Полковникът към своя заместник:
- Утре в 10:00 часа ще има слънчево затъмнение, което не се случва всеки ден. Целият личен състав трябва да бъде строен до казармата, за да може всички да наблюдават този природен феномен. Ако времето е лошо и няма да бъде възможно да се наблюдава затъмнението, съберете целия персонал в спортната зала.
Заместник командирът вика капитана и му нарежда:
- Утре в 10:00 ще има слънчево затъмнение. Ако вали, можете да го видите извън казармата, а затъмнението ще се случи в спортната зала. Това не се случва всеки ден.
Капитанът към лейтенанта:
- Полковникът заповяда утре в спортната зала да се проведе слънчево затъмнение. Ако вали, полковникът ще издаде специална заповед, която не се случва всеки ден.
Лейтенантът към старшината:
- Утре полкът ще прави слънчево затъмнение в спортната зала, което ще се случва всеки път, когато вали!
Старшината към войниците:
- Утре всички отпуски се отменят поради затъмнението на полковника от слънцето. Ако вали в спортната зала, което не се случва всеки ден, всички да се строят до казармата.

6 81 7 9

Още вицове

 • - Ало, базата ли е?
  - Имате грешка, тук е ракетна база!
  - Вие имате грешка! Кой ще ми плати сега покрива на къщата?

  36 352 68 146
 • Новобранец трябвало да скача с парашут пред комисия, обаче много го било страх. И решил да направи далавера - разбрал се с пилота на самолета да хвърли отгоре едно чучело с парашут, чучелото да падне в точно определени храсти, а нашия човек да го чака там. После да излезе от храстите и да се направи, че той е паднал отгоре с парашута.
  Идва деня на изпита, пилота хвърля чучелото от самолета, но... парашута не се отваря. Чучелото се стоварва в храстите от страшна височина. Комисията е в паника. След малко храстите се отварят, нашия човек излиза от там, отупва си праха от дрехите и вика:
  - Ей, кво правите бе, ще се изтрепем с тия парашути!

  38 661 58 171
 • Войник праща от казармата колет на баба си. Вътре има граната и бележка:
  - Бабо, ако дръпнеш това кръглото телче дето стърчи, ще получа три дена отпуска.

  33 346 81 448
 • Руска ракетна база. Командирът на базата разглежда последните сателитни снимки на Северна Америка. И какво да види - през цялата площ на САЩ отпечатан силует на човек с разперени ръце.
  Тича в залата на дежурните и вика:
  - Какво става, какво става?
  - Ами тука редник Иванов се напи и заспа на пулта...

  38 409 73 166
 • Въпрос: Каква е приликата между умните курсанти и извънземните?
  Отговор: Всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал.

  15 136 21 55