0

С амолетен билет и непозната държава … звучи като перфектно начало на следващото ви пътешествие. Пътуването е най-добрият начин да опознаеш нови места, хора и култури. Част от тези обиколки са и посещенията на различни архитектурни забележителности, които са преборили разрушителната сила на времето.

Все повече топ туристически дестинации използват качествените LED светлини, за да осветят фасадите на най-посещаваните сгради или площадите, които приютяват множество барове и ресторанти. Това дава възможност за енергоспестяване и опазване на околната среда.

Светодиодите подобряват и визията на градовете и създават визуално шоу. Иновативното LED осветление може да се регулира и да използва светлини в различни цветове. То стимулира не само туризма, но и търговията. Така светодиодите се превръщат в ключов играч в развитието на градовете. А разноцветните светлини позволяват на сградите да бъдат осветени в различни цветове като част от международни годишнини или инициативи.

Светодиодите са и много по-безопасни от обикновените светлини, а това е много важно предимство както за посетителите, така и за опазването на историческото ни наследство.

Източник: V-TAС

Ако искате да се чувствате сигурни в своя дом или навън, можете да се доверите на богатата гама от продукти на V-TAС. Точно заради непрестанния стремеж към надеждност и качество, компанията подписа договор за доставка на LED чипове и компоненти от SAMSUNG.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@