Една жена много обичала да играе голф. Един ден ударила топката по-силно и тя отскочила в гората. Тя отишла в гората, за да я потърси и намерила една жаба, хваната в капан. Жабата ѝ казала: - Ако ме освободиш от този капан, аз ще ти изпълня три желания. Жената помислила, но освободила жабата. Тогава жабата казала: - Хубаво е, че ме освободи, но има и едно условие към желанията, които ще ти изпълня - и то е - каквото си пожелаеш ти, съпругът ти ще го има десет пъти повече от теб. Жената казала - Няма проблеми, искам да бъда най-красивата жена на света. Жабата я попитала - Нали ти е ясно, че мъжът ти ще стане най-красивият на планетата и че всички жени ще са луди по него. Жената ѝ отговорила: - Няма проблем - нали аз ще съм най-красивата - той ще си пада само по мен. И така жабата казала "АЛАКАЗАМ" и хоп жената станала най-красивата жена в целия свят. За второ желание тя си поискала да е най-богатата жена в света. Жабата пак я погледнала и отново обяснила, че мъжът ѝ ще бъде 10 пъти по-богат от нея. - Е, няма проблем - отговорила жената - нали сме съпруг и съпруга и всичко делим - това не е проблем - Всичко, което е мое е и негово и всичко, което е негово е и мое. И така жабата казала "АЛАКАЗАМ" за втори път и жената станала и най-богатата жена в света. Тогава жабата казала - Хайде, скъпа, време е за третото ти последно желание! И жената без въобще да се замисля отговорила: - Искам да получа лек сърдечен пристъп.

2 0 1 3

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  487 6764 1204 3152
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  421 6713 904 2223
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  347 6387 734 1483
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  370 5470 625 1429
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  79 555 196 2315