Проверка в поделение. Командирът развежда генерала, криейки очите си с ръка. Генералът е възхитен от чистотата. - Ммм, забележително. Кой отговаря за чистотата на плаца? - Сержант Петров. - Браво! Продължават огледа. В столовата също блести. - Кой отговаря за чистотата в столовата? - Сержант Петров. - Юнак! Навсякъде всичко е изрядно и за всичко отговаря сержант Петров. Накрая генералът поръчва да му се яви въпросния сержант. - Браво сержант. Обявавам ти благодарност! - Благодаря, г-н генерал. А вие си закопчайте най-горното копче на униформата, ако обичате. - Ти ли ще ми кажеш бе, сержант!? Командира си маха ръката от лицето - окото му е синьо - и шепне на генерала: - Г-н генерал, сержант Петров никога не повтаря по два пъти...

1 1 2 3

Още вицове

 • - Ало, базата ли е?
  - Имате грешка, тук е ракетна база!
  - Вие имате грешка! Кой ще ми плати сега покрива на къщата?

  30 242 56 110
 • Новобранец трябвало да скача с парашут пред комисия, обаче много го било страх. И решил да направи далавера - разбрал се с пилота на самолета да хвърли отгоре едно чучело с парашут, чучелото да падне в точно определени храсти, а нашия човек да го чака там. После да излезе от храстите и да се направи, че той е паднал отгоре с парашута.
  Идва деня на изпита, пилота хвърля чучелото от самолета, но... парашута не се отваря. Чучелото се стоварва в храстите от страшна височина. Комисията е в паника. След малко храстите се отварят, нашия човек излиза от там, отупва си праха от дрехите и вика:
  - Ей, кво правите бе, ще се изтрепем с тия парашути!

  32 448 49 139
 • Войник праща от казармата колет на баба си. Вътре има граната и бележка:
  - Бабо, ако дръпнеш това кръглото телче дето стърчи, ще получа три дена отпуска.

  27 236 51 349
 • Руска ракетна база. Командирът на базата разглежда последните сателитни снимки на Северна Америка. И какво да види - през цялата площ на САЩ отпечатан силует на човек с разперени ръце.
  Тича в залата на дежурните и вика:
  - Какво става, какво става?
  - Ами тука редник Иванов се напи и заспа на пулта...

  29 158 60 120
 • Въпрос: Каква е приликата между умните курсанти и извънземните?
  Отговор: Всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал.

  7 59 8 26