0

Трети ден доброволци и посланици на HolidayHeroes опаковат и доставят пакети, с които да помогнат на хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа с пълна празнична трапеза. На Игнажден, в празнични герои за няколко семейства се превърнаха Орлин Павлов, Ани Михайлова, Христо Янев и Сашо Кадиев.

Христо Янев посети дома на Николай и съпругата му Катя. Ники се оказа и голям фен на ЦСКА, но за съжаление футболистът не можа да се срещне с него. Съпругата му Катя, посрещна Христо с просълзени очи - от няколко дни съпругът й е в болница, но в същото време тя не може да скрие вълнението от посещението на футболиста, който й поднесе празничен пакет с хранителни продукти.

Христо Янев
Христо Янев

На Игнажден, Орлин Павлов и Ани Михайлова бяха първите, които влязоха в дома на Светла – майка на момче и момиче, болни от церебрална парализа и епилепсия. Бащата работи като охрана, а Светла се грижи денонощно за децата си.

Актьорът Александър Кадиев пък поднесе празничен пакет на осемдесетгодишната Добринка. Синът й има тежка форма на рак, а дъщеря й, която е била с детска церебрална паралза, е починала скоро. Да види Сашо Кадиев на живо, беше истинска изненада за Добринка, която изпрати актьора с широка усмивка и заръка за поздрави на Катя Евро.

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев