1

С нова, по-голяма болница и нови герои ще ни посрещне седми сезон на хитовия сериал "Откраднат живот". Той е посветен на любовта, ето защо заглавието му е "Любовта лекува".

"Наистина любовта е смисълът на нашия живот. Минаха сезони, в които се занимавахме с гнева, с възмездието, с приятелството и предателството. С много житейски теми, които в крайна сметка са в основата на успеха на сериала. И си дадохме сметка, че това, което най-много вълнува зрителите, е любовта. Именно това е големият двигател", коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Нов сезон - нова болница

Безспорно едно от най-любопитните неща за седмия сезон на "Откраднат живот" е чисто новата болница. "Св. Анастасия" ще е мястото, където ще се преплитат съдбите на героите, ще бъдат спасявани животи и разбира се, ще се ражда любов. 

Болницата е два пъти по-голяма от предишната "Св. Кирил" и се намира в София Тех Парк на бул. "Цариградско шосе".

"Успяхме само за три месеца да сменим локацията и да създадем новата болница с цялото оборудване и декори, за да можем да започнем снимки", разказа Евтим Милошев.

РАЗХОДЕТЕ СЕ В НОВАТА БОЛНИЦА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Вижте новата болница в "Откраднат живот"

Защо "Св. Анастасия" 

Името на новата болница в сериала е свързано до голяма степен с една от основните героини Ина Фотева, изиграната от актрисата Ирина Митева.

Св. Анастасия била дъщеря за знатен и богат римлянин, но охолният живот не я интересувал, тя искала да помага на хората. Грижела се за бедни, болни и нещастни, а когато мъжът ѝ, който се отнасял зле с нея, починал, Анастасия използва всичкото си богатство, за да помага на затворените в тъмниците заради религията си християни – като се старае всячески да облекчава страданията им.

Героинята на Ирина Митева също използва наследството от мъжа си, който ѝ причинява много страдания, за да построи болницата.

Освен това св. Анастасия е покровителка на аптекари и лекари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ вижте кадри от новата болница в "Откраднат живот". В новия любовен сезон на хитовия сериал "Св. Анастасия" ще бъде мястото, където ще се преплитат съдбите на героите, ще бъдат спасявани животи и разбира се, ще се ражда любов. В новите серии ще видим и нови лица, това са Гергана Стоянова и @ivanyurukov . "Откраднат живот" стартира на 26 февруари по @nova.bg . Photo credit: @venelina_stoyanova / Vesti.bg . . #bulgaria #bulgarian #mybulgaria #bulgariaofficial #ig_bulgaria #allbulgaria #follow #българия #българи #откраднатживот #сериал #film #movie #movieset

A post shared by Vesti.bg (@vesti.bg_) on

Нови герои

В най-любовния сезон на "Откраднат живот" ще видим актрисата Гергана Стоянова, която ще влезе в ролята на анестезиолог Поли Грънчарова. 

Съпругът на героинята на Гергана е по-млад от нея с 10 години. Двамата много се обичат и разбират, или това е така поне в нейните очи. Любовта и щастието на Поли Грънчарова ще бъдат поставени пред изпитание, а камък в обувката ѝ ще се окаже друга добре позната на зрителите героиня в сериала.

"Имам шанса да играя в най-любовния от всички сезони на "Откраднат живот". Оскар Уайлд е казал: "Сърцето е създадено, за да бъде разбито", е ние ще разбиваме много сърца в новия сезон", издаде Гергана Стоянова.

"Има много силни моменти през този сезон, дори аз успях да се просълзя", разкри Евтим Милошев.

Още едно ново лице ще видим в "Св. Анастасия". Това е Иван Юруков, който влиза в образа на невролога Деян Табаков.

Изключително самонадеян и уверен, той ще се окаже в центъра на ключови събития в болницата.

"Откраднат живот: Любовта лекува" стартира на 26 февруари от 20 ч. по NOVA.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@