1

Разположен между китните острови Тинос и Наксос, скрит сред Цикладските острови, се намира Миконос - перлата на Егейско море. От край време островът е предпочитана дестинация, тъй като почивка в Миконос означава сбъдване на всички желания на туриста. Островчето предлага за всекиго по нещо - красива природа, уникална архитектура, богата история и култура, прекрасни плажове, магазини, ресторанти, кафенета и бурен нощен живот.

Обслужването в бутиковите хотели в Миконос е професионално, а предлаганите услуги са на много високо ниво. Не е чудно, че перлата на Цикладските острови е предпочитано място за почивка от милионери, известни личности и ценители на лукса.

Очите ви ще се наслядят на фантастичните картини, които слънцето рисува по белите стени на къщурките преди да потъне в кристалните води на Егейско море. Заобиколени от малки бели постройки, девствена природа и успокояващия шум на вълните милващи брега, душите ви ще се понесат далеч от забързаното сиво ежедневие, към приказната утопия на Миконос.

За гастрономите ще е изживяване да опитат рибните специалитети и сладките изкушения на ресторантите в Миконос. Любителите на плажа и морето могат да се отдадат на заслужен отдих на някои от най-прекрасните плажове в Гърция.

За по-активните почиващи, хотелите и агенциите предагат екскурзии в Миконос и околността. Посетете близките острови, насладете се на красотите на Хора (град Миконос), квартал Алефкандра (Малката Венеция), Археологическия музей или църковния комплекс Парапортиани. Насладете се на товапарченце от рая, скрито в Егейско море.

Още с първите крачки на острова ще усетите, че се пренасяте в атмосфера, различна от тази на Гърция, в свят, различен от вашия. Още със стъпването ви на острова, Миконос ще накара сърцето ви да забие лудо, дъхът ви да секне и вие да се влюбите в този оазис и да искате отново и отново да избягате и да се скриете сред неговия разкош.

Вижте оферти за Миконос тук

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@