0

З К „Лев Инс“ въведе безплатно за клиентите си денонощни мобилни групи, които ще посещават на място всички ПТП -та по  застраховка „Гражданска отговорност“(ГО). Вече всеки притежател на задължителната полица към компанията може да се възползва от услугата „Безплатен асистънс на място“. Екипите, които пристигат на събитието ще оказват правна помощ, попълване и окомплектоване на документите, както и пълно техническо съдействие. Мобилните групи ще посещават всички събития, независимо дали клиента има застраховка „Каско“ или Гражданска отговорност.

Секторът "Автоасистънс" към ЗК "Лев Инс" е най-големият в страната. Разполагат с автомобили напълно оборудвани за оказване на техническо съдействие на клиентите си, както в София, така и в останалите градове. Разположението на ликвидационните центрове на ключови места напълно покрива цялата страна и дори и за най-далечната точка, сектор „Автоасистънс“ има готовност да пристигне за 30 минути. Естествено, с приоритет са събитията с пострадали лица.

Това, което трябва да направят водачите с „Гражданска отговорност“ към ЗК „Лев Инс“ АД е да се обадят на спешния телефон 0800 10 200, където ще могат да заявят екип, който да ги посети на място и да окаже адекватна, навременна помощ.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@