Семейни

Семейни

 • Като прочета, че семейното положение на някой е „сложно“, все се сещам за браковете и осиновяванията в Юлиево-Клавдиевата династия. Там Агрипина, която е дъщеря на Германик и на заварената сестра на Тиберий, първо става любовница на брат си Калигула, после се омъжва за втория си братовчед по бащина линия Гней Домиций Ахенобарб, от когото ражда Нерон, после отравя втория си съпруг Гай Салустий, за да се омъжи за чичо си Клавдий. Него също отравя, за да провъзгласи Нерон за император, който след н Още...

  8 93 14 29
 • Мъж завел за пръв път жена си на банкет на фирмата, в която работи. Жената започнала да пита любопитно: - Коя е онази жена с червената рокля? Мъжът отговаря: - Любовницата на шефа... - А онази, пълничката брюнетка? - Любовницата на главния счетоводител... - А в жълтата рокля на цветчета? - Любовницата на началника на отдела... - А тази, стройната блондинка? Мъжът, без да се усети, разгорещено: - Това е моята любовница! Жената с гордост: - Нашата е най-хубава от всички... Още...

  6 115 5 26
 • Малкият се учи да свири на цигулка. Баща му излиза ядосан от мазето и крещи: - Не можеш ли да ми кажеш, че свириш на цигулка!? От половин час мажа пантите на вратата на мазето да не скърцат!

  0 22 3 1
 • – Снощи баба ме помоли да ѝ направя профил във "Фейсбук". – И? – Сутринта, като станах, на моята стена във фейса имаше пост „Направих мекички" с 246 лайка.

  0 20 3 4
 • – Дядо ми все ми казваше: „Ако едната врата се затваря, то винаги другата ще се отвори“… Не е ли мъдро? – Помня го дядо ти – много скапани гардероби правеше.

  3 37 7 2
 • Семейство обядва. Жената не яде почти нищо. Мъжът се храни с видимо удоволствие, но все пак я пита: - Скъпа, защо не хапваш? - Ти какво искаш? Да стана някоя дебела крава ли? Ще е ужасно! - Добре, скъпа, ти си знаеш, но повярвай ми - кльощавата крава не изглежда по-добре!

  6 58 6 11
 • Пролет. Парк. Пейка. На нея – семейство. Тя: – Как сладко пее славеят! Той: – На него какво му е! Не е женен, няма кредити, зъбите не го болят – що да не пее! ( от в-к "Стършел)

  6 44 2 11
 • Детенце безстрашно се приближава до огромен пес и започва да го гали по опашката. Майката уплашено вика: – Какво правиш! Дръпни се! Ще те ухапе! – Мамо, те от този край не хапят!

  0 21 0 1
 • Не обичате мъжете? Вие просто не знаете как да ги приготвите! Вземете един пресен мъж, добре му промийте съзнанието, добавете чаша нежност, две чаени лъжички здрав смисъл, щипка ревност, шепа страст, бавно го подгрейте до кипване и употребявайте с удоволствие, но умерено! Мерки за безопасност: не употребявайте близо до приятелки, пазете го на сухо и топло място, с ограничен достъп на приятели. Още...

  2 38 2 7
 • Семеен скандал. Мъжът си събира чорапите, четките и самобръсначките в едно куфарче и трясва вратата: – Отивам си! Ще се запиша за космонавт! По-добре метеорит да удари кораба ми, по-добре да загина на чужда планета, отколкото да изтърпя и минута повече с теб! След минута се връща: – Имаш късмет, че навън вали… Още...

  3 62 5 26