В родилното отделение паника - хубава бяла жена родила негърче. В чакалнята се разхожда нетърпеливо нищо неподозиращият баща, мутренски бос. Никой от персонала на болницата не смее да му каже новината. Накрая решават да повикат общия работник чичо Пешо,алкохолика. Наливат му няколко ракии и казват: Чичо Пешо, виждаш ли ей там чака един едър мъж, Иванов се казва. Много е деликатна ситуацията, жена му роди негърче... Ти си човек с разбиране, иди при него и му кажи, ама много деликатно, по-научному. Че има мутации, гени там всякакви. Чичо Пешо кимва с глава, влиза решително в чакалнята и застава пред мутрата.- Иванов? - Да? - Глупак, що не си миеш МУТАТОРА? Негър ти се роди, Гена се казва...

1 1 1 3

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  487 6761 1204 3152
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  421 6712 902 2223
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  347 6385 734 1483
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  370 5469 625 1428
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  79 555 196 2314