На 8 г. ? Оглежда се и вижда Пепеляшка/Спящата красавица. На 15 г. ? Оглежда се и вижда Пепеляшка/Спящата красавица/мажоретка На 20 г. ? Оглежда се и вижда прекалено дебела/прекалено слаба/прекалено ниска/прекалено висока/прекалено къдрава коса/прекалено права коса,но излиза така или иначе. На 30г ? Оглежда се и вижда прекалено дебела/прекалено слаба/прекалено ниска/прекалено висока/прекалено къдрава коса/прекалено права коса, но излиза така или иначе. На 40 г. ? Оглежда се и вижда прекалено дебела/прекалено слаба/прекалено ниска/прекалено висока/прекалено къдрава коса/прекалено права коса, но си казва:- Поне съм чиста - и излиза така или иначе. На 50 г. ? Оглежда се и вижда - Аз съм - и излиза и ходи, където си иска. На 60 г. ? Оглежда се и си напомня за всички тия, които вече не могат и да се видят. Излиза и превзема света. На 70 г. ? Оглежда се и вижда мъдрост, смях, възможнсти, излиза и се радва на живота. На 80 г. ? Не й пука да се оглежда изобщо. Нахлузва розова шапка и излиза някъде.

0 0 1 6

Още вицове

 • Някакъв мъж бил инвалид, защото преди време го бил газил влак. Седи си у дома с децата, правят си чай. По някое време чайника започва да свири - направо като локомотив. Мъжа скача, взима чайника и започва да го блъска в стената. Децата викат:
  - Ама татко, какво правиш?
  - Деца, тия гадини трябва да се убиват докато са още малки!

  321 2104 680 3208
 • Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...

  270 1352 414 1609
 • Едно дете пътувало в трамвая. Изведнъж му прилошало и повърнало върху една жена. Възмутена жената извикала:
  -Прасе!
  -Аз ли съм прасе!? Я се виж ти на какво приличаш!

  218 2084 468 1304
 • Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
  - Брус Дикинсън!
  Оня и той целия се тресе. Отговаря:
  - Паркинсън!

  73 501 91 1372
 • Телефонен разговор:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, сбъркали сте номера.
  След малко пак:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали!
  Трети път:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, грешка имате! Кой номер набирате?
  - Ами тука копчето REDIAL.

  68 341 99 404