0
Ор раторът залага на безплатно клиентско оборудване и комбинирани пакети от услуги.

WiMAX операторът 1one пуска три празнични комбинирани предложения за високоскоростен безжичен интернет на атрактивни цени, съобщиха от компанията. Новите пакетни услуги на телекома, one fix, one mix и one space, се базират на последните достижения на WiMAX технологията, която за момента е сериозен претендент за титлата 4G.

Скоростта на връзката при предлаганите от 1one празнични абонаментни планове вече достига до 4Mbps както за национален, така и за международен интернет трафик. Новост е и това, че телекомът вече осигурява безплатно за срока на договора на своите клиенти крайните устройства. Според договора те се предлагат и във вариант с вграден Wi-Fi рутер, който позволява едновременното включване към интернет на общо до 32 потребители. По този начин цели домакинства, заведения и офиси могат да бъдат захранвани с неограничен интернет и до три телефонни линии срещу един месечен абонамент.

От 1one предлагат и пакетни решения, комбинирани с телефонна услуга, при които абонатът може да ползва както фиксиран номер, така и мобилен номер с единен код за достъп 0996 без обвързване с адрес и място на ползване на територията на страната. Пакетите включват и персонална гласова пощенска кутия с възможност за прослушване през уеб портал. Само до края на януари при активация на мобилен или фиксиран номер към оператора 1one всеки абонат, който се възползва от промоционалните предложения, ще спечели и 50 безплатни минути на месец към Топ дестинации.

За допълнително улеснение на потребителите на сайта на 1one функционира клиентски портал за управление на личната сметка, за следене на текущия баланс и на издадените фактури.Източник: IDG.BG

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@