Еди искал да оправи едно момиче в неговия офис, но тя си имала приятел... Един ден Еди не издържал, отишъл при нея и предложил: - Ще ти дам 1000 долара, ако ме оставиш да те оправя. Момичето го отрязало: - Няма вачин! Еди казал: - Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил, преди да се изправиш. Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето ѝ отговорило: - Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите! Момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят ѝ я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той ѝ позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила: - Копелето хвърли монети!!! 

11 3 1 2

Още вицове

 • Някакъв мъж бил инвалид, защото преди време го бил газил влак. Седи си у дома с децата, правят си чай. По някое време чайника започва да свири - направо като локомотив. Мъжа скача, взима чайника и започва да го блъска в стената. Децата викат:
  - Ама татко, какво правиш?
  - Деца, тия гадини трябва да се убиват докато са още малки!

  321 2103 680 3208
 • Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...

  270 1351 411 1608
 • Едно дете пътувало в трамвая. Изведнъж му прилошало и повърнало върху една жена. Възмутена жената извикала:
  -Прасе!
  -Аз ли съм прасе!? Я се виж ти на какво приличаш!

  218 2081 467 1302
 • Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
  - Брус Дикинсън!
  Оня и той целия се тресе. Отговаря:
  - Паркинсън!

  73 498 90 1355
 • Телефонен разговор:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, сбъркали сте номера.
  След малко пак:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали!
  Трети път:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, грешка имате! Кой номер набирате?
  - Ами тука копчето REDIAL.

  67 336 98 402