0

Т е ни чакат с най-голямо нетърпение. Готвят най-вкусно. Винаги са имали в престилката си бонбон, който да ни подадат тайно, когато родителите ни не гледат.

За тях ние винаги ще бъдем слаби и ще имаме нужда от допълнително, никога няма да сме достатъчно облечени, а когато тръгваме – ще извадят отнякъде подарък, без повод, само защото сме били там.

Това са нашите баби.

Но освен стари тетрадки с рецепти, плетените шалове и сладкишите, бабите ни имат още нещо. Истории, с които могат да ни сложат в малкия си джоб. Истории, които заслужават да бъдат разказни.

Сайтът Edna.bg стартира кампанията „Жена на всички времена“, в която всички ние искаме да съберем и запазим невероятните разкази на нашите баби.

Те, също като нас са се интересували от мода, влюбвали са се или са били бунтарки, готови да обърнат всичко с главата надолу.

Сега е моментът да подарим на бабите ни от времето си и да ги изслушаме. Да изтупаме старите албуми от прахта и да извадим снимките, които са запазили толкова много история.

Изпратете ни историите и снимките на вашите баби, а ние ще ги публикуваме и така, заедно ще ги запазим.

Как са се влюбили вашите баба и дядо?

Кое е най-лудото нещо, което баба ви е правила?

Как се е обличала баба?

Кой е съветът, който никога няма да забравите?

Какво искате всички ние да знаем за нея?

Изпращайте ни тук  историите и снимките на баба, защото тя е жената на всички времена.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@