0

Летният сезон поставя пред местните бизнеси както смели очаквания, така и редица предизвикателства. Едно от тях е приемането на плащания с карта.

Все по-голяма част от туристите предпочитат да плащат с дебитни, кредитни карти или през мобилните си телефони. Което прави приемането на картови плащания наложително дори за улични търговци и арендатори на плажно оборудване, джетове, водни колелета и други подобни.

А европейската компания myPOS успява да превърне това предизвикателство във възможност за повече приходи и по-успешен летен сезон. При това лесно и достъпно за малките търговци.

ПОС терминалите на myPOS са подходящи за всякакъв вид сезонни бизнеси – ресторанти, хотели, плажни барове, кафенета, магазини за сувенири, плажни стоки и др.

Ето и най-големите предимства, от който сезонните бизнеси в България могат да възползват, закупувайки ПОС терминал от myPOS.

Няма месечни и годишни такси за обслужване

Освен покупката на ПОС терминал, myPOS на изисква такси за регистрация или обслужване. Липсата на абонаментни такси всъщност означава, че сезонните обекти могат да ползват ПОС терминала само през туристическия сезон, и дори да не го ползват през останалата част от годината, те не правят ненужни разходи.

Обектите заплащат само трансакционна такса при приемане на плащания и нищо повече.

Всички средства от получени плащания се отразяват в сметката за секунди

За да приемате картови плащания с myPOS не е необходима банкова сметка. Всички плащания постъпват незабавно по онлайн бизнес сметка в myPOS. Това позволява на бизнесите да разполагат със средствата си навреме и да реагират на неочаквани разходи като плащания към доставчици и партньори. А безплатната бизнес Mastercard към всяка myPOS сметка позволява получените средства да бъдат изтеглени в кеш по всяко време и от всяка точка на света.

myPOS терминалите са компактни и мобилни. А сега и на цена от 29лв.

Компактният размер на ПОС терминалите  дава свобода на сезонните търговци да приемат картови плащания навсякъде. Благодарение на безплатната СИМ карта за мобилна връзка, инсталирана в терминалите, те работят без да е необходимо да бъдат свързани към Wi-Fi или мобилен хотспот.

Освен това, всички ПОС терминали разполагат с редица полезни функционалности като приемане на ПОС бакшиш,  зареждане на мобилен ваучер, изпращане на искане за плащане и други.

Джобният модел myPOS Mini в момента се предлага на цена от 29 лв без ДДС за ограничен период от време.

За да научите повече и да се възползвате от лятната промоция, посетете www.mypos.bg или фирмения магазин на адрес: бул. Джеймс Баучер 76A, Хил Тауър, София.