2

Ш офьорите да се движат с повишено внимание, поради ремонтни дейности на пътни участъци днес, съветват от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), цитирани от БТА.

Движението по АМ „Хемус“ в тунел „Правешки ханове“

в посока Варна ще се осъществява в една лента, поради ремонтни дейности на пожароизвестителната инсталация в изпреварващата лента. Трафикът е насочен в активната лента и са поставени необходимите пътни знаци. Срокът за завършването им е до 12 ч.

Движението по АМ „Хемус“ в тунел „Правешки ханове“ в посока София ще бъде в една лента, поради ремонтни дейности на пожароизвестителната инсталация в активната лента. Движението ще се извършва в изпреварващата лента и шофьорите трябва да спазват пътните знаци. Срокът за изпълнение е от 12.30 до 15.30 ч.

След трагедията в Генуа: 211 моста в България се нуждаят от ремонт

Движението по АМ „Тракия

от км 13 до км 17 в посока Бургас ще се осъществява в една лента, поради ремонтни дейности на ограничителните системи в изпреварващата лента. Преминаването на превозни средства ще бъде в активната лента. Срокът е до 17 ч.

Движението по АМ „Тракия“ от км 2 до км 4 в посока Бургас ще бъде в една лента, поради ремонтни дейности на ограничителните системи в изпреварващата лента. Трафикът е насочен в активната лента. Срокът е до 17.00 часа.

Временно движението по АМ „Тракия“ от км 196 до км 200 в посока Бургас ще се осъществява в активна лента. Поради ремонт на мантинели в средна разделителна ивица ще е затворена изпреварващата лента. Движението ще се регулира от сигналисти. Срок е до 17.30 ч.

Движението по път I-8 Костенец – с. Габровица

се осъществява в една лента от км 148 до км 151, поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Срокът за изпълнение е до 17 ч.

Движението по път I-9 Каварна – Кранево

от км 43 до км 83 да бъде с повишено внимание, поради косене на храсти и банкети. Срокът е до 17.30 ч.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@