0

В период от 3 месеца няколко десетки хиляди човека се включиха в томболата на Shell за голямата награда BMW X2, но от надпреварата беше изтеглен само един победител. Неговото име е Иван Петров и е от Пловдив.

Още с пристигането си на бензиностанция Shell на „Цариградско шосе“ в София пловдивчанинът привлича интереса на клиенти: „Извинете, какъв е този човек, някакъв известен ли е? Защо го снимате?“.

Само допреди месец 37-годишният пловдивчанин, собственик на малък бизнес за климатични и вентилационни системи, изобщо не е и очаквал, че ще се превърне в един от първите собственици на новото Х2 в България. А сега, освен горд собственик на новия модел BMW, Иван е вече и известен.

Подаръкът възприема като награда за своята лоялност към горивата Shell

Иван е управител на собствен бизнес от 17 години и като такъв, често му се налага да пътува - понякога из цялата страна. Когато шофира, той се доверява на Shell. Притежател е на карта за лоялни клиенти ClubSmart. Благодарение на това разбира за голямата томбола и веднага се включва чрез специално създадена платформа.

След време Иван забравя за своето участие. Това, че неговото име може да бъде избрано сред това на няколко десетки хиляди участници, му се струва нереално. Затова и когато разбира по телефона, че номерът на неговата карта ClubSmart е изтеглен в томболата на Shell и BMW - решава, че някой се шегува с него: „Първоначално не повярвах. Чак на следващия ден, когато дойде официалното писмо, че аз съм победителят от играта, разбрах, че е истина“.

Но ето, че картата за лоялност носи впечатляващи награди на своите притежатели. Тази година например ClubSmart зарадва няколкостотин лоялни клиенти с награди от BMW. И един човек с този действително впечатляващ автомобил.

Програмата ClubSmart е признание към клиентите на Shell за тяхната лоялност, като им дава възможност да трупат точки за всеки литър заредено гориво или покупка в магазина. Събраните точки могат да се използват за отстъпка от цената на горивото или да се обменят за ексклузивни подаръци и оферти на партньори.

Иван редовно зарежда от горивата Shell V-Power. Казва, че зарежда от специалните горива на Shell, първо защото забелязва икономичността им, и второ заради високото качество. Всички горива на марката минават през редовни независими проверки, което гарантира качеството им във всеки обект на Shell.

Колкото до Shell и BMW, те си партнират успешно през последните години. Баварският концерн обяви Shell за единствен препоръчан доставчик на първокласни моторни масла за автомобилите BMW M по света. От BMW препоръчват Shell V-Power дизел и бензин като специално създадени за върхово представяне и най-добра ефективност на своите двигатели.

От новата си придобивка Иван очаква да му осигури незабравими приключения

Заедно със съпругата си, Иван пристига от Пловдив в София, за да получи наградата - BMW X2 във впечатляващ златист цвят, който производителите наричат Galvanic Gold.

Семейството е посрещнато на бензиностанцията на „Цариградско шосе“ oт журналисти и екип на Shell. Търговският директор на компанията за България, Мила Петрова, е човекът, който предава ключовете от колата на Иван и му пожелава „безаварийно пътуване“. Иван развълнувано благодари и споделя:

„Този автомобил има страшно много екстри и определено ще ми трябва много време, за да ги проуча.“

Първото нещо, което младото семейство ще направи, е да отпразнуват голямата награда, а следващият общ план включва пътуване с новото BMW и с двете деца - най-вероятно първо до морето, като от новата си придобивка Иван очаква да му осигури незабравими приключения – ако може до по-далечни дестинации:

„Колата няма да е същата след двете деца, но... Това се случва един път в живота на човек и как да не му се порадва!“.