъй като съм висока, слаба, имам тънка талия, дълги крака... Магистралите на Бойко пасти да ядат пред моята дължина на краката!", казва тя за себе си.

"Знам много добре, че външният ми вид е апетитна хапка за всички хейтъри. Но когато някой ме види на живо... Има една приказка, която много харесвам в последно време – "Трябват ми нови врагове и нови хейтъри, защото старите вече са ми фенове!” В очите на някои хора може да изглеждам надута и надменна, но аз се гордея докъде стигнах. Тръгнах абсолютно сама. Може би някои хора ще го нарекат „болна амбиция”, но аз винаги искам да се доказвам, че мога. Откакто се помня, аз съм ходила на частни уроци по абсолютно всичко – английски, литература, математика... Майка ми буквално ме побъркваше! Както се казва: „Има тяло за грях и глава за бизнес”, разказва още Катрин за себе си.

""Колкото и силна да ти изглеждам в момента, имало е моменти, в които буквално съм си губела граматиката. Побоят, който, за съжаление, преживях, е нещо, което никога не съм си помисляла, че може да ми се случи. Но за съжаление, ми се случи. Не мога да повярвам, че в обществото ни има такива хора! Болни мозъци! Изживях го изключително трудно, в буквален смисъл ударих дъното – емоционално и физически. Преминах през операции, буквално бях забравила коя съм и си мислех, че повече няма да бъда същата. Не си мислете, че е лесно да се говори за личната ти болка и за това, което си преживял.

Никога не ми е било лесно! Но 5 години не съм престанала да ходя на всяко едно дело, въпреки това, че трябваше да го виждам всеки път и да съпреживявам и съпреживявам нещата наново. През тези 5 години получавах доста заплахи, но това не ме отказа. Не ме отказа до последно! И го победих!

Не знам какво ще видите в Къщата. Аз определено съм изграден характер. Много мразя лицемерните хора; не толерирам високомерието, непристойното поведение; не толерирам хора, които злоупотребяват с алкохола. Много съм принципна. Внимавайте с хората, които ще бъдат мои Съквартиранти, защото има моменти, в които просто ми пада пердето и тогава става страшно", казва Катрин.

Повече за нея вижте във видеовизитката:

Дългоочакваното събитие на вечерта - влизането на Богданов в Къщата и срещата му с Преслава, мина без излишна драма - двамата не показаха с нищо, че се познават.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

Коментари 16
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

16 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Свят Преди 39 минути

В решението си съдиите се позовават на грешки в начина, по който е бил проведен процесът

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Любопитно Преди 1 час

Изкуственият интелект ще направи картината още по-красива и реалистична

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

България Преди 1 час

В мотивите е посочено драстичното намаление на електропроизводството от въглищни мощности

Съученици, учители и близки на 15-годишния Филип, който загина блъснат от автомобил на пешеходна пътека в София, се събраха на мирно шествие в София.

Родителите на прегазения Филип: Отнеха ни мечтите и слънцето, крайно време е агресията да спре

България Преди 1 час

Граждани се събраха на протест пред Съдебната палата преди делото за смъртта на 14-годишното момче

Либерализацията на пазара на ток се отлага за 1 юли 2025

Либерализацията на пазара на ток се отлага за 1 юли 2025

България Преди 1 час

Решението беше взето със 152 гласа "за" на ГЕРБ-СДС, ДПС, "Възраждане", БСП и ИТН

Главчев се срещна с близки на отвлечените български моряци от Galaxy Leader

Главчев се срещна с близки на отвлечените български моряци от Galaxy Leader

България Преди 2 часа

Главчев: Търсим всякакви варианти за освобождаването на хората

Еманюел Макрон

Еманюел Макрон: Европа не е безсмъртна

Свят Преди 2 часа

Френският президент призова Европа да се изправи срещу предизвикателствата на променения свят

<p>Вулканични газове и пепелен шлейф: Как ще се отрази на климата</p>

След изригването на мощен вулкан: Как ще се отрази на времето и климата

Свят Преди 2 часа

Как се отразява на времето и климата изригването на вулкан четете в следващите редове

стадион "Георги Аспарухов"

Стадионът на Левски на крачка от общинска собственост

България Преди 2 часа

СОС гласува прехвърлянето на "Герена" с единодушие

Лукашенко: Имаме десетки тактически ядрени оръжия

Лукашенко: Имаме десетки тактически ядрени оръжия

Свят Преди 2 часа

Лукашенко предупреди за възможен ядрен "апокалипсис"

<p>Обещавал, че повече няма да я бие: Доживотен затвор за Абил, убил приятелката си</p>

Обещавал, че повече няма да я бие: Доживотен затвор за мъж, убил приятелката си

България Преди 2 часа

Абил живеел с 14 години по-възрастната от него Силвия в село Черноглавци

<p>Илиана Кирилова:&nbsp;Трябва изцяло нов проект на Закон за съдебната власт</p>

Градският прокурор на София: Трябва изцяло нов проект на Закон за съдебната власт

България Преди 3 часа

Прокуратурата определя сегашния като "прибързан"

Председателството на СЕМ ще бъде ротационно

Председателството на СЕМ ще бъде ротационно

България Преди 3 часа

Членовете не успяха да съберат нужните 4 гласа за наследник на Соня Момчилова

Изненада! Христо Стоичков очаква второ внуче (ВИДЕО)

Изненада! Христо Стоичков очаква второ внуче (ВИДЕО)

България Преди 3 часа

На специално парти семейството разкри какъв е полът на бебето