Учителката на Иванчо се опитва да научи децата на фантазия и въображение: - Деца, какво може да е голямо и сиво край пътя? - Стена - казва Петърчо. - Правилно, но може и да е магаре - допълва учителката. - Деца, какво може да е голямо и кафяво на полето? - Крава - казва Марийка. - Правилно, но може и да е купчина старо сено - допълва учителката. - А може да е и купчина тор - провиква се Иванчо. Учителката: - Иванчо, още един път да кажеш някоя глупост и ще ти издърпам ушите. - А може ли и аз да попитам нещо? - казал Иванчо. - Питай, Иванчо - казала му учителката. - Влиза твърдо, сухо, гладко и право, а излиза меко, лигаво, набръчкано и увиснало. Що е то? - Марш при директора! - му казва учителката дърпайки ухото му. - Правилно, госпожо, но може да е и дъвка -казва Иванчо на излизане разтривайки ухото си.

0 0 1 3

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  647 8363 1611 4130
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  545 8585 1215 3058
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  466 8032 1023 2006
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  470 6826 809 1922
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  201 1301 449 3373