Закон на биомеханиката В момента в който се омажете с масло и грес, работейки в гаража, изведнъж ви се дохожда до тоалетната. Закон за причинно-следствените връзки в офиса Ако кажете на шефа, че сте закъсняли, защото сте спукали гума, то на следващия ден задължително ще пукнете гума. Закон за движение на телата по пътищата В момента, в който се престроите в другата лента за движение, скоростта с която се движат колите в предишната ви лента се ускорява рязко. Закон за потопените във вода тела Тяло, потопено в топла вана неизменно предизвиква звънене на телефона в другата стая. Общ закон на механиката В момента, в който показвате на някого как нещо не работи, то изведнъж проработва. Закон на биомеханиката II Силата на сърбежа е обратно пропорционална на достъпността на мястото, което ви сърби. Закон за центробежните сили В кино/театър хората, които седят в центъра на реда винаги идват последни Закон за офисната термодинамика В момента, в който си направите топло кафе, шефът ще ви повика и ще ви държи при себе си, докато кафето не изстине напълно. Закон за близостта В съблекалня с 500 тесни шкафчета, винаги когато има само 2-ма души, те ще използват съседни шкафчета. Закон за падащите тела Шансовете филията да падне с намазаната страна надолу са право пропорционални на цената на килима. Закон на шефската логика Шефа заявява, че всичко е възможно винаги, когато не му се налага сам да го изпълни.

3 1 1 3

Още вицове

 • Някакъв мъж бил инвалид, защото преди време го бил газил влак. Седи си у дома с децата, правят си чай. По някое време чайника започва да свири - направо като локомотив. Мъжа скача, взима чайника и започва да го блъска в стената. Децата викат:
  - Ама татко, какво правиш?
  - Деца, тия гадини трябва да се убиват докато са още малки!

  321 2103 680 3208
 • Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...

  270 1351 411 1608
 • Едно дете пътувало в трамвая. Изведнъж му прилошало и повърнало върху една жена. Възмутена жената извикала:
  -Прасе!
  -Аз ли съм прасе!? Я се виж ти на какво приличаш!

  218 2081 467 1302
 • Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
  - Брус Дикинсън!
  Оня и той целия се тресе. Отговаря:
  - Паркинсън!

  73 498 90 1355
 • Телефонен разговор:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, сбъркали сте номера.
  След малко пак:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали!
  Трети път:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, грешка имате! Кой номер набирате?
  - Ами тука копчето REDIAL.

  67 336 98 402